79

ьзц

преди 5 години

в историята няма АКО историята борави само с факти и с реални събития там няма АКО така че спрете с фантастиката и обърнете внимание на настоящето

78

Жалка Русия

преди 5 години

Само изперкването на Хитлер от анфетите ги спаси руснаците от немския ботуш.Ако Хитлер се беше вслушал в генералите си , вместо в Гьоринг , сега щяхме да сме на три морета.Но даже сега имаме южна Добруджа , въпреки руските мърсотии.

77

Анонимен

преди 5 години

никога не сме се съюзявали с мюсюлманите и винаги сме защитавали християнството..През ПСВ бяхме съюзници с Османската империя и заедно воювахме и срещу Русия.

76

До 118

преди 5 години

Добре , но пак има цели пет години пощада , защо.

75

До славянин

преди 5 години

Добре , но ние за разлика от вас , никога не сме се съюзявали с мюсюлманите и винаги сме защитавали християнството.Толкова сте жалки , че вече ни крадете и историята-както с Киевска Рус

74

ьзц

преди 5 години

що за идиотщина...САЩ излизат от договора но виновни били Русия...

73

Як ван Силен

преди 5 години

Тръмпета или Пътников, кой да ошамариш няма да сбъркаш ! Да *** и комексари да *** ! Цял свят ще им гледа сеира как си мерят нанопенисите !

72

До 115

преди 5 години

Защо според теб САЩ не унищожиха СССР през 50те , когато само те имаха ядрено оръжие.Защо

71

До славянин

преди 5 години

Подчинени са от българите и хуните , а за златната орда да не говорим.Когато ние българите сме строили градове от мрамор , славяните са спали в землянки.

70

До славянин

преди 5 години

И победителя в трета световна война , ще има власта над всички подземия за следващите 10 хиляди години.Ураааааа

69

До 107

преди 5 години

Еми това се вижда от страните , които мислят за народа си(Норвегия , Германия , Япония и др.) а не за враговете си(Русия , Сев Корея , САЩ , Турция).Но за новите жалкопатриоти е важно да си пуяк , а не орел.

68

До славянин

преди 5 години

Само *** може да се гордее с народ живял в колиби и подчиняван от всички.България няма нищо славянско , ние сме българи.

67

ponti

преди 5 години

Мега-*** новина! Ако всички тези усилия и финанси се канализират в посока здравето и изхранването на населението на планетата, алтернативни енергийни източници и други всеобщо полезни посоки, то човечеството, а и планетата ще станат РАЙ.. или най-близкото до това. Жалко, че аз и децата ми живеем в този свят на ИМПОТЕНТНИ КОМПЛЕКСАРИ !

66

яздещ муле в тайгата

преди 5 години

По случай Коледа на мойте *** в Бг ще има премия,така хвалите ,лъжете ,бришете ,мажете ,клепате ,променяте ,видоизменятя ,наподобявате ,преиначавате ,премълчавате ,недойзказвате--- че си викам да не сме им дали от некачествения каналин и сальотка от полигона...

65

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се разберат по човешки,като зрели хора,защото ни писна на нас европейците да стоим в стрес,заради техните интриги и заради жаждата на други,които търсят конфликти в Европа!Писна ни!Аман!Искаме МИР И ЛЮБОВ в Европа,не щем конфликти!НЕ ИСАМЕ НИКАКВИ КОНФЛИКТИ В ЕВРОПА!БАСТА!Не искаме да измират бели европейци,а още по-малко славяни!На хората им писна да ги стресират и заплашват с войни,конфликти и въоръжаване!

64

Анонимен

преди 5 години

Сега не е на времето а 2018 година. Внедряват се хиперзвукови ядрени маневриращи блокове, нови супермодерни междуконтинентални ракети от композитни материали, роботизирани танкове, хиперзвукови ПВО и ПРО системи унищожаващи дори спътници на ниска орбита, супер системи за РЕБ, дронове, безпилотни подводници с ядрено оръжие плаващи на 1 км под водата, военни спътници унищожаващи други спътници с военно предназначение, кораби за прерязване на кабели на дъното на океана, скаларни оръжия и тн. Алоууу

63

Анонимен

преди 5 години

До СатСАЩ нямат технологии, нищо не произвеждат, САЩ няма икономика. Всичко е заеми и тези заеми се въртят в сверата на услугите. Живеят добре от печатане на долари и от факта, че успяха да наложат долара за световна валута. Но времето им изтича.

62

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕ какво ти е виновен института Томпсон-Ройтерс? Не си доволен че е поставил Русия на 50-то място, това ли не ти харесва?Уважавам института Томпсон-Ройтерс, но последния път бяха поставили Китай на 43то място в Света като икономика за 2017, затова имам известни основания да се съмнявам в техните изследвания, още повече като се има в предвит кой ги финансира и кой поръчва музиката.

61

Анонимен

преди 5 години

Ама продължават американските клоуни да си мислят че могат да повишават тон на Русия.

60

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да си мери мускулите с Путин, защото той се страхува само от федеРосен Плевнелиев.