147

Данка

преди 5 години

Бургаския ***,е извадка на самозабравил се политик

146

Мишо

преди 5 години

Симеонов е само забравил се политик,срам за нацията,но него само Господ ще го съди

145

НЯКОЙ

преди 5 години

В.СИМЕОНОВ Е В ХАРМОНИЧНА ВРЪЗКА С ДЯВОЛА - ДАЖЕ И ФИЗИОНОМИЯТА МУ ВЕЧЕ Е НА ЗЛОБЕН ЧЕРВЕЙ.Е МАКСИМАТА, ЧЕ С ЕДНАТА ВЗЕМАШ А С ДРУГАТА ДАВАШ Е В ХОД....БРАВО НА Г-ЖА РАДЕВА !!!

144

Анонимен

преди 5 години

Тази има ли представа колко хора наистина работят за по-малко от 930 лв. Това е несправедливо спрямо тези, които плащат данъци и осигуряват този ресурс. Всякакви искания трябва да имат някакви граници, а в случая се надхвърлиха и се променя набързо закон под натиск. После ще мрънкат, че не бил достатъчно добър.

143

Скарлет

преди 5 години

Снимката е ТРЕПАЧ, по-добре да си беше сложила превръэка на окото!!!:-))!!!:-)))

142

Анонимен

преди 5 години

Как може 300 врещящи протестиращи да управляват държавата. Това не бива да се позволява

141

ах Деси

преди 5 години

за да си майка трябва не само да имаш сърце но и морал не да слагаш детето на амбразурата

140

Делян

преди 5 години

Г-н, Симеонов, като Ви упрекват, че нямате сърце, тогава - блокирайте и върнете назад решението на Правителството да им се отпуснат помощи на тези майки. Нека БСП и г-жа Радева да извадят и да им дадат исканите милиони - нали са по- загрижени и имат сърце за тях!

139

Анонимен

преди 5 години

Много хубави тагове има под статията:Хора с увреждания Президент Валери Симионов Десислава Радева

138

Анонимен

преди 5 години

Аман от кресливи жени, било те и генералши, тази откъде накъде се изказва.

137

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се разгледа въпроса с евтаназията.Такава практика съществува и тя е по-хуманна от това да осакатиш живота на околните защото нещо в природата не се е случило както трябва.Просто въпрос на обсъждане и законодателна воля.

136

Анонимен

преди 5 години

Позор е да си комунист. Позор е да си известен заради съпруга си и да си придаваш важност, да прокарваш болните си идеи. Позор е да обикаляш света и излагаш България.

135

защо

преди 5 години

Защо опорочават чисто социалните искания на хората с политически?И защо все такива дискредитирани жени като тази се обаждат да стават морален арбитър?

134

Анонимен

преди 5 години

Десо, я кажи как се уреди Румен да те мушка за 400лв на месец.

133

Кресливи и нахални

преди 5 години

Симеонов им каза истината - Дават им пари - и то много, а те истерясват! А БСП злобно отзаде лаят!

132

Анонимен

преди 5 години

Най-разумно е да направят така че родителите да имат право на евтаназия спрямо детето.Те не са ли хора?Цял живот ли ще отглеждат някакъв инвалид?Годините си минават и те ще остареят като едни съсипани и измъчени хора а след това ще умрат с болка в сърцето и съжалението,че са живяли напразно.По-добре да оставим първосигналната емоция (о,горкото инвалидче или полуидуотче) и да мислим глобално.Следващото им дете ще е здраво и умно.На тая хубавица ако и се роди такова какво?Ще се жертва ли напразно?

131

СОФИЯНЕЦ

преди 5 години

МНЕНИЕТО НА НЯКОЛКО ВРЕСЛИВИ УЛИЧНИЦИ , Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!ТЕ НЕ МОГАТ ДА ЗАДАВАТ ДНЕВНИЯ РЕД НА ДЪРЖАВАТА!ТОВА --НЕ Е ЧЕРВЕНА АНАРХИЯ!!!НЯМА И ДА БЪДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

130

K.Коцев

преди 5 години

Абе тая в качеството си на каква и тя започна да сипе акъл?! Е какво като е жена на пре зидента?! Трябва да я слушкаме ли?!Та ние можем да дадем много повече примери от нея,но не настройваме никого!Стига с това достойно съществуване - вземат толкова сре дства по най-различни линии и в желанията си да вземат още повече се подават на натиска на БСП и Нинова -тия протести са само нейна работа! Позор за БСП,че толкова години не реши тия проблеми и сега радостно ги прехвърля на чужд гръб-срам за нея!

129

Анонимен

преди 5 години

Хитлер на времето е мразил инвалидите и е карал немската войска да ги изтребва! Начи, до колкото разбирам симеонката много си пада по хитлераския!

128

Анонимен

преди 5 години

Хората които сме избрали законно се дьржат като катуни, тьй че най вероятно грейзера да си ходи!