19

А бе?

преди 5 години

Какво става с невидимия F35B, свръх модерен за над 1 трилион долара, лети ли, лети ли, или нещо май, а... над Южна Каролина?

18

нн

преди 5 години

Тръмп е бита карта. Китай му е тръна в петата, а той го изкарва на Русия, но Русия не е вече на пияницата Елцин. Русия си върна статуса на велика сила, евала на Путин. САЩ и ЕС мислеха че ще смажат Русия, но сбъркаха в сметките. Наивници на n-та степен.

17

Анонимен

преди 5 години

Само Герб да живее генерал Борисов. Мачкай комунистите.

16

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно защо пускат само статии от Дойче Веле? Досега никога не е имало статия от RT, една от най-популярните медии в света която показва другата страна. Нали демокрация нещо такова бееме, различни мнения, а?

15

Професор

преди 5 години

Русия представлява опасност за мира и демокрацията в световен даже глобален мащаб. Слава на САЩ. Да живее тръмп. Бог да пази Америка. Господ да закриля и генерал Борисов също и Цветан Цветанов.

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Крим се присъедини към Русия, ама само за путинците за другите си е анексия и агресия. Що се оттнася до войските в Източна Украйна, то ако ги нямаше както ти се оитваш да повтаряш руските лъжи то нямаше да има нито ЛНР нито ДНР, тези ракови образувания са създадени изключително с руска войска. Местните се включват за пари и са само по КПП-тата, те не желаят да воюват, а малцината дето желаеха заминаха в рая на Путин дето той ще води всички руснаци.

13

Професор

преди 5 години

Тръмп изобщо да не е занимава с джуджето. Да пуска атомната бомба над *** и да приключва.

12

Искандер М

преди 5 години

"Военната база Девеселу в Румъния е част от новата система за ПВО на НАТО. Снимка: архив, Reuters"Крим - Военната база Девеселу в Румъния - 3 минути. Бум.

11

Анонимен

преди 5 години

Жужето ще ни вкара у беля!Комплексар!

10

Анонимен

преди 5 години

Малко пояснение към авторите на статията: "Русия анексира Крим и нападна Източна Украйна" - Русия никога не е анексирала Крим и никога не е нападала Източна Украйна. Крим се присъедини към Русия по всички правила и норми на международното право, а в Източна украйна няма и никога не е имало руски войски, войната там се води от военната хунта в Киев която избива местото население.

9

Анонимен

преди 5 години

До VТолкова силен флот има Русия в Черно море, че като влезе един американски разрушител в Черно море и руските черупници застиват на място като хипнотизирани. Огневата мощ на разрушителя превъзхожда 20 пъти огневата мощ на целия руски черноморски флот.

8

Анонимен

преди 5 години

КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ, КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ

7

V

преди 5 години

В Норвегия разхождат танкове ,а те не са толкова опасни за Русия ;) Това на снимката е по опасно .Обаче Русия има много по силен флот в черно море .Дебалансира силите в черно море, а това на снимката е просто един вкопан кораб. Това са корабни инсталации и могат да мятат всичко което се мята от кораби ;) Русия има много такива в черно море така че не е болка за умиране ;)

6

Дойче Дезинформеле

преди 5 години

Сороосоидални поръчкови лъжи. Това сме ние.

5

Анонимен

преди 5 години

Първо трябва да бъдат накарани руснаците хвърлят много ресурси за въоръжаване, а след това - договор за разоръжаване.........до нов колбас !

4

Анонимен

преди 5 години

Мерят мускули ама Путин няма мускули където и да го боцнеш ще изтече ботокс. Същото е и с армията му. Вчера Болтън наби болта в кафалника на Путин и му обеща, че ако не приеме американското предложение да премахне всякакви искандери и кинжали от територията на Европа ще принуди САЩ да постави Пършингите и Томахавките в областта на Харков, а от там до Кремъл им трябват 4-5 минути. Путин и шайката му няма да имат време даже да си вържат гащите за да избягат в противоатомното убежище.

3

Анонимен

преди 5 години

Дойче Веле си е една жална пропаганда. Аз вярвам само на Правда и Комсомолская Газета за достоверна информация

2

Анонимен

преди 5 години

Русия май пак ще фалира а

1

Анонимен

преди 5 години

Стигнах до Дойче Дезинформеле. Не продължих нататък. Достатъчно.