57

Страсбургски копой

преди 5 години

Този е со росоид, при това соро соид-спонсор! Колкото и да е украл, ще осъдят не него, а държавата!

56

Анонимен

преди 5 години

В затвора, да заминава веднага! Ненчев и офшоркото също!

55

Аделина

преди 5 години

Кажи, Иво, колко пари открадна, да не се превръщаш в Цветан Василев2

54

Анонимен

преди 5 години

До Червените милионери 41Всички до един са милионери с червени куфарчета, какво изреждаш само едните? И АИК, и КРИБ са червени милионери и управляват БГ. Заедно с Валери.

53

Анонимен

преди 5 години

койчовците на прокопиев се активизирали, искат да сменят темата с други, но не могат. Агнешкият олигарх в затвора! Протестната им мрежа също!

52

Анонимен

преди 5 години

а ирландската пастирка плефнелиефи бившата му жена служителка на тозикога?

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 56И условна няма да им дадат. Невинни ще ги изкарат.

50

Анонимен

преди 5 години

Само #Кой е невинен

49

Луд

преди 5 години

Другари обединете се около една теза, че вече мие трудно да ви хвана спатиите. Последно Прокопиев от добрите ли е или от лошите? Развивате 100 различни теории и не мога да разбера къде е истината.

48

Анонимен

преди 5 години

Нито Банев ще вкарат в затвора, нито Прокопиев, нито Поптодорова, нито ония от Карнобат, нито Бенчо, нито Очите... какво ни занимавате с тях?! Те са си натрупали милионите, ояли са се, ще излязат чисти като момина сълза, даже в регистрите няма да ги впишат, както Поптодорова. И далака на дете да откъснат, и с пистолет да застрелят собственик на заведение, пак са невинни.Вървете да ловите крадците на кафемашини, салам от верига или дреха от МОЛ-а. Това го умеете най- добре. Там ви е силата.

47

Анонимен

преди 5 години

И какво от това? С нашите закони, когато бутне на когото трябва условната му е в кърпа вързана.....

46

Прокопенко

преди 5 години

До До 42я се поинтересувай как купиха Даманица и Каолин чрез РМД-та и кой от тях е бил работник в тези фирми/предприятиясъщото важи за шивашката фирма Ропотамо

45

Анонимен

преди 5 години

Тоя път няма да се измъкне, бой по крадливия продажник до последно.

44

аник

преди 5 години

Е и какво. Ще го разследват 5 години ще заведат дело още 10 години и накрая ще е невинен. Нищо ново под слънцето.

43

Анонимен

преди 5 години

прокопа фалира, дори бяга от страната преди. Сега гранта от американската фондация му държи медията жива нищо друго. Покрай купената медия чрез него американците спретнаха протестъри чак партии правят, гей движения къде никога не ги имало

42

Нека

преди 5 години

Пинокио в централния заедно с Каролеф

41

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

40

До 42

преди 5 години

Говориш общи приказки..от кръчмата.Точно Прокопиев няма бизнес или предприятие, което да е купил и да е фалирал...или ограбил и изоставил.Действа с бизнес инстеументи...и не е мутра.Но...явно и ти си от тези...които търсят зрелища и по кой да плюят..вместо да мислят.Замислете се къде е прокуратурата при пееф...гела..черепа..златев..венци стефанов...очите...Очаквам скоро и сашо дончев да ударят...че нали...не се поддаде на рекета на цацата.

39

Анонимен

преди 5 години

лойчовциъе на прокопиев веднага подскокнаха, няма грант вече, съд и затвор за него, а дано и за протестърите му там тия под генов цонева и т.н. къде циврят по медиите

38

Boko bo

преди 5 години

Да плача ли? Да са смея ли? Думи нямам.