51

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен"БВП е гумен метър.Не отчита нищо.Измамен показател."Има нещо такова,ама *** го кажи на тия,дето си правят еквилибристики с него!Бая влиятелни хора са.

50

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хаАми ти изобщо не си се интересувал от Китай, за това не разбираш пред какво е изправен Китай. През 2008 година по времето на световната криза, китайските комунисти решиха че Китай ще се спаси сам от кризата и задължиха китайските банки да отпускат кредити за всякакви глупости. Строежи на ненужни магистрали, ненужни квартали с жилища, ненужни инфраструктурни проекти което доведе до невъзможност взелите кредитите днес да ги върнат. Това не са 20-30 милиарда това са 34-35 трилиона.

49

за юана

преди 5 години

Девалвацията на юана се прави с цел САЩ и Европа да купуват повече китайски стоки и услуги а западът в същото време задлъжнява без да се усеща!

48

А бе

преди 5 години

До АнонименВ Китай девалвират Юана за да не поскъпне прекалено и затрудни износа!С което и предизвикаха основателни критики в САЩ и Европа.Китайските проблеми са коренно различни от тия на другите!

47

БГ

преди 5 години

вече втори ден коментирам тука и май ще се окажат прави емигрантите ,че ги е срам да кажат ,че са българи изключително *** народ населява тези територии жалко за Аспарух, Самуил Кубрат , Левски ,Ботев!Едно към едно с простите макендонци явно на кого са се метнали

46

Анонимен

преди 5 години

БВП е гумен метър. Не отчита нищо. Това е измамен показател.

45

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименКухите показатели в БВП са по-характерни за САЩ,отколкото за Китай.И къде са тия магистрали,дето не се използват,като трафикът навсякъде е умопомрачителен!?Отдавна мина времето,когато в Китай се строяха излишни неща по безсмислени причини!Между другото,изпадналите в тежко положение фирми се изкупуват,оздравяват от държавата и пак се приватизират.Точно по тоя начин бяха неутрализирани опитите на Сорос да предизвика криза в Китай преди няколко години!

44

БГ

преди 5 години

Какво ми цъкате минуси напишете БВП Китай и вище графиката и още нещо БВП на глава от населението 16000 долара в Китай БВП на глава от населението САЩ 54 000 долара реално нямат стигане американците

43

Анонимен

преди 5 години

САЩ са Римската империя в последните й мигове.

42

до42

преди 5 години

кой го интересува че си досаден дърдорко

41

БГ

преди 5 години

Бъркаш цифрите едното е покопателна способност а не БВП БВП КИТАЙ - 12 трилиона БВП САЩ - 19 трилиона

40

БГ

преди 5 години

Абе кво се радвате Китай това онова там са точно както ние преди 30г едни бачкат за жълти пари а други стават милярдери на тяхна сметка!

39

Слънчарски

преди 5 години

До Психиятрията 4Колкото и странно да звучи в момента - Япония. И то няколко пъти за последните 100 години.

38

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41Какво имат да дават САЩ на Китай? Нищо. Китай има около 1 трильон американски ДКЦ което не е нищо. Дори утре да поискат срещу хартийките пари американците няма да разберат че Китай са си поискали парите. Само преди 5 години американските ДКЦ притежание на Китай бяха над 2 трильона и половината от тях китайците вече ги просраха. Сега като видят зора ще просерат и другата половина.

37

я да видим

преди 5 години

БВП на Китай 26 трилиона$БВП на САЩ 19 трилиона $Счита се че кийската сива икономика е около 35 %+ което прави БВП около 35 трилиона$ плюс 4 трилиона$ резерв,сори ама САЩ закъсняха с около 10години Китай вече нямат стигане!

36

Слънчарски

преди 5 години

"Развитието на Китай никога няма да застраши никоя държава на планетата."То май тия и Хер Хитлер ги разправяше и после се оправдаваше, че Полша била всъщност Германска територия.

35

Анонимен

преди 5 години

До Китай Номер 1Преди Света ще трябва да завладеят Русия.А китайския комунизъм го знаем - работниците на Фокскон скачат от прозорците, докато Джак *** има 47 милиарда.

34

Анонимен

преди 5 години

БВП на Китай изчислено по американската методика отчита се само реализираното на пазара производство е 50-55% от американското БВП. Както го изчисляват китайците БВП-то им сигурно подминава американското, но в него има включени 50 милиона жилища които никога няма да се продадат поради липса на интерес. Има включени хиляди километри магистрали които на практика не се използват или се използват на 10% а това всичко води до неминуеми фалити на китайски фирми.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен38Хич не си в час.Китай са кредитора. САЩ имат да дават.Ако се вдигнат лихвите - САЩ трябва да плащат повече.От това печели Китай, не САЩ.

32

Вили

преди 5 години

Никога не се радвай на китайски телефон и на ново гадже. Не се знае какъв *** ще излезе.