105

Анонимен

преди 5 години

Симеонов е на път да стане за сегашната коалиция това, което беше Пеевски за предишната.

104

Анонимен

преди 5 години

Всъщност ДПС заедно с БСП имат ресурс да предизвикат предсрочни избори. Ако напуснат парламента заради оня индивид, Симеонов, ще компрометират работата на парламента. Макар и с формален кворум, решенията няма да имат същата политическа тежест, както когато парламентът работи нормално. Да не говорим, че ще им е доста трудно с кворума - трябва да са всички гербери и пишман патриоти по банките, пък това им е доста трудно.

103

серена

преди 5 години

Карадайъ.Карадайъ,как хубаво се римуваш със старото дере.

102

ЕВО

преди 5 години

Сладури в управленски одежди!Не могат да пишат и приказват на български език ,но циничното поведение ги дразни!

101

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 84 та нали ДПС докараха ГЕРБ и Борисов на власт, нали и сега пак ДПС е във власта или порциите им се видоха вече малки. Иначе са прави извънаредните избори са неизбежни.

100

Анонимен

преди 5 години

Bravo na dps turzi ama govorat i vijdat neschtata pravilno sasramete se balgari lajite ne vi li omrasnaha na bivschi bkp sega gerberi milioneri

99

Анонимен

преди 5 години

Като гледам минусите само 10 гербераста са втора смяна,ей, не плащат ей.Нощна сигурно ще са 5 човека ,да видим

98

Аз

преди 5 години

А дано този път ДПС спаси българите от *** гербава.

97

Анонимен

преди 5 години

Гледайте сега как заради една въшкa( Далавери) ще изгори юргана(Винету)

96

Анонимен

преди 5 години

За 30 години преход най-добре бяхме при Царя. Мутрите бяха сериозно натирени! Сега е точно обратното! Искам герб да забевят за власт

95

K.Коцев

преди 5 години

На ДПС нещо са им криви сметките- къде видяха спад на демокрацията и държавността ?! Или и те като бившия си партньор БСП само се чудят какви проблеми и формулировки да измислят,че да изглаждат мноооооооого загрижени за народеца ни - ала-бала! И на вас сме сърбали попарата и повече не ни се иска А на вас като ви се искат турски порядки и управление-хеее я Турция ! Ердоган ще ви приеме с "отворени обятия" !

94

Хан Крум

преди 5 години

Плу-же-ците от ДПС пак се опитват да изпълзят нагоре към власта. Толкова време гладни стоят около копа-нята и не могат да потопят зур.ли вътре. Глад ги гони. И как да гласувам срещу ГЕРБ /не, че ги харесвам / когато ще получа в комплект този фъфлещ мал-оум-ник + "Лъжата" от Крушовица дето мъжът и работи в Лук Ойл за 100 000 на месец. За какво ли раш-ките му плащат тази заплата? Да не би нещо да е свързано със работата на жена му??? Или пък е талантливо момчето!!! Бу, ха, ха, ха

93

Анонимен

преди 5 години

Никога ..ама никогаа повече БСП и ДПС... комунисти и еничарите нямат място в управлението

92

Анонимен

преди 5 години

Все ми се чини, че при тройната коалиция някак си бях по-добре. Сега, на себе си ли да вярвам или на герберските ***?

91

Анонимен

преди 5 години

ДПС И БСП ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ НАРОДА СИ- ТЕ ФАЛИРАТ/13 ФАЛИРАНИ БАНКИ/ТЕ УНИЩОЖАВАТ, ГАЛОПИРАЩА ИНФЛАЦИЯ- НИКОГА НА ВЛАСТ- АКО НЕ СА ОЛИГАРСИТЕ ДА ПЛАЩАТ ВЛИЗАНЕТО ИМ В ПАРЛАМЕНТА ТИЯ БАНДИТИ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ- ВИЖТЕ АБВ. ТЕ НЕ ГЛАСУВАХА ЗАКОНА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА.

90

Анонимен

преди 5 години

ФЪФЛЕКА РЕЧИ НЕ НА СТАНИ ДА СЕДНА, НО ДА НА РАЗПРЕДЕЛЯНЕТО НА ПОРЦИИ, НА МЪЖКИТЕ СЕКРЕТарки, ДВОРЦИ И ЯХТИ ЗА МИЛИОНИ, НА ЛИДЕРИ ХИДРОЕКСПЕРТИ- ТИА КАК ИМАТ ОЧИ ИЗОБЩО ДА ФЪФЛЯТ.

89

Боби

преди 5 години

А управлението на БСП и ДПС на не би случайно де е полезно за страната? По-малкото зло е ГЕРБ и патриотите. Не ви се иска да учите корана и основен език да е турски, нали? Затова ДПС няма място във властта. Да събарят всички джамии, да спират новините на турски език по БНТ и да закрият главното мюфтийство.

88

КАРАДАЙЪ и ДОГАН,

преди 5 години

Прекалихте!Вечно кавги и разправии! И ВИ е "мила"РБЪЛГАРИЯ"НЕ. Искате да я опустошите.Както прави 100-летницата.

87

Анонимен

преди 5 години

Управляващата власт в Бг. е обречена на коалиционни правителства.При едни предсрочни избори в парламента влизат - Герб, БСП, ДПС и може би Атака в коалиция с ВМРО.НФСБ на "вицето" Симеонов е аут!Едва ли, Герб, дори и да спечели изборите, ще може да спечели достатъчно гласове, за да състави самостоятелно правителство, същото се отнася и за БСП.Следователно, отново ще трябва да бъде съставено коалиционо правителство!?Ами, ако и тогава не може да бъде съставено дори коалиция на мнозинство?

86

До 86

преди 5 години

Ами от тия кражби притеснен ще е !