68

бат Симо

преди 5 години

на всеки литър гориво се плащат около 1.20 лв европейски акцизбез него цените ще са като в страни извън ЕС

67

noFreeman

преди 5 години

Най-скъпия дизел в Москва, където е най-скъпо е - 1,17 лв. Русия не вдига петрола, цените се вдигат от посредническата фирма на Златев, за което ѝ беше убита русенската журналистка...

66

111

преди 5 години

До 45Кой управляваше предприятията до 10 ноември 1989 г. - комунисти. Те добре приватизираха всичко, защото при тях беше информацията, същевременно настроихаедин срещу друг честните червени и сини хора и ограбиха труда им. Създадоха една чисто етническа партия ДПС, с ръководители доносници на ДС, а някои и на други централи и лишиха българите с турски произход да имат собствени предпочитания - леви или десни и ги подлагат на дива експлоатация.

65

Анонимен

преди 5 години

Валентин Златев от най-големият спонсор на БСП се превърна в най-големият спонсор на ГЕРБ. Само инфо.

64

Анонимен

преди 5 години

Нали нефтохима е в ръцете на червените другари. Какво друго да се очаква.

63

Анонимен

преди 5 години

До антисоросоидТочно там е проблема драги антисороидчо, че не сме съюзна република на Русия но сме силно огъ3ени към Русия а нормално е когато си огъ3ен да злоупотребят с тебе.

62

Анонимен

преди 5 години

Пословичната наглост на тези бoклyци ще доведе до края им...

61

КАКВИ ФАКТИ

преди 5 години

До ФАКТИТЕЗащо не сравнявате и доходите, не само цените. Да не забравяме, кой държи горивата в България? - Олигарсът на БКП/БСП. и кой диктува цените - Русия. С руския народ сме братя, но явно с господстващите там - не!

60

антисоросоид

преди 5 години

Брей ! как за всяко увеличение на цените била виновна Русия. Да не сме съюзна република и не го знаех ! Но май е виновен Сорос защото България се командва от "америка за българия" която е НПО на Сорос

59

ганьо

преди 5 години

Изтърбуших си двигателя, сложих си електромотори и батерии от братята китайци, а също така и слънчеви панелчета на покрива пак от братята китайци и сега ми дреме на *** колко е нафтата, колко са данъците, колко е синята зона.

58

Анонимен

преди 5 години

Когато на власт беше съветския марионетъчен губернатор на България Тодор Живков, плащах ро 1 лев за бензин а заплатата ми чисто беше 180 лева. Тогава всички бяхте доволни от марионетъчния управител. Сега при средна заплата 1000 лева и цена на бензина под 2.5 ревете като магарета. Защо така бе?

57

45

преди 5 години

Кой роптае, че сте бедни и болни? Въобще не ми пука за вас. Толкова сте задръстени, че дори не можете да разберете какво става в действителност. Надухте ми главата с Русия, Лукойл и "черврните". Нали сте все експерти навсякъде. Бизнесът, свободната конкуренция и пазар са ви като втора природа. Как така "червените", които от нищо нищо не разбират са все бизнесмени, а разбиращите опъват уши? Как?

56

Иво

преди 5 години

Въпроса е защо от къде идва нуждтата >>????

55

пичо..к 50

преди 5 години

Много дълбоко вкоренено извратенско мислене, но тук таме имс проблясък. Защо на Русия или въобще на някого да му пука за вас? На вас за кого ви пука? На мен ми пука например, да има по-малко льольовци зад волана и да няма задръствания. Високи цени, по-малко коли. Те това. Ако се получи, щом казваш Русия и Кремъл са виновни, ще им благодаря. Защо вместо да се вайкаш във форума, не бачкаш?

54

Анонимен

преди 5 години

Ti mani Slovakia! Po-skapo e ot bednata, stara Avstria.... Tuk e okolo 1.25 eur. Za litter

53

До фактите

преди 5 години

Стига с това БСП и този ГЕРБ бе, и едните и другите са комунисти в червата!И едните и другите живеят само за да крадат!Не ви ли омръзна да пишете глупости по цял ден, няма ли с какво друго да си изкарвате прехраната? Тук става на въпрос за горивата, а истината за тях е, че алкохолиците дерат народа ни както си искат и дори не плащат никакви данъци! Правителството в БГ е комбина с руската мафия!!!!

52

Анонимен

преди 5 години

До ФАКТИТЕПри "лошото" БСП - бензина 1,60лв., винетката 67лв., гражданската отговорност 100лв.!--при триглавата ламя и после и при съсела, цената на нефта беше стигнала 35 долара, и се движеше между 40-50 долара ве, "червени" ми "другарю капиталист"

51

Анонимен

преди 5 години

и да надувате цените и данъците, за да събирате парици за спасяването на лихварите - няма да ги спасите! няма да могат да си покрият планините от умишлено раздадени, невъзвращаеми и непродаваеми кредитчета, с които обуха българина през 2006-2008г. този балон все още не е спукан и ефекта му не се е проявил, а е заметен в задният двор ! официалното отписване на кредитите от сметките на лихварите, не означава че тези кредити са изчезнали, те стоят със страшна сила над държавицата българия!

50

Бръм

преди 5 години

Нищо им няма на цените, я какви задръствания всяка сутрин... всеки се вози сам и пуши цигара след цигара по светофарите....

49

ФАКТИТЕ

преди 5 години

При "лошото" БСП - бензина 1,60лв., винетката 67лв., гражданската отговорност 100лв.!При "убавия" ГЕРБ - бензина 2,50лв., винетката 100лв., гражданската отговорност 500лв.!Честито гербави другари!