67

Анонимен

преди 5 години

Не сме народ!Какво не се разбра от думите на Симеонов и кой не го разбра?!Разбрахме го и преди, когато каза, че децата се скъпо удоволствие - българските деца - трудоемко и изискващо много време, затова ще си внасяме работна ръка от чужбина....Той го каза - симеонов - вицепремиер на държава, преживяваща демографска катастрофа...И последва -нищо- за семействата и децата, никаква подкрепа от държавата. Но пък каква дантелена оградка си спретнахме на границата - за стимул на имигрантите, и улесн

66

Анонимен

преди 5 години

Ако довлекат БСП на власт, майките ще получат от трите най дългото, това го запомнете.

65

? До 42

преди 5 години

"Искай и ще ти се даде"_________Какво не ти е ясно - че за да се даде на някой трябва да се вземе от някой друг? Да не си от "майките"? Светът не е каца с мед а парите не растат по дърветата и са ограничени - ОБЩЕСТВОТО (всички) ви плаща за многократно по-големите ви доходи от тези на другите деца и пенсионери работили цял живот.

64

ганьо

преди 5 години

валерката е *** ама *** вицепремиер

63

Дългата Деса-златна

преди 5 години

Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват

62

досадница

преди 5 години

Само тази патица не беше се изказала за бруталните думи на простака Ваалери Симеонов.

61

мунчо

преди 5 години

до кога *** и мая манолова ще си правят пиар на гърба на тези невинни деца получили тези болести при раждане по времето на чернобилската авария когато другарите комунисти скриха от населението на БЪЛГАРИЯ за случилото се и хората на взеха никакви мерки и сега е

60

Анонимен

преди 5 години

"А за работещите бедни , няма ли да се изкаже.?"Ще се изкаже и за тях. Когато му дойде времето.Сега позорът е за Симеонов и поддръжниците му в битката им срещу МАЙКИТЕ на България и най-беззащитните - болните деца и инвалидите!

59

Баба Яга

преди 5 години

Жал ми е за тези деца, за родителите им...Но може ли някой да ми обясни Тези черни знамена, черни балони и тениски кой ги плаща. От няколко дни върви и реклама "Искам втора работа"!? Колко струват тези телевизионни реклами, всички знаем. Нека майките да обяснят от къде е финансирането и докато седят по улицата кой гледа болните им деца.И само тели имат деца? А тези, които веждам да ровят в кофите и да ядат изхвърлената развалена храна, нямат ли нужда от помощ? А, кажи, другарко Деси?

58

Деса-гургулица

преди 5 години

На Деса Радева едно трябва да и се признае - ако глупостта можеше да лети, тя би литнала като млада гургулица...

57

Анонимен

преди 5 години

"Ралито" с органите на КАТ по бул."България" не бе позор??!! Няма да я питам мнението й за гей-парада. Вече започнах да се чудя какво е позорно поведение. Явно казването на нещата с истинските им имена е "позорно". Май Симеонов трябваше да излезе с тиксо на устата в знак на протест? А не онази проскубана "майка" без зъби. Индивид с такъв геном какво би родил! Събудете се! Въпрос на качествено основно образование!!!

56

Анонимен

преди 5 години

А за нас на крайния квартал Горубляне сме без канализация, кога ще се изкаже?

55

Патка

преди 5 години

*** СеляноваИнтересувам се на *** Селянова мъж и като ще взима пенсия без таван (защо така) сега осигурителните вноски също ли са му без таван, или се осигурява на 2600 или колкото е прага към момента?А Селянова?

54

Иван

преди 5 години

Ето, с това изказване г-жа Радева ясно показва, че зад протеста на майките злорадстват червените.

53

Анонимен

преди 5 години

А за работещите бедни , няма ли да се изкаже.?

52

Ст.Уондър

преди 5 години

Хайде сега и г-жа президентшата си прави ПР на гърба на Симеонов. По-точно - на гърба на неразбирането на думите на Симеонов. Това е лицемерие.

51

Анонимен

преди 5 години

Достойно съществуване е на първо место този който пройзвежда. Не е на социал. помощи.

50

бг

преди 5 години

До данъкоплатецДобре, че не сме мормони или араби, че свят пара щеше да фири по президентските съпруги...

49

Унуфри

преди 5 години

Пилотката от НСО в качеството си на каква се изказва ?

48

Тото

преди 5 години

Симеонов явно се опитва да имитира Тръмп, но доста неща не му достигат на горкия. По-добре е да се върне на морето с шумомера, там прави по-малко злини.