65

Анонимен

преди 5 години

Ето - има пари - и БСП умират да дойдат на власт - Бойко направи им техния номер - фалирай бюджета, хвърли оставак и ги остави да се оправят с отрицателен бюджет!

64

Анонимен

преди 5 години

А БЕ, ЩОМ ОТ КОЗЯК СА РЕШИЛИ ДА МАХАТ БОРИСОВ, НЯМА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯМЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ Я. ЩЕ ИЗПЪЛНЯВАМЕ!

63

Анонимен

преди 5 години

Станишев е върховен началник на Корнелия Нинова. Като не слушка ще й спре финансирането от ЕС.

62

Анонимен

преди 5 години

ДПС са прави, трябва да защитим демокрацията от герберите и лъжепатриотите, като Валери. Не може в 21-ви век да ни управляват нагли авторитарни партии.

61

Анонимен

преди 5 години

как да го няма Станишев - председател е на ПЕС и натискаше да примаме имигранти и Инстанбулска конвенция. Дори само заради това не трябав да гласуваме за БСП?

60

Анонимен

преди 5 години

НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ ГЕРБ, НАПРАВИ ГО ЕВРОСЪЮЗА, ЗАЩОТО ОТ ТАМ ИДВАТ ПАРИТЕ.ГЕРБ САМО КРАДАТ ПОЛОВИНАТА ОТ ТЕЗИ ПАРИ, ГОЛЕМИ СПЕЦИАЛИСТИ СА.

59

Анонимен

преди 5 години

Dдо 56Браво!

58

Анонимен

преди 5 години

Те това вече е сериозно, ако не е някоя демагогия! Това не е да ти врещи безсилната, макар и искрена, но малко глуповата Корнелка! Това е ДПС!

57

Анонимен

преди 5 години

БСП винаги в историята си идав на власт когато ВЕЧЕ има събран излишък и започва да го харчи. тя никога нищо не е създала. Много "социална" политика. таак бедните стават по-бедни

56

до 47

преди 5 години

Станишев го няма вие сте на мерника ,що не обвините хан Аспарух ,че е създал Б-я точно тук ,а не по на Запад --хората ви сочат грешките и ви казват ,че сте некадърни вие ги надприказвате за Станишен и Георги Димитров ,който е идол на половината ГЕРБ

55

Анонимен

преди 5 години

48 - Герб увеличиха минималната заплата с повече от 130 лева. Увеличиха пенсиите, и ги увеличават отново. Бяха 180 лева. направиха инфраструктура. разходи се по морето и виж дали няма магистрала. виж метрото! заделиха пари за армията! сега има реформа в здраеопазването. какво направиха БСП - едно голямо нищо. изтеглиха парите от КТБ, за да я фалира Борисов. В това са много добри- да теглят чужди пари!

54

Анонимен

преди 5 години

НЕ ЗНАМ КАК СТАНА, НО В БСП ВЕЧЕ ПОЧТИ НЯМА КОМУНИСТИ. ВСИЧКИТЕ ОТИДОХА В ГЕРБ, ПРИ ТЯХНОТО МОМЧЕ КОМУНИСТА БОРИСОВ.

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28Протестите срещу Орешарски бяха платени. Затова Велев и Домусчиев заплашиха преди 2 дена, че ПАК ще изкарат 20 хил. души. Обърнете внимание- "ПАК" ще изкарат! Така че вие сами се издадохте, че са ви платили да свалите Орешарски.

52

Анонимен

преди 5 години

Социалистите са много добри в това да харчат чужди пари!------------------А Чърчил да не би да харчи своите пари, а ***

51

Анонимен

преди 5 години

ПРЕДИ МЕСЕЦ АМЕРИКАНСКИЯТ ПОСЛАНИК ХОДИ В САРАИТЕ И СИ ПРИКАЗВАХА НЕЩО С ДОГАН.СЕГА МАЙ ЧУВАМЕ ЕХОТО ОТ ТОЗИ РАЗГОВОР.ВДИГНАЛИ СА МУ МЕРНИКА НА ДРУГАРЯ БОРИСОВ ОТ КОЗЯК, МНОГО Е АМОРТИЗИРАН ВЕЧЕ.

50

Уинстън чърчил

преди 5 години

социализмът е като крокодил - не можеш да разбереш дали ти се усмихва или иска да те изяде!

49

Уинстгън Чърчил

преди 5 години

Социализмът е като сън - в един миг се събуждаш в реалността.

48

Уинстън Чърчил

преди 5 години

Социалистите са много добри в това да харчат чужди пари!

47

до 32

преди 5 години

Посочи едно правителство до сега включително и на Царя -- който бе единствения нормален демократ на което да са наляти толкова пари и то да ги е изпокрало така и изпопрало през разни ремонти и щуротии -- и едно правителство до сега което да е оставило 27 милиарда дълг ,какво ще кажеш на фона на великия напредък и предстоящата зима за 200 левовите пенсии,за огромната омраза и разделение на българите ,какво направиха ГЕРБ да спрът демографската криза, за всичките предстоящи увеличения какво ще к

46

Анонимен

преди 5 години

Отговорният политик или спестяав пари или инвестира пари в нови технологии, реформира сектори и привлича инвеститори, за да има за в бъдеще. Станишев не направи нито едно от двете - той ги пилееше за заплати с идеята, че след година-две, парите в бюджета ще са по-малко, но няма да е той човекът който ще се оправя с това.