99

като сте

преди 5 години

толкова преуспели защо само мрънкате с подвити опашлета когато ви вдигат цените? И още, не искали да ядат химия? Вие срещу прогреса в хранителната промишленост ли сте?

98

До 151

преди 5 години

Това са издалите присъдата , но вие сте решили да бъде съден за разбойничество вместо за конспирация , за която се дава каторга.Спри с лъжите , че се излагаш.

97

148

преди 5 години

Благодарим ви за съжалението. "Индийци "ви тупат и вас и милиционерите ви като брашнени чувалчета, но ние ви благодарим за отделеното от вас време да ни съжалявате.

96

В България има

преди 5 години

15% мюсюлмани , а в Русия са 25%.Така че твоята рода скоро ще бъде обрязана , а не моята.

95

До славянин

преди 5 години

Защо един от 40 немци е милионер , а в Русия на 4 милиона бедняци има един милярдер.Защо е така след като спечелиха войната.

94

ЕВРОРАЯТА,

преди 5 години

В лицето на Анонимен си възхвалява хомота, а по света разнася мокасински аромат.

93

Съжалявам ви руснаци

преди 5 години

Вие нямате вина за тежката съдба , която ви сполетя.Едно трябва да ви се признае , вие сте най-измъчвания народ на света и комплексирайки се от това , вечно ви избива на хвалба.Добре , че сте вие да ни подарява упс продавате природните блага , че ако знаехте реалната цена , сега Путин щеше да виси от стълбицата на .......

92

Кажи Путин

преди 5 години

Защо построи най-голямата джамия в Европа , точно в Москва.

91

До славянин

преди 5 години

А вие защо осъдихте Левски на смърт(трима от шесте съдии са били руснаци)

90

До 139

преди 5 години

Много е грозно да защитаваш масови убийци , ние спряхме избиването на още стотици хиляди с цената на десетки жертви.Няма оправдана смърт , но геноцида на Милошевич трябваше да бъде спрян.Или ти оправдаваш убийството на деца?

89

Анонимен

преди 5 години

До до 135 от славянинЗащото комунизма трябваше да се спре ! Обеднен уран Нещо ти хлопа товарищ ***

88

До 138

преди 5 години

Сталин завладява Полша заедно с Хитлер , но ти безсрамно го браниш.Русия не избива и една трета от вермахта , но за тебе няма значение.

87

До 134

преди 5 години

Вие сами се подчинявате на златната орда(предавате се без бой) и заедно нападате християнска Европа с мечове изписани с арабски букви.Няма български меч с чужда буква , ама това е гордост и ти не я разбираш.

86

До 129

преди 5 години

Колко генерали е избил Сталин , че не разбрах.Смешното е , че САЩ ви спасява задниците с доставки на тежка техника.И вие от благодарност ги намразихте , защо ли ми е толкова познато.

85

По славянски

преди 5 години

Стане ли напечено , беж да те няма.Свършиха се опорните точки ли.

84

До славянин

преди 5 години

Ние ви дарихме с писменост и християнство , а вие само ни завиждате и нагло ограбвате.Но това е вашата култура , коли беси и бягай да пиеш.Само си виж неандерталските владетели Петър и Иван.

83

Анонимен

преди 5 години

До до 124 от славянинНе си струва дори да се четат глупостите ти, камо ли да им се отговаря.

82

Анонимен

преди 5 години

Логичният отговор на агресивната политика на Путин е Украйна в НАТО до 3-4 години. Това ще охлади окончателно горещите глави в Кремъл които могат да изгорят само за 5 минути ако ги ударят от юг.

81

Анонимен

преди 5 години

До ьзцТочно така в историята няма АКО и затова трябва руснака да целува *** на САЩ щото ги спаси от разгром още през 1942 година.

80

До 123

преди 5 години

Едно е съюз във война за територии , а друго е подчинение във война на верска основа.Даже Путин си призна , че мюсюлманите са му по близки от католиците.Кажи само кога ще се обрязваш , че да те снимаме за чеченския календар.