127

Анонимен

преди 5 години

Не позор, а долна, гнусна, вулгарна и гадна наглост!

126

Dino

преди 5 години

Simeonov e velik!Az sam zad negoi.

125

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕдна силна държава се грижи за инвалидите СИ и хората СИ с увреждания, без да ги има за излишен товар.--------------------Симеонов казал ли е, че са излишен товар?900 лв на месец малко ли са? Исканията на кресливите майки нямат нищо общо с добруването на децата им. Те са просто подизпълнител на политическата поръчка, която БСП е поела от Москва.

124

Анонимен

преди 5 години

До 129. Тук в центъра на София е щаба на корупцшята. Майки, който заслужават са скромни и не врякат. Зноят че има и жени крадли.

123

Анонимен

преди 5 години

Искам да ви кажа, че тук в центъра на Париж, в съвсем нормалните държавни училища има деца "сопчета", както някой гении се е изразил по-долу. Една силна държава се грижи за инвалидите СИ и хората СИ с увреждания, без да ги има за излишен товар. Но това е черта на цивилизованите общества! Приветствам изказването и на президентшата, която за разлика от предходната такава поема отговорност да изкаже някаква представителна гражданска позиция. И не не съм поддръжник на БСП.

122

kires

преди 5 години

КУКУВИЦАТА пак се разкука

121

Тъжен факт за Радев

преди 5 години

Коментираме само президентшата, а президента все едно,че го няма. Защо ли е така ?

120

Анонимен

преди 5 години

ОТ КОГА ЛЮБОВНИЦИТИ НА ПОЛИТИЦИТЕ И ПРЕЗИДЕНТИТЕ , КОМАНДВАТ ДЪРЖАВАТА И ГОВОРЯТ ЗА МОРАЛ??!ТАЗИ ДА НЕ Е УЧИЛА ПРИ Т.ЖИВКОВ И ДРАЖА ИЛИ.... ДА И Е НОСИЛА БАГАЖА??!

119

Не ми се струва

преди 5 години

редно съпругата на надпартийния Президент да взема страна на БСП.Да се мисли ЛОГИЧНО, а не да се подкрепя БСП.( които търсят скандал, оставки, оставка на Правителството, дори гражданска война; и като дойде БСП на власт с ДСП,ще настане ДЪЖД от ПАРИ за увредени, за родители ИМ, за пенсионери, за болни, бедни и още цял списък.Има майки, родили увредени деца и УВРЕДЕНИ деца, защото никой не се грижи за тях( волтова дъга?), събират жици( проводници), осакатяват се и ПОЖИЗНЕНО ще получават пенсии

118

Писна ни...

преди 5 години

..от всяка стъпка на ГЕРБ и коалицията , ДА СЕ ПРАВИ ПОЛИТИКА И ДА СЕ ИСКАТ ОСТАВКИ!ТОЗИ ПРОТЕСТ И ПОД ЕГИДАТА НА БСП/БКП И ТОВА Е ЯСННО , КАТО БЯЛ ДЕН!КРАВАТА ОТ с.КРУШОВИЦА Е ГЛАВНИЯ ИНИЦИАТОР НА ПРОТЕСТА!ДОБРЕ! ПОЛУЧИХА 150-млн. ...И КАКВО ОЩЕ ??!!! СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ХАОС В ДЪРЖАВАТА , НЯМА ДА ДОПУСНЕМ!ТОЗИ ПЪТ --НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ!!!!!

117

Това е излагация

преди 5 години

Стига де! Тази и тя агитира за СОПчетата в училищата!

116

Опа

преди 5 години

Тъпият българин знае само да гледа в чуждото канче, да завижда и да се присламчва към силните на деня. И всичко това от някакви 7 века...Колко неоригинално.

115

Gbdg

преди 5 години

++++

114

*****

преди 5 години

Създаде се истерия около думите на Симеонов "кресливи" и "уж" но не се коментира мнението му, в това в същото интервю, че "този закон е недоносче" направен "под натиск" и затова "в крайна сметка проблемите на майките пак може да не се решат от него"! Той е реално много по-загрижен от бсп за тези "майки" - за това което се приема като закон за тях. Глупавите хора обаче, вярват на сладки приказки и БСП им ги дава в изобилие, това им е специалитет!

113

Алекс2

преди 5 години

Писна ни от уж културни политици които говорят това което гали ухото а после като дойдат на власт си правят каквото искат ! Трябват ни такива които казват право ти куме в очите ! Не ми е любимец Симеонов ама в случая е прав ! А майките да почнат да си задават повече въпроси отколкото да пищят ! Увредените им деца са такива и по често да се обръщат към Бога ! Грех ми на душата ама и милиони да им дадат децата им няма да станат по щастливи !

112

Н

преди 5 години

Този фаш веднага трябва да се махне той цоца отсякъде а бедни майки 140 лв взимат ужас

111

Доктор

преди 5 години

Ще ви споделя нещо гадно.Завърших медицина 1963 година.Практикувах в Майчин дом.На улицаБратя Миладинови.Имаше зала с буркани с формалин и в тях бебета,***.Показваха ни аномалии.Самите майки се отказваха от тях.Жестоко.А,при едно ***,професор,много известен,умъртви със скалпела едно от тези бебета.Съжалявам,ако съм ви натъжил,но това е самата истина.

110

Анонимен

преди 5 години

Майките с черни тениски не крещят за привилегии, а се борят за достойно съществуване. ------------------- Достойно съществуване означава протести за сваляне на правителството ли?

109

До 95 отговор

преди 5 години

"Не бих желал моето щастие да се гради на нещастието на другите."___Затова написах бележка: парите са ограничени. За да дадеш на някой трябва да вземеш от някой друг - това е ПРОБЛЕМЪТ, затова Симеонов има право да реагира остро! Когато някой ВЕЧЕ получава многократно повече от другите и продължава да иска, това значи най-малкото че, мисли само за себе си! И като чета как кълнат някои тука по форума, ми става ясно колко им е акълът и колко ги е еня за щастието на другите.

108

Истукан

преди 5 години

Големи са изцепките на така наречените патриоти. Те не са никакви патриоти, отдавна трябва да сте го разбрали. Ако още не сте го разбрали, те ще ви отворят очите.