106

реалист

преди 5 години

Истината излезе наяве. Политико - олигархичната мафия се е обединила срещу народа. Готови са вървят по трупове за да запазят власт, пари и привилегии.

105

Анонимен

преди 5 години

112 - в САЩ? Там Президентът си позволява подобни епитети.

104

Анонимен

преди 5 години

до 110 ако ще сравняваме такива числа- добре е да погледнем факта че през 1945 интилегницята е избита и днес няма интилегнция. Всяка удар по икономиката от 1945 до днес е в следствие на тази глупост - че са избити интилегнтите и капиталистите.

103

Анонимен

преди 5 години

интересно че никой не каза че Домусчиев има фондация, която подпомага деца без родителска грижа.нито че Валери симеоново има човек с увреждения в дома си. Нещата се представят доста еднострачиво.Това са успели хора и някои хора им завиждат.типичен социализъм.Но когато Лудогорец побеждава на чуждите терени всички се радвате. когато българското параходство се развива или ви кажат че българин Домусчиев - е сред най-големите 10 В СВЕТА във ветеринарната медицита се гордеете. А иначе - завижд

102

До Анонимен 14

преди 5 години

Само да те питам, каква база за сравнение ползваш? И нещичко за ППС-то да кажеш? А за методиката на НСИ за цитираните от теб резултати на статистиката като проучване? За да се знае какво се отчита и какво не, какви са критериите, и т.н.?Щото ако ще сравняваме абсолютните стойности на цифрите за износа в лева за 2017 и този през първите месеци на 1997-***, само заради нулите в парите, какво ще излезе?А да си сравнявал износа за 2017 с този в средата на 70-те при уеднаквена база в долари?

101

Андрейчо

преди 5 години

Ама как така,бе?! Зад майките стои доблестната БСП и тая,как беше...,а, Нинова ! Ами нали тя стоейки в сянка вдигна на бунт някои майки,независимо,че правителството обеща да им даде не малко,а МНОГО- толкова,колкото БСП никога не им е давала,а сега се готви да сър-ба попарата,която е надробила ?! Ха дано не се задави ! Както винаги БСП обича "с чужда пита майчин помен да прави" -НЕЩАСТНИЦИ! НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ВЕЧЕ !!!

100

Анонимен

преди 5 години

Каквито ни "работодателите" такъв и вицепремиера.

99

Анонимен

преди 5 години

До Така е'Сериозни отстъпки'Когато правителството ти е Лидл. Евала, интелигентен си.

98

анонимен

преди 5 години

знчи руснаците ни харизали една камара милярди и после забравили за тях.Май че ставаше въпрос за милиард и нещо преводни рубли.Мораториума върху дълга го сложи Луканов и тогава дойде МВФ

97

Анонимен

преди 5 години

Аааа, работодателите го подкрепяли .... Тези, които искат да им работим за минимална заплата, тези, които искат да се намали отпуска по майчинство... Ми дайте да ги убиваме направо дечицата с увреждания след раждането още, като в древна Спарта, а, гнусни типове такива?!

96

Така е

преди 5 години

Правителството направи сериозни остъпки за "майките" , а те продължават да крещят. Има я някаква. Дали не са решили да свалят правителството...? Корнелия да каже " истината".Може и Маналова , ако Корнелия се срамува.

95

абсурдистан

преди 5 години

"Бизнесът зад вицето " - къв бизнес ,ква икономика ,кви 5 лева ?Една шепа хора си разпределят милиардите от ддс,от банки,от данъци,от еврофондове,от обществени поръчки , заграбват обща земя и сгради - това е Мафия ,ама в Бг му викат Бизнес.

94

Анонимен

преди 5 години

Работодателите, дето плащат по 700 лв, за тях ли става въпрос? Нещастници!

93

Анонимен

преди 5 години

КОЙ бизнес ? Джи Пи Груп ли ?

92

Анонимен

преди 5 години

'Работодателите застанаха плътно зад вицепремиера Валери Симеонов и заявиха, че не може улицата да диктува поведението на хората.'Напротив- може. Нарича се демокрация. Уж в такова живеем. Който не го кефи- да става работодател в Северна Корея

91

Анонимен

преди 5 години

67 - ти наред ли си с главата? България е пред фалит 70-те години, Живков обявява че ще станем 16-та република, защото се проваля плана за петилетката и създаването на индустрия, убито е селското стопанство. Като научаав че ще станем 16 република никога не се случва - Брежнев се умилява и бързо дава 16 милиарда долара. Само след 20 години ние имаме НОВИ 10,5 миарда външен дълг. Следва МОРАТОРИУМ по дълга. Моратирумът е равносилен на фалит - невъзможност да си плащаш задълженията.

90

Анонимен

преди 5 години

92- знаете ли че България е държавата в Европа с най-голямо платен отпуск по майчинство?Никъде няма пълни 6 години които да се плащат от държавата.За сравнение - в УНгария се плащат първите 2 години на сто процента, следващите 2 години и половина, на 70 и последната година и половина си я поема майката, но има големи облекчения откъм данъци.

89

анонимен

преди 5 години

45 милиарда вътрешен дълг.Разясни малко.Държавата имала общо 55 милиарда дълг.Към кой. Значи по тази логика някой е прежалил тези пари.Доколто си спомням тогава нямаше КТБ

88

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67Ти от къде падаш? 63-та оставаме без златен резерв!!!! 74-та задлъжняваме към СССР. Каква реална икономика те гони, като от 86-та нататък в магазините нямаше нищо! Дори хляб и мляко! 9 милиарда долара заеми ли бяха или какво! Ей, пийте си гинкобилобата, ама редовно! Да не ти казвам, какво говореха на лекциите преподавателите по политикономия на социализма и капитализма, и на финансите в УНСС!

87

Анонимен

преди 5 години

Тя и Иванчева беше "буден човек" пък сега я съдят за пари. Странно как се "будните хора" попадат на сладки постове.