182

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен193200 лева заплата от преди 1989-та, осигуряваха това, което сега може да получиш с 2000-4000 лева заплата.Психолевите съвсем изгубиха връзка с реалността. :-) изкукаха повече отколкото *** от пиене на Боярищник

181

тонката

преди 5 години

Другарии, обичайте Бойко и той ще ви обича, ама вие го мразите и го карате та изригва, избухва и побеснява. Е как искате да ви обича.

180

Анонимен

преди 5 години

1979-та година - минимална заплата 100 лева, средна заплата 165 лева.1989-та година - минимална заплата 140 лева, средна заплата 274 лева--200 лева заплата от преди 1989-та, осигуряваха това, което сега може да получиш с 2000-4000 лева заплата.

179

Писна ми !

преди 5 години

ОСТАВКА И ЗАТВОР ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ГЕРБ И ПСЕВДОПАТРИОТИ !!!

178

месаро

преди 5 години

Най-беден у България е Бойко Борисов само с 15000 лв. спестени от командировки а вие понеже сте кумунисти само квичите и искате да го свалите от власт. Нема бедност у България.

177

Анонимен

преди 5 години

А като сте недоволни от статуквото защо сте във форума, а не пред парламента ? В другите държави, когато има такова поскъпване на живота хората протестират, а у нас се плюе по съгражданите, защото не били съпричастни към по-бедните. А ние сме съпричастни, защото не крием доходите си, а внасяме на държавата тежка дан, защото отделяме от залъка си, за да има и за социално слабите, иначе сме критикари и т.н., нали ?

176

Анонимен

преди 5 години

Нищо, народе! Малко ви е!Продължавайте да си ги избирате докато затриете и себе си и децата си. Но пък Слънцето - премиер ще ви свети.

175

Анонимен

преди 5 години

Кофа.......Ламаринен или пластмасов цилиндричен съд за носене или за вадене на вода от кладенец.

174

тцтцтцтцтц

преди 5 години

До месара не знаех , че България е 80- 100 хиляди човека

173

гербав дипутат

преди 5 години

Аааа нимой , числата покзват - богати сти . Недейти рива ПС - ще вдигнем още акцизи и данъци , че и нашти заплати са малки , коли , апартаменти - ни ни стигат парити

172

До месара

преди 5 години

Месара, да не падаш от Марс или Северна Корея! покажи си носа извън София за да видиш хората, как живеят! А тези, които са ходили по Гърция, повечето са били на кредит. Аман от критикари, които симпатизират на едно статуково с диктаторски приоми.

171

rushi.gonamushi

преди 5 години

България на три океана,Валери Симеонов президент!!!

170

Анонимен

преди 5 години

Истината е че живота сега е много по-свободен и по-богат отколкото при бай цървyлан Тодор Живков. Възможностите за успех сега са безбройно много. Тогава единствената ти възможност за успех беше да си синче на активен борец или да лижeш зaдниците на партийните величия.

169

месара

преди 5 години

кво обедняване бе другари провокатори? по празници и уикенди всичко се изнася по турско и гръцко, а за лятото да не говорим! беден така ли живее? а за гражданската и винетките хич не ми дреме, щом ти е скъпо, не купуваш кола и не пътуваш, другия вариант - влак и рейсове.

168

Анонимен

преди 5 години

А защо сега при демокрацията заплатите са 100 долара? И какво работят там другаде където сега могат, каква работа вършат и за какво заплащане?.Сега не са 100 долара, но тогава бяха и затова хората избягаха.

167

ма

преди 5 години

как ше обеднявате, ве. това се случва само при станишев, при граб има са и единствено стремително покачване на доходите и безкрайно повишаване на благосъстоянието ви. е поне така казаха, че е в програмата им за управление и развитие на държавата, която естествено никой не я е виждал щото няма такава.

166

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков България нямаше армия и военните само крадяха държавата а при НАТО Бъглария има модерна армия и изпълнява натовски мисии в Афганистан.

165

Анонимен

преди 5 години

Обяснението за обедняването е ясно - ГЕРБ.

164

Анонимен

преди 5 години

Тогава заплатите бяха около 200-300 лева което се равнава на 5 хил днешни.

163

Анонимен

преди 5 години

До до 160Като сложиш и кражбите, които бяха основно занимание на военните, официалната заплата губи значението си. Само от кражби военните си докарваха по над 1000 лв. месечно на тогавашните пари, затова хич не им дремеш колко им е официалната заплата.