138

Зозо

преди 5 години

Направо така се изстреляхме в космоса с ЕС, че никой не остана на земята ни. Подобни като нас не един, но при тях е в по-лек вариант. Докато се усетите, ще спе помощен персонал в ЕС и ще питате Де е България, ама нея няма да я има вече, а аз ще ви отговоря - за какво ви е, вие сте свободни, пътувайте и живейте по света.

137

До147

преди 5 години

Той поста си е там-я прочети,да видим КЪДЕ ПИШЕ,ЧЕ ЕВРОПА ПРЕЧИ НА ИТАЛИЯ!ПФУУ,АМАН ОТ ***!

136

Анонимен

преди 5 години

146 ЕС работи. Дори в кризата България вдигаше БВП. Качили сме 35 милиарда за няколко години. Да не говорим ,че преди 5 г бяхме на 240 минимална ,а сега става 560. Проблема е ,че кадрите на БКП са работодатели и те печелят ,а не дават заплати. И българите затова се възползват и занимават, вместо да направят нещо. И си прав,че останалите обвиняват ЕС. Защо никой не знае, но пространството е залято с русофилски измислици и доста хора вярват. А ЕС няма механизъм да определя заплата в страна членка.

135

Анонимен

преди 5 години

Как точно Италия си отстоява националните интереси никой не знае? Пред кой? Извънземните? Щото поста беше ,че Европа им пречила, пък сега не им пречи. Общо взето нещо да се напише, без никаква стойност.

134

Анонимен

преди 5 години

Европа като икономически съюз е добре за развиване на икономика и вдигане на БВП.Неслучйно който влезе и се изстрелва в космоса. Та като такъв съюз - Ес работи и в България. Друг е въпросът ,че българинът не смее да си поиска заплата на ниво и по-лесното е да хване за готово наредена държава. А оставащите тук , които номенклатурата мачка пък плюят ЕС понеже не смеят нещо да направят. А ЕС има вина колкото марсианците. Нашите се възползват от възможността. Защо да ги цеди комунист за 300 лв?

133

До 142

преди 5 години

Казах,че Италия си отстоява НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ,не че Европа и пречи по някакъв начин!За това им свалям шапка!

132

Анонимен

преди 5 години

Да питам , нали ЕС ПРЕПОРЪЧА всички страни членки да наложат санкции на Русия и т.н. Родните комунисти защо не изпълниха? Нали винаги слушкат началниците от Брюксел? Поне така гласят опорките ,които русофилите по цял ден подхвърлят. Ми с мигрантите защо нашите пак отказаха? Нали уж Европа ни обезселвала. Ми защо не вдигат заплатите? Нали Европа натиска за това? Ми за лошия въздух? Изобщо кое изпълняват нашите убавци от исканото от Европа? НИЩО!!! Та само празни приказки на незнаещи нищо хора.

131

Анонимен

преди 5 години

139 и как точно Европа пречи на Италия? Страната съсипана от Берлускони и мафията.Италия има 130 % от БВП дълг и хората предупреждават, че може да последва колапс с бюджет на огромен дефицит. А Италия е по- голяма Гърция и там ще е тоталния крах на Еврозоната. Личи си, че я караш на неща които не разбираш. После кой ще вади милиардите да спасява Италия??? Тея мислиш ли ги ?

130

до САТАНАТОВ

преди 5 години

Много обичам да ме подценяват...И оттук ще изхвърчиш както от форумът на шофьорите, стефчо.

129

Анонимен

преди 5 години

35 тези пенсионери или с основно образование са? Понеже хората с акъл са на обратното мнение и се смеят на глупостта, която си изписал.

128

Анонимен

преди 5 години

Еас няма да се разпадне просто защото е икономически съюз и нищо повече. Поотделно всяка държава ще страда от САЩ и Китай. То така възниква съюза. Неслучайно проблемите дойдоха 2008 г с голямата криза. Е ЕС пак се развива. Само Русия 10 г свива БВП. Така че стига глупости. А кой иска напускане? НИКОЙ!!! Дори англичаните искат нов референдум. Всички руски сателити пък се врат в ЕС. Та понаучете реалните неща. У село на седенката няма да ги чуете!!!

127

Анонимен

преди 5 години

Шапка им свалям на италианците,че се опълчват и поставят условия на така наречената Европа!Браво на политиците им-що се касае до национални интереси!Не са като нашите******!И не ми казвайте,че не е вярно,защото живея (временно,надявам се)в Италия!

126

Име

преди 5 години

неграмотната и на социални помощи цензурата на форумите си. какво има да гадая?

125

за европатъа

преди 5 години

дреме ми на щранга

124

Анонимен

преди 5 години

Говорил съм си с 20 човека по темата.Само 1-2 имат горе-долу позитивно мнение за ЕС.Не за Европа а за измисленият съюз който най-вероятно ще се разпадне след 15-20 години.Не вярвате ли?Спомнете си преди 25 години какви приказки за прогрес о възход на ЕС се приказваха.А сега сума ти държави споменават излизане.Навсякъде хората живеят все по-зле и бедно.И в Испания и в Гърция и в Германия-навсякъде.Оставете настрана зареяните в розов прах и *** евро банкнотки политици.Всичко ще приключи скоро.

123

до Име

преди 5 години

Дори си нямаш най-малка ИДЕЯ кой или коя съм, но ти можеш да гадаеш колкото си искаш. Говори си. Не ми пречиш.

122

Анонимен

преди 5 години

Т/ъпчо Криворазбраната цивилизация НЕ Е НАПИСАНА ПРЕЗ 1974 ГОДИНА,при Добри Войников не е имало телевизия ако не знаеш?!

121

Анонимен

преди 5 години

Ами как няма да я иска като собствената му държава нищо не става!

120

Плюя на Европата

преди 5 години

важна е България, западните държави отдавна вече са емигрантски коч,ини и по зле ще стават по добре, не.

119

Анонимен

преди 5 години

До ХАХАХОВЕЦ ами разбира се че живеем МНОГО ПО-ДОБРЕ от преди десетина госдини а ако не ти харесва ей ти ЕС,*** работи за повече пари ама пред клавиатурата е най-лесно нали!ТЕ ви ТЕ да ви боли още повече-БВП НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2017 ГОДИНА 61МИЛИЯРДА ДОЛАРА,НА СЪРБИЯ 41МИЛИЯРДА ДОЛАРА.През 1990 година СЪРБИЯ-40МИЛРДА ДОЛАРА БВП,НАША СИРОМАШКА БЪЛГАРИЯ-22МЛРДА ДОЛАРА.Преди 28 години БВП на България ДВА ПЪТИ ПО-МАЛКО ОТ НА СЪРБИЯ а през 2017 50% повече ВЪПРЕКИ ЖАН ВИДЕНОВАТА И ЛУКАНОВА ЗИМА,КТБ И БКП!!