88

Мнение

преди 5 години

И сега какво излиза, че веднъж месечно ще ходя до Турция първо да си напазарувам за месеца храна и дрехи и второ да си напълня и колата...

87

Експерт

преди 5 години

Петрола скача а туристическия сезон свърши. Нормално е цените да се променят.

86

Анонимен

преди 5 години

Гербехрастите се уляха

85

Опа

преди 5 години

И сега Българина ако не се вдигне по добре да се спасяваме и тези които останахме тук само *** да останат

84

Трандафор Босев

преди 5 години

Ооо, чакайте да получите новите сметки за парно! От лятото насам са вдигнати с 28%! Храната също е доста по-нагоре от официалните данни! Да живей стабилността! Да живеят нейните носители ББ, Цвъ.Цвъ., Корнела, Шишко1, Шишко2 -прокурор, Шишко3 петролен магнат, Цецка, Майа -пчелата, Дани-***, Лъчо-мозъка, Мустафа-патриота и Волен-полумесеца и т.н. Догон-падишаха и той да живей! Само ние ..., ние сме ***!

83

Анонимен

преди 5 години

Русия, Путин са виновни уууууу долу.

82

мреен

преди 5 години

Ааз пък мислех,че ШЕЛ,ЛУКОЙЛ ....ТЕЗИ ГОЛЯМИ КОМПАНИИ ПРОДАВАТ ПЕТРОЛА НАВСЯКЪДЕ ЕДНАКВО ИЗ България,а то каква е била работата,ще внимавам вече .... .Накрая една полезна статията да прочета в Днес,а то само с пропаганда и промиване на мозъци кичат страниците си.

81

Ай сиктер

преди 5 години

Алоу, Бойко и компания (обезПатриоти), какво правите!? На международните пазари, петрола пада, а тук цените, като преди осем години при цена на барел 120$! Или другаря Путин ви е сложил глоба, чрез Лукойл Бургас или искате още пари да опоскате от овчия Бг народец.

80

Анонимен

преди 5 години

До 81Ще дойде скоро диктатор и ще се оправим-Той ли провокира всичко това, за да създаде повод да поискат офцете, за да дойде, и да ги спаси, като ги окове и "огради" от опасността!Няма да дойде диктатор, защото Свободата е над всичко! Даже свободата "да не плащаш" вече е свобода, много по голяма от оковите - да плащаш, за да си "свободен" !

79

Анонимен

преди 5 години

До ЧиновникВие просто не сте свикнали да плащате. --Я си дай ясна сметка - в какво се е превърнал съвременният човек? Досещаш ли се? В машина за плащане! Целият смислен живот на индивида се състои в това, той постоянно ... да плаща, за каквото се сетиш! Значи има нещо генерално сбъркано тук, след като се оказва, че за да изживееш живота, който ти е дала майката природа, ТИ трябва... да плащаш! А някой печели от това плащане! Никой нищо няма да плаща вече, и тази нагласена играта свърши!

78

Анонимен

преди 5 години

5 лв за литър трябва да стане.Никакви социалки и пенсии за никого.Само частно здравеопазване без държавна здравна каса.Ще дойде скоро диктатор и ще се оправим

77

Анонимен

преди 5 години

Горивата у нас са най-евтини в ЕС. Бедна държава сме, означава, че всичко е скъпо. Нека станат и двойни- не ми пречи. Ама поне ниската обществена класа ще се дисциплинира малко, защото е тотално разлигавена. Навсякъде с колата. Излизаме от панелката в Люлин и тичаме да бачкаме за 1000лв. с колата, защото в градския транспорт било гадно. Айде марш.

76

mart 2019 25$ barel

преди 5 години

Стига с тази стъкмистика петролът е спаднал за 12 дни с 10 долара за барел от 85 на 75 дне знам какво се случва в държавата картел ли е чудо ли е мила моя майноле

75

Чиновник

преди 5 години

Простолюдието нямате насищане. Дори при цена 50 ст. за литър и заплата 5000 лв. пак ще ревете, че е скъпо. Вие ревете всеки път, когато трябва да платите за нещо. Вие просто не сте свикнали да плащате. Свикнали сте да крадете и да прецаквате другите. И понеже това става все по- трудно, затова надавате такъв вой.

74

69 69 69

преди 5 години

30 години минаха, 30 години. Пак повтарям нали сте по-умни, по-кадърни, по-знаещи, по-можещи, и не на последно място ПО-ЦИВИЛИЗОВАНИ. И каква файда от това? Не нула ами дупката на нулата сте защото само голи приказки и чуждопоклонничество от вас, нищо друго. Погледнете си столицата само дупка до дупка. Плочките по тротоарите и то в квартали с по 1500 евро на кв. метър от тошово не са сменяни. Все едно стадо глигани са минали от там

73

Анонимен

преди 5 години

До МирославАми всъщност никой няма намерение да ти обяснява нищо за ценнобразуването. Ти така и така явно нямаш достатъчно интелектуален капацитет, за да разбереш очевидни неща. Това са цените. Ако искаш купуваш, ако не искаш- има и други начини за придвижване. Не е задължително да имаш кола и да купуваш гориво.

72

Тошко Африкански

преди 5 години

До БГВ Плевен и региона с 600-700 лв. се живее така, както в София се живее с 1000 - 1100 лв. демек прилично. Така че, правилно е твърдението, че 600-700 лв. са добра заплата за Плевенско. Вие колко искате? 2500 лв. заплата ли?

71

Анонимен

преди 5 години

За Турция потвърждавам. В понеделник - 7лири е литър бензин т.е.2,10лв.

70

Мирослав

преди 5 години

Каквото и да си говорим, на фона на заплатите които взимаме, горивата са скъпи! Не може в Германия бензина да е 1.50-1.60? г/д, а унас 1.20-1.30?... Вярно е че има акцизи, съобразяват се и с цената на петрола, но... Да приемем че акциза е еднакъв, да приемен че петрола е еднаква цена = около 0.30? разлика! Не може да ме убедят, че с тази разлика на литър германците покриват по-високите заплати и данъци... Значи наще се гушат яко с мангизи...

69

Реално

преди 5 години

Глупости на търкалета - в Турция бензинът е 7 лири литъра, или около 2.10 лв., а в Словакия е 2.70-2.80 и то не от вчера. Говоря за реални цени на бензиностанциите, а не от разни статистики и статийки...