44

Подготвен !

преди 5 години

Пак ще раздадат на мързеливците и лентяите по 40-50 лева и ще се бият в гърдите , пък те и слугите им ще си разпределят бюджетния излишък.

43

Анонимен

преди 5 години

Българоубийци-гербери,махайте се!"Банкянско парвеню!И като такова, няма как да не те подмине американския президент, който много добре знае, че срещу него стои наркотрафикант, контрабандист и подъл банков обирджия.Облечен и лустросан с балканска политическа власт.Едно полуграмотно, агресивно и дълбоко некомпетентно ***.Такъв срам изпитвам от фактът, че България се представя пред света от ***,че не си намирам място.Нито на земята,нито на небето"25.09.2018Николай Марков

42

10.08.2018

преди 5 години

Става въпрос за мафия, която се регулира от естествения триъгълник Москва Анкара Брюксел", подчерта той пред Bulgaria ON AIR.Полк. Марков отбеляза, че нито думичка, нито дело, нито случка няма, която да не е регистрирана от държавната власт"Всичко се знае. Политическата класа в България умело използва криминалния контингент. Държавата и прилагането на правната норма в нея е единствената гаранция за демократизацията на страната. В момента всички граждани живеят с огромен страх", категоричен бе експертът.

41

10.08.2018

преди 5 години

Според експертът по сигурност полковник Николай Марков казусът около Митьо Очите представлява симптоматика, но не диагноза"Той не е най-големият престъпник в България. Това са само етикети. Някой може ли да каже какво е съдържанието на споразумението, чрез което Митьо Очите бе освободен? Ако видите как се прилага нормативната база в системата за сигурност, ще видите, че 90% от заповедите са устни. Вече не става въпрос за натрупване на капитали. Става въпрос за управление на финансови потоци. Става въпрос за мафия, която се регулира от естествения триъгълник Москва Анкара Брюксе

40

Анонимен

преди 5 години

Гербери,къде изчезна Николай Марков,бивш служител на НСО?

39

Анонимен

преди 5 години

Ще има нещо,да не е без хич.По 20 -30 лв.Като за просяци.

38

Анонимен

преди 5 години

"СЛЕДВАЩАТА ГЕРБЕРАСТКА ПОПРАВКА НА НПК, КОЯТО ЩЕ СЕ ЯВЯВА КАТО ЕСТЕСТВЕНО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НАСТОЯЩАТА, ЩЕ ГЛАСИ: А, АКО ЗАДЪРЖАНИЯТ Е ПЕНСИОНЕР, ИНВАЛИД, БЕЗРАБОТЕН ИЛИ ПОЛУЧАВАЩ НЯКАКЪВ ВИД СОЦИАЛНА ПОМОЩ И НЕ Е ЧЛЕН НА ПП ГЕРБ, ТО СЪЩИЯТ ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО РАЗСТРЕЛЯН НА МЯСТОТО НА ЗАДЪРЖАНЕТО, КАТО ИМА ПРАВО САМО НА ПОСЛЕДНИ ДУМИ, КОИТО СЛЕДВА ДА СА : ДА ЖИВЕЕ ВЕЧНО НАШИЯТ ВОЖД , УЧИТЕЛ И ПРЪВ ПАРТИЕН И ДЪРЖАВЕН РЪКОВОДИТЕЛ БОКО ТИКВАТА и ЦЦ,КОИТО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ОБИЧАМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ И ДУША, КАКТО НА ТОЯ, ТАКА И НА ОНЯ СВЯТ!

37

поредния фашизъм

преди 5 години

"ХУНТА! 48 ЧАСОВ АРЕСТ В ТАЙНА! ЩО СЕ НЕ НАПЪНАХТЕ 1 ГОДИНА ДА ГО НАПРАВИТЕ?! НИКЪДЕ НЯМА ТАКАВА ЛА ЙНАРЩИНА!"Арестите ще се пазят в тайна 48 часа.Близките на арестуваните няма да бъдат уведомявани в продължение на 48 часа.Дори при арест на дете родителите няма да бъдат уведомявани в рамките на 24 часа Депутатите приеха законодателни промени, които дават възможност арестите да се пазят в тайна 48 часа. Разследващите ще имат право да не уведомяват близките на задържания.копирано от Афера

36

Анонимен

преди 5 години

ОТ УМРЯЛ - ПИСМО ....

35

2 000 000 000

преди 5 години

:) ;)

34

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

Току що излезе новината, че ГЕРБ въвеждат като учебен предмет в училище.

33

дедо Дончо

преди 5 години

Дрогарьо Горанов,С тия ваши обещания, ще направите пенсионерите милионери!Оставете ни да си умрем спокойно и без напразни надежди!Подаряваме ви тези добавки да си купите индулгенции за рая.Господ вижда всичко и ще ви потърси сметка, на вас и на цялата политическа глутница!Амин

32

бунтар

преди 5 години

горанов БЕЗ ПОДИГРАВКИ ---ПО ЕДНА ПЕНСИЯ НА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ ИНАЧЕ---ДОЛУ ГЕРБ И ДО ТУК С ВАС ФЕФРУАРИ НЕ Е ДАЛЕЧ

31

до31

преди 5 години

пишеш глупости, нищо вярно няма в тези цифри

30

Анонимен

преди 5 години

ЗА ЧЛЕНСКИ ВНОС В НАТО - 2.2 МИЛИАРДА.ЗА ЧЛЕНСКИ ВНОС В ЕС - 1 МИЛИАРДЗА УЧАСТИЕ В АФГАНИСТАН - 80 МИЛИОНА.

29

смирен депутат

преди 5 години

за 240 любимци ще има коледни добавки от рода на няколко хилки на калпак,защото депутатите за разлика от мързиливите българи работят много през годината,а не като българина че пенсии и заплати все не му стигат?

28

ПРОЧЕЛ – ПОПИТАЛ

преди 5 години

Ще харчат ударно по 28 милиона на ден до края на годината от ИЗЛИШЪКА, пък още не е наясно с Коледна добавка. НЕ ГО РАЗБИРАМ ???

27

2 000 000 000

преди 5 години

...май няма да намерят пари... :)))

26

Анонимен

преди 5 години

излишъка винаги се оставя, за да имаш ресурс, от който да теглиш при КРИЗИ. Всяка година постоянно различин съсловия реват пари - лекари - Бойко дай 20 милиона. учители - Бойко - дай 50 милиона, преподаватели Бойко дай 35 милиона...откъде да ги даде ако няма фиск? фиска се пълни от излишъка. Прости хора сте, ей.

25

Анонимен

преди 5 години

22 - за индексиране на пенсии трябва 1 МИЛИАРДА. За падане на тавана на пенсиите -150 милиона . на този фон 20 милиона са НИЩО. Капка в морето.