37

баба мара

преди 5 години

някакво фалшиво движение се забелязва за 30 години обаче няма нито един осьденнакрая ще стане като с иванчева и биляна на свобода

36

Анонимен

преди 5 години

От 1996 краде държавно имущество и вече децата го знаят, прокуратурата се сеща през 2018 да го арестува точно когато е в чужбина. Хляб и зрелища.

35

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

34

#КОЙ

преди 5 години

Как се активизира прокуратурата само а ? #КОЙ дава нареждания на Цацата кого да удари ? #КОЙ разчиства сметки чрез прокуратурата ? #КОЙ иска да превземе бизнеса на Ветко и Миню Стайков ? #КОЙ контролира всички държавни институции и ги ползва като лични бухалки ?

33

Анонимен

преди 5 години

Прокопиев е единствения от големите бизнесмени, който не е с мутрата, пеевски, черепа и златев.Дневник и Капитал са единствените медии, които говорят открито за престъпленията във властта.Сами си правете изводите.Банев е само за парлама. Истинската цел са дневник и каоитал. Бъркат им в здравето на всички, вклмчая на Цацата.Е..рускитв поодлоги и герберрастите няма да се съгласят с мен, то е ясно.

32

Анонимен

преди 5 години

Ти да видиш! До сега невидими ли бяха?!-:)

31

Анонимен

преди 5 години

и какво като ги подпука ще се роди отново смешният виц за това как са ги вкарали в дрънголника вече не мога да се смеея на един и същи виц толкова години измислете нещо по умно

30

аз-ът

преди 5 години

тоз когато и да го нашибаш зад решетките - все ще е късно!

29

шеф

преди 5 години

А Плевнелиев кога?А Бойко кога?

28

Анонимен

преди 5 години

Няколко десетки години сем. Баневи и Прокопиев, както и още много такива, вилняха в България безнаказано. ГЕРБ чак сега ли се сетиха да ги съдят, когато за повечето неща ще е минала давността?Или поредния театър за обедднелия материал,да не се концентрира върху поскъпването на квото се сетите.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонименши знаеш то ограбеното го пазят на сугурно и тебе чакат да ти го върнат.изядено, исзсрано, изебано, джакузита-макузита, коли моли.Каквото е останало е ипотекирано и парите са изнесени.

26

Материала

преди 5 години

Идат ИЗБОРИ БРАТЯ

25

Анонимен

преди 5 години

ЕРП та кога ?кУНЕВА с малка буква кога ?Костов ?Цв.БориславоваТръгнах да изброявам и няма да ми стигнат символитеТака че виновните да връщат заграбеното незабавно

24

Анонимен

преди 5 години

Що вече няма МВР пикчърс представя? Така дори обществено порицание няма, в съда знаем, че нищо няма да докажат.

23

Анонимен

преди 5 години

S ivan kostov dalaverata kakvo stava rasledvan li e i setkoto italianeza abe mnogo v bg sa sa rasledvane pi4nete gi plevneliev priatela na prokopiev zeza seksa borislavova s bk milionerkata slav4o sl padazi a milionerite s restr kasina barove hoteli molove bolnizi kak se 4isti li sa tesi sobstvenizi bogataschite sa 30 g milioneri bojkov miliarder 4esten kade go sa nego ne pischite i toi v parij li e

22

Анонимен

преди 5 години

И защо чак сега ?Да не е спрял и той да си плаща като Ветко и Миню.А, всъщност Ветко май си плати вече - отвориха му хотела.

21

Луд

преди 5 години

Да мрънкаш, че не закачат олигарсите, а после да мрънкаш, че ги закачат-безценно.

20

Анонимен

преди 5 години

Поредната фейк новина.А кога ще видим главния мафиот на републиката Банкянския тлъстак показно арестуван.Ще посмее ли герберастката прокуратура, която той ЛИЧНО е назначил да го направи ?

19

мак

преди 5 години

Замазват ни очите, да се радваме, как се борят с престъпността и да не мислим много много за скока на цените на всичко. Затова напоследък погнаха все такива големци. А и избори се задават.

18

Анонимен

преди 5 години

Хайдеее до година идват избори и Герберите подпукаха опозицията.