24

страната на абсурда

преди 5 години

Ще има коледни,и за пенсионерите по 30 лв. и за търтеите от полиция и другите паразитни служби който не работят но получават големи заплати който не заслужават,идват избори все пак.....

23

Като за суджука

преди 5 години

ГЕРБ ще подарят на пенсионерите по един освежител, с мирис на прясно изкопана пръст!

22

Анонимен

преди 5 години

Три пъти ГЕРБ три пъти свалено правителство ! Е ...не се научихте че за крадци и лицемери не се гласува...

21

Анонимен

преди 5 години

Първо - горановчето е казало нещо, апЦелутно неразбираемо. От там нататък - всеки е свободен да си го тълкува. То все ще каже, че не сте го разбрали;Второ - при неконтролирани харчове на правителството от над 20милиона дневно, до края на годината (т.н. излишък), да обясняваш че няма пари за пенсии, болни, деца ... е, меко казано, простащина! Всъщност, може и да е ГЕРБерлък! Същото е!

20

Варна

преди 5 години

И на всички свързани със тях,до девето коляно

19

Анонимен

преди 5 години

Нали имате 2 милиарда и половина излишък!? Какво се чудите?

18

Ивана

преди 5 години

До БългаркаТам се изплащат на ВСИЧКИ пенсионери!!!!

17

Питащ

преди 5 години

Горанов, при други правителства пенсионерите получаваха коледна надбавка независимо от размера на пенсията. Това са добавки за онези *** които, нямат никакъв принос към държавата, но нали са ви електорат. Не си мисли, че си вечен, панта рей, ако знаеш какво значи това. Ти си срам за института в Свищов. Помни идва ден когато ще отговаряш за всичките си злини и мизерии които си причинил на обикновения народ.

16

Шопо

преди 5 години

Ако си довършил къщата за 2 000 000 евро дай по 20-30 лева,ако ли не-строй си къщата момче, семейството е по-важно от некакви старци...

15

До 14

преди 5 години

Леле вижте сте и двамата колко сте жалки - два търтея се карат кой е по-заслужил да ми бърка в джоба. Ако ви спрем парите ще се самоизядете.

14

Не е ли така?

преди 5 години

до шах и мат:Питаш докога ще е така!? Докато цар Тиква царува

13

До анонимния 10

преди 5 години

Какво са обрали майките, бе, тепърва за следващата година в бюджета евентуално ще се предвидят тия пари! Ис тях живеят и майката, и болното дете, дето иска 24-часова грижа и наблюдение! Имам пред очите си такова 12-годишно момче, много тежко е дори да го гледаш отстрани само, ама какво да обяснява човек на тр.о..л на храни.л.ка

12

Въъъъън

преди 5 години

Ще се разбере малко преди Коледа, а би трябвало да е заложено още преди година и да се знае. ОСТАВКА бе,кратунииии.........

11

Българка

преди 5 години

До Анонимен 10Моли се и се кръсти да не ти се случва да си като тези майки, че то такава злоба и безчовечност като твоята не остава ненаказана... Не са майките виновни, а управниците ни!Една Гърцзия, дето уж много зле, знаеш ли какви коледни добавки дава на пенсионерите си!? По неколкостотин евро!

10

анонимен

преди 5 години

ЕХО МИНИСТЪРЧЕ НЯМА КАКВО ДА МУ МИСЛИШ. ИМА 2 МЛР. ИЗЛИШЪК В БЮДЖЕТА. НЯМА ВИЕ ГОРЕ И МИНИСТЕРСТВА И ОБЩИНИ И Т.Н. ДА СИ РАЗДАВАТЕ ВСЯКА ГОДИНА КОЛОСАЛНИ БОНУСИ ЗА КОЛЕДА ЗА "ДОБРЕ " СВЪРШЕНА РААБОТА. НЯМАТЕ СРАМА. ЩЯЛ ДА МИСЛИ . КАКВО ИМА ЗА МИСЛЕНА. ТИ ПРОСТО ЧАКАШ ЦАРЯ-СЛЪНЦЕ КАКВО ЩЕ ТИ НАРЕДИ. И ПОНЕЖЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ СА "ЛОШ" МАТРИАЛ ЗА НЕГО НЯМА КОЛЕДНИ. САМО ЗА ГОЛЕМИТЕ ГОРЕ ИМА.

9

Анонимен

преди 5 години

сега заради тези майки,които обраха парите може да няма коледни за пенсионерите...

8

шах и мат

преди 5 години

Министерството на финансите прави бюджета, това добре! А какво прави министерството на икономиката, като нямаме развитие на икономиката. И тогава на какво разчита министерството на финансите? На скока на горивата с 18%? На скока на цената на хляба с над 60%?На много други с над 20%?Докога ще е така?

7

Анонимен

преди 5 години

Боже,каква свирепа физиономия ! Тоя ли ще разпределя добавки ? И валери същия - тръпки те побиват само като ги гледаш !

6

Анонимен

преди 5 години

Комбината Влад-Мента са голема работа!

5

Кой мисли за пенсион

преди 5 години

Цицията Горанов пак ще даде само на някои по мизерни 20 - 30 лв., за да има за "отрудените" чиновници и за депутатите. Да им е сладко!