Снимка: МВР

Няма непосредствена опасност за живота на 26-годишния мъж, прострелял се снощи в кола край бензиностанция в Горни Богров, съобщиха от "Пирогов".

За него се предполага, че вчера следобед е застрелял 23-годишната жена в столичния квартал "Надежда", а по-късно - до Горни Богров - е прострелял и едногодишната им дъщеря, която за жалост почина.

Първоначалният оглед късно снощи е сочел, че и бащата, и детето са починали. Впоследствие лекарите са успели да спасят мъжа, съобщи БТА.

Още по темата

Сигналът на тел. 112 е бил подаден в 23:21 ч. Линейката е дошла 7 минути по-късно.

По първоначални данни на МВР 26-годишният охранител се е криел край Горни Богров. При идването на екипи на полицията той първо е прострелял дъщеря си, след което е обърнал оръжието към себе си.

От МВР съобщиха, че убитата от него жена е с две огнестрелни рани в главата. Жертвата е открита от родителите й, които след като не успели да се свържат с нея по телефона, извикали ключар и отворили жилището.

По данни на роднините мъжът и жената са живеели на семейни начала, но наскоро са се разделили. Засега няма информация тя да е подавала жалби за насилие от страна на охранителя, съобщи БНР.

"Не знам какво се е случило. Живееха в блока от скоро, по-малко от година. Не съм чувала да е имало скандали", заяви съседка от блока.

Проверка на място показа, че блокът се охранява с камери, стикер за видеонаблюдение има и на входната врата на кооперацията. Най-вероятно записите вече са иззети от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase