108

roko

преди 5 години

газта и ме по-скъпа от нашата. тук газта е от най-евтината в европа

107

roko

преди 5 години

цените в турция:en.lukoil.tr/PompaFiyatlari

106

Мен

преди 5 години

Къде го видяхте този дизел в Турция на 1.56лв? Защо пишете глупости? Дизела е 6.36 лири https://petrolofisi.tr . По курса за деня, сами може да сметните цената.

105

Анонимен

преди 5 години

Spekulativni sa. Ima nezakonni deinosti v bg benzinostanciite...v proizvodstvoto i targoviata v bg.

104

Анонимен

преди 5 години

Турция и Македония не са в ЕС и нямат задължение да слагат висок акциз на горивата. От там идва разликата. Конспиративната теория за картел изсъхна. Явно цените са пазарни, след като в рамките на една верига са различни. Не пред ГЕРБ, а пред американското посолство. Заради атаката на Тръмп срещу Иран е екшъна по световните пазари. Преди няколко години Тръмп се опита да смачка Русия с пренасищане пазара на горива. Изпищяха Саудитска Арабия и Норвегия. Сега Тръмп натиска СА да увеличи добива.

103

Анонимен

преди 5 години

Хахахахаха, 5 лева да стане бензинът!

102

Попо

преди 5 години

А цената на дизела в КОЗЛОДУЙ е 2.50лв.

101

DNS

преди 5 години

Голям сте г-н Марешки!))

100

scbg

преди 5 години

Много леко се гъбаркат..

99

Анонимен

преди 5 години

А така , хранете руските *** от Лукойл

98

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 104Няма! Обичаме си го! Скъпи горива, скъпи храни, лошо здравеопазване, крадене на корем... ама Той ни е най-скъп!

97

Анонимен

преди 5 години

например се оказва, че бензиностанции в Стара Загора бият по цени на горивата в една от най-богатата европейски държави - ЛюксембургМухалобоико крадлив ти си срам и позор пред света време е народа да те прати на б.клука

96

Мишо

преди 5 години

До ЧиновникДо Чиновникзащо толкова мразиш хората. Всеки си има своите проблеми а и всички хора имат различно ниво на развитие и доходи. Простолюдие? Ами нали това простолюдие работи всеки ден за да може "по-умните" да си почиват повече и да стават по-богати! Тук не става въпрос дали искаме да плащаме, а за това дали плащаме справедлива цена! А това, че политиците не им дреме за народа е отделна тема.

95

Анонимен

преди 5 години

че на мен само увеличението на *** гориво ми изяде увеличението на заплата! т. е. обеднявам!

94

Скитник

преди 5 години

стани, стани "юнак " балкански, от сън ДЪЛБОК се събуди.......

93

истината е във вас

преди 5 години

бензина както златото цената им е почти една и съща в целия ЕС, тук просто заплатите са ниски, няма как една унция и един литър да е съобразен със заплатите в БГ и понеже германеца с една заплата пълнел 100 резервоара и ние да пълнем 100, и не виждам докога българите ще реват че Герб, БСП, или някой друг не им вдигал заплатите вие чувате ли се изобщо как правителството ще нарежда на шефа ви ами идете вие и си искайте увеличение

92

Анонимен

преди 5 години

ДАНЪЦИ НА НАЙ БЕДНИТЕ,ХРАНИ,ТОК,ПАРНО ЛЕКАРСТВА ГОРИВА,-ЯКО НАГОРЕ.ПОВСЕМЕСТНА БИТОВА И ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ.НЯМА ДЕН В КОЙТО НЯКОИ *** ДА НЕ ПРЕБИЯТ ИЛИ УБИЯТ БЪЛГАРИ.НЯМА ДЕН В КОЙТО НЯКОЙ МИНИСТЪР НА ТИКВЕНОТО ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО ДА НЕ ПОКАЖЕ КОЛКО КРАДЛИВА И НАГЛА Е ВЛАСТТА И НА ВСИЧКО ТОВА ГЕРБАВИТЕ ТИКВИ И НАЗНАЧЕНИТЕ КРАДЦИ НА ПРЕХОДА ЗА(РАБОТОДАТЕЛИ) И КАПИТАЛИСТИ НА ТОВА ДА НЕ МУ ВИКАТ(СТАБИЛНОСТ)

91

Анонимен

преди 5 години

С приетия наскоро Закон за административното регулиране на икономическите дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход, от конкуренцията бяха отстранени дребните и голяма част от средните търговци. Закона бе предложен от Ревизоро и покрепен от ГЕРБ и БСП.

90

До долния

преди 5 години

Малко е, може още! Уфсе-те в тази територия имат още вълна стригане и само блеят, така че, проблем аз не виждам.

89

баба мара

преди 5 години

даите разумно обяснение какво се случва как се определят цените нали ходим доарабския свят нещо няма ли да пуснат имаме уж приятели с втечнен газ