142

Така е

преди 5 години

Обещаха ви видими резултати- получавате ги. Всичко поскъпва, народа обеднява , никакво производство, държавата разчита само на данъци, такси, акцизи т.е. законен рекет. Сиромаха плаща, докато свят му се завие и радостно му обедняват ,колко добре живее !

141

Анонимен

преди 5 години

Щом ми тряскате минуси значи казвам истината и ви боли,господа комунисти,но както казах оня ден- бой по канчето докато не почервенеете истински

140

Анонимен

преди 5 години

Не е верно.Питайте герб и патеиотите..спорвд тях народа цъфти и просперира.

139

Анонимен

преди 5 години

Стремително обедняваме.Сега по празниците умиращия от глад българин ще трябва да купува Самсунг Галакси 9 вместо Айфон Х

138

Анонимен

преди 5 години

Вдигането на заплатите и пенсиите на фона на инфлацията е все едно намаляването им...

137

Предложение

преди 5 години

Предлагам да си изберем дама социалистка да ни управляват и да забогатеем стремително!

136

Чиновник

преди 5 години

Простолюдието к'во пак ревете бе? Нахранени сте, облечни сте, жилища имате, масово имате по 2 коли, 2 телевизора, 2 лаптопа, телефони за по 1000 лв. разнасяте, ходенето на море в Гърция е нещо съвсем обичайно за вас, събота и неделя пазарувате като, че ли идва края на света. Живеете 2 пъти по- добре, отколкото преди 10 години и пак имате наглостта да ревете. Вие нямате насищане, бе!!!

135

Анонимен

преди 5 години

А бе, като взимат толкова високи заплати сега при капирализма защо ревете че сте бедни бе, защо половината българи носят дрехи втора употреба, колите им са от автомобилните гробища на Европа, 1 милион българи са без зъби, а страната е първа по смъртност в света?

134

Анонимен

преди 5 години

Как няма да обедняваме стремително с неграмотна мутра-премиер избрана с фалшификации, от същите неграмотници от маалите,софиянците и онези хрантутници на държавна ясла!Разни милиционери,чиновници,комисии,агенции и всякаква там разточителна ***!

133

Анонимен

преди 5 години

Истината е че едно време взимахте малки заплати,но крадяхте двойно ,господа комунисти(я бензинец,я нафтица,кой какво работи,за *** да не разправям),а сега ви е яд че не можете.

132

до 142

преди 5 години

Да питам Бойко какво е положението --трябва да съм ненормален !

131

Анонимен

преди 5 години

До до 129Ало ***, казвам, че завода е построен по идея на Вълко Червенков, не че съм живял по негово време.Били са 200лв заплатите ама 89-та година като тръгна инфлацията пред и фалита.

130

до 127-така беше..

преди 5 години

Прав си имаше и по 200лв заплати ама там можеше да си седиш и до 3000 год без да се измориш ,а имаше национални обекти на който се взимаха от 700---до --- 1500 лв работниците и хич не бяха малко....сега да не си бачкатор в Бг / за това се и бяга / , ада си в администрацията умерена заплата ,спокойствие ,аху-- ихи ,привилегии и много готини премии ,гарантирани почивни дни и приятни отпуски --за работника чанч без почивка и на теслата дръжката + ранна смърт.най-често рак.

129

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 123Как ще обедняваме бе?Я питайте Боко ще ви каже,че сме богати и постоянно обикаляме с колите си морета,планини,океани и чужбини Какво?Не е ли вярно?Цяло лято в Кавала гледам просяци и менюта на български.Оня ден в Белград също се нагледах на просяци.Ама в София освен от малцинствата други просяци няма.

128

Анонимен

преди 5 години

Кой е тоя глyпак десо е писал че 200 тогавашни лева се равнявали на 4000 днешни пари. Това е абсолютна лъжа. Бензина беше 1 лев сега е 2.50, токът беше 4.4 стотинки сега е 20 стотинки, хлябът беше 26 стотинки, тоя от 15 ст ставаше само за прасета сега е 1.2. Сиренето беше краве 2.6 сега е 12 лева овче 3.20 сега е 15 лева, килограм свинско беше 3.60 сега е 8 лв. Не мога да се сетя нещо да е поскъпнало 20 пъти както твърди глyпакът.

127

Анонимен

преди 5 години

Ми защо България сега е първа по смъртност в света и населението намаля с 1/3?.Защото никой не иска да работи за 100 долара и сега за разлика от тогава тези които не искат имат свободата да отидат да работят другаде. Тогава не можеха.

126

Анонимен

преди 5 години

Чак пък стремително ... хайде, не пресолявайте толкова манджата. При нас водата поскъпна с 20 ст. за кубик, значи 1,20 - 1,40 лв. повече на месец, токът с 1,9 %, значи на 100 лв. сметка 1,90 отгоре. Какво толкова е станало, та все ревем и се оплакваме. През 1996-1997 г. беше страшно, сегашната инфлация дори е полезна за икономиката.

125

до 129

преди 5 години

Вълко Червенков е бил 50-те години бе. Защо не вземеш да се скриеш. При Тодор Живков заплатите бяха между 280 и 340 лв. Имаше и над 600 лв - каквато беше моята.Работех като висококвалифициран заварчик на цветни метали.

124

Анонимен

преди 5 години

ЦК на Партията(ГЕРБ) как е допуснало да публикувате такъв компромат?Хаахаха!

123

Анонимен

преди 5 години

Опасявам се, че поради недоглеждане и бързане са пропуснали да ни осведомят и за още няколко важни причини като:цените на акциите на пътностроителната флотилия на вогоните в политическия център на Галактиката - Мегабрантиссрива на една от трите най-свободно конвертируеми валути в галактиката - Триганичното Пу, чиято цена е вече е девет Нингита, което затруднява изключително търгуващите на Галактическата фондова борса,както и грешката на човечеството да слезе от дърветата в млада възраст