186

уффф

преди 5 години

Teзи пък за предсрочния вот се запритеснявали. А предните им 2 мандата като завършваха със служебни правителства сливи ли имаха в устата, че не се притесниха ами точно сега се оказва проблем? А пък на платените ГРOБ-aви *** платен протест им се привижда

185

Анонимен

преди 5 години

Озлобени от божието наказание майки си го изкарват на държавата.

184

Анонимен

преди 5 години

Да не се омаловажава и отношението на " майките" към правителство,синдикати и всеки който им каже нещо!То не бяха " убийци",клетви срешу всички,налагане на точно техните искания без обсъждане,натиск!А става въпрос,то пак е за пари,но трябва цялостна реформа ,която не може да се направи под толкива силен натиск,защото е обвързана с много други закони,институции,персонал и това трябва да е целесъобразно!А те искат със клетви да постигнат !И всичко отгоре след като са проклели влизат в МС да искат

183

Винету

преди 5 години

До 192. Ами не, не доволен. Защото му е по-добре да се отърве от разпасаната дружина патриоти, дс предизвика предсрочни избори, които ГЕРБ отново ще спечели.

182

Байфидан

преди 5 години

До 188. Глуппак, 500-те в заведенията са там не защото не са състрадателни, а защото не са убедени, че протестът е истински и че не се използва от някои партии и лица за други цели. И ти не си фактор да абсолютизираш и да казваш на другите какво да правят.

181

Анонимен

преди 5 години

А какво изгрухтя тиквата от Египет? Доволен ли е, че няма да го свалят?

180

Пенсионер

преди 5 години

До 190 Месар , нямаш геле.Жив да си.

179

месара

преди 5 години

в момента в който се разбра че протеста на тия дето системата ги убивала (майките) е политически, организиран от другарката "истината" нинова и сие, за да бута правителството, народа веднага си отдръпна подкрепата. номера със сълзливите и обидени физиономии на тия (майките) просто няма да мине, а и не трябва! амбициите на другарката провокаторка ше бъдат попарени - отново!

178

Анонимен

преди 5 години

ПЪРВО НЕ СА БИЛИ 500 а 150 преко сили с 50 новинара.Второ зад майките стоят БКП,ГАДЕВ и онова дето спи с него,Славун и вероятно оня в Белград,"дисидентите"в Лъндън,може-би сараите и водопроводчика,ДайБългария начело с птиженераль и Бойкикев славното комунистическо чедо,зелените фашисти и вечният ЙОЛО ДЕНЕВ да се свети името му.Един ОФ от леви милионери и десни фукари НПОошки.

177

Анонимен

преди 5 години

Така е да! Докато протестират 500 и от среща има още 500 но в баровете да пият, и да не им пука защото това не ги касае директно, ще продължаваме да затъваме! Да си народ, означава да се борим заедно за една обща цел и добро бъдеще! Това не е народ а ***! Никога не са били и няма да бъдат обединени. За това разграбиха страната. Защото всеки започна по отделно да се спасява. Българина до като не научи че всяко кътче е негово, не само панелената му гарсониера, и се бори, ще бъде народ.

176

СУДЖУЦИ

преди 5 години

Като гледам управляващите колко са угоени, мисля, че оставката ще бъде полезна за здравето им.

175

WC премиер

преди 5 години

ЗНАЧИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО СЕ КРЕПИ САМО НА КОЛЪТ СИМЕОНОВ.ЧЕ ТО ПИШИ ГО СКАПАНО ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО

174

БИЗНЕСЪТ И СИМЕОНОВ

преди 5 години

КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА ПРЕЗ ДЕВЕТ БАИРА СЕ НАДУШВАТ

173

Отговор

преди 5 години

Зад майките БСП.

172

Работодателите

преди 5 години

Дадоха заден. Няма да изкарват раята. На Далаверката му остана само Домашната ракия. Да си я пие със здраве (без суджук).

171

Анонимен

преди 5 години

Имаше едно подобно изказване на Симеонов лъм една германска депутатка! Простакът винаги ще се издъни рано или късно, това и стана!

170

Анонимен

преди 5 години

Аз като ЕТ не съм зад гърба на Симеонов ,но не съм и Домовсчийски да търся закрила и лоби от властта за многото си пари ,работя и гледам да спазвам законите и съм зад майките .А че като народ не сме такива а ***/ако видите точки тук заначи пише умряло месо/ както е казал поетът е вярно защото в една нормална държава поне всички майки в страната биха излезли да подкрепят тези които отстояват там с месеци ,защото никой не е застрахован

169

extremist

преди 5 години

СВАЛЯНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ДРУГАРЯ БОРИСОВ И ИЗГОНВАНЕ НА ВСИЧКИ ТЕКУЩИ ДЕПУТАЦИ ОТ ПАРЛАМЕНТА, ЗАЕДНО С РЕФОРМА В ПАРЛАМЕНТАРНАТА И СЪДЕБНА СИСТЕМИ ЩЕ СЕ ОТРАЗИ ПЕРФЕКТНО НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА

168

Анонимен

преди 5 години

Лъжат ви, че няма пари. Има, но трябва да спрат да крадат, а те не искат

167

Анонимен

преди 5 години

Това същите работодатели ли са, които искаха да се махне прослуженото време, които наемат работници на уж 4 часа и които вият, ако се вдигне минималната заплата с 10 лв.?