71

за БВП

преди 5 години

БВП е фалшив показател..............създаден от западните икономисти и професори за манипулация на широките прости народни маси!!!

70

кратък анализ

преди 5 години

Русия и Китай имат много потенциал, но и много проблеми..........от различен характери за руснаци и китайци.Русия има огромни територии и ресурси, но малко население и демографски проблеми.Китай има голям човешки потенциал, но малка територия за това население и липсна на ресурси.Засега Русия и Китай са съюзници, но в бъдеще може да има конфликти м/у двете велики сили.Но засега цел номер 1 е западните държави да бъдат поставени на колене.

69

Зозо

преди 5 години

Хахахахахаа, каква Велика сила е Русия с БВП колкото Холандия и Южна Корея? Барабар Путин с мъжете!

68

кратък анализ

преди 5 години

САЩ губят лидерската си позиция.Великобритания също има големи проблеми.............с тоя Брекзит..........освен там в Британия текат много центробежни процеси.........Северна Ирландия и Шотландия ще искат по-голяма автономия, евентуално независимост.Франция , както винаги води лицемерна и двойствена политика и разчита да краде ресурси от бившите си колонии в Африка.

67

Анонимен

преди 5 години

Оформят се вече двете коалиции в голямото световно противопоставяне................Западните велики сили (Англия, Франция и САЩ) с/у Русия и Китай.Ще стане много интересно, защото и двете страни си имат много интересни съюзници..........и изобщо не може да се предвиди изходът...........кой е по-силен и кой е по-слаб!!!

66

Анонимен

преди 5 години

САЩ не са единствената велика свръхсила, другите две велики сили са Русия и Китай.Да свикват с това янките, колкото по-бързо, толкова по-добре за тях!Да не забравяме и двете стари европейски бивши империи и велики сили - Великобритания и Франция. Но според мен Британия и Франция вече са на втори план.

65

Анонимен

преди 5 години

Разбира се, Китай е велика сила, но Китай също си има доста проблеми...............малка територия за толкова огромно население, липса на ресурси и др. проблеми.Земята е много важна за Китай, но китайците са умен народ и ще намерят решение..........те могат да започнат за купуват земя на други континенти и в други страни.

64

Анонимен

преди 5 години

da

63

Да,Пепина..

преди 5 години

Съвсем сериозно е - Запада слиза от Върхът,Изтокът се възкачва,естествен кръговрат..Последните ще станат първи!

62

Пепа

преди 5 години

*** тва сериозно ли?

61

Бардак Осрама

преди 5 години

Китай се гаври с говедарите както си иска. Последните си говорят сами вече.

60

Един турчин

преди 5 години

Аксиоми твърд:Ще платя всяка цена,но няма да загубя и милиметър ...!

59

Един турчин

преди 5 години

Искаш ли да протестираш пред парламента под надслов:"Не"-на изкуствения интелект и на изкуствените пениси!Бъдете естествени!"За твоя радост много хора биха те подкрепили...

58

Аксиома

преди 5 години

Аз съм хомобандит.

57

Един турчин

преди 5 години

Добре,де защо си го причиняваш?Не те ли е срам после?Явно чувстваш задължение да споделяш сексуалния си живот!Защо просто не го направиш с кон!?Аз вярвам в теб!

56

Анонимен

преди 5 години

Много неща му тежат липсата на мозък в главата наличието на псевдо национален егоизъм в душата а вероятно и наличието на партийна книжка от ДС у тях.

55

Един турчин

преди 5 години

Не ми отговори на въпроса.Кажи поне какво ти тежи!

54

Един турчин

преди 5 години

Ястребе,не си добре!Сам си пишеш и сам си отговаряш.Още ли харесваш тираджии по двама-трима...?

53

Анонимен

преди 5 години

1,5 милиарда души на Китай срещу 300 милиона на САЩ и Китай ги превъзхожда 5 пъти. САЩ имат шанс само ако се обединят с армиите на НАТО и така Китай ще ги ликвидира с ракети.

52

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименСпоред теб Китай е в изключително тежко икономическо положение,а САЩ цъфтят и процъфтяват!????Сигурно затова американците вдигат толкова патърдия срещу Китай,може би искат да го спасят?Айде да не си разправяме смешки!