178

анонимен

преди 5 години

Факт е, че 2/3-ти от българите са на Запад, не на изток! Естествено, че си искаме Европата! Това, че българската мафия краде от еврофондовете и те не стигат до обикновените граждани, също е факт!

177

Св

преди 5 години

Често влизам тук да чета основно коментарите. Понякога откривам повече истини в тях отколкото в статиите. Ама честно казано досега от всичките тези "проучвания", един не е споменал в коментарите, че и него са го проучвали. А почти всеки ден пише 1000-1500 човека били питани, статистическа извадка. Все пък един от тях е влизал тук. Не споря дали е истина, просто ми е интересно, има ли някой тук от тези 1006 човека ?

176

Пустиняк

преди 5 години

Иска нашенския да точи от Европата. Стане ли дума нещо да даде, допринесе, тогава става пръв антиевропеец.

175

Анонимен

преди 5 години

За какво ще ги предпочете?Да иде *** ваканция?Или да работи?Или им симпатизира на политиката?:-)))))

174

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че нашенецът ще предпочете ЕС пред Евразия и Куба.

173

Анонимен

преди 5 години

Ама няма всичко да ви казвам я

172

Анонимен

преди 5 години

А от край време едни хора, дето са нямали цар и благородници са ги наричали варвари.Още като идват турците по-дълновидните т.е. умните т.е. благородниците емигрират.Кой си може фаща по европата.Следващата вълна е 43та. Баш преди да ни освободят братушките, а после е 90-...Сега не е вълна, а всичко по-читаво що може да се уреди фаща странството.Щото никой не ще да живее сред българи.Е ся... има едни таквиз, дето се напечелят и се връщат, *** дори и те като свършат парите напускат.

171

Анонимен

преди 5 години

Ами лично според мен България е един много удобен буфер за сигурноста на Европата. Другото е второстепено.При успехите на медицината, която позволява хората да не умират толкоз лесно съвсем скоро ще имаме 3-4 милярдна африка и многолюдна азия.Само че мамбото и екстрите не се развиват и те ще тръгнат да ги търсят в Европа, през България. Добре е да се укрепи границата.Туй бат Бойко го разбира и затуй жъне успехи сред културните европейци, които прегръща.

170

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

В Европа сме от 1 300 години. Няма нужда някой да ни приема в нея.Правете разлика между Европейски съюз и Европа !

169

Бял работодател

преди 5 години

Европата иска българите (работни ръце) и не притеснена за България и бъдещето и.

168

Анонимен

преди 5 години

Нито имам място, желание, а и публика да развия тез ...ъъъ... тезиси.В България няма благородници. Няма лидери. Няма семейства, които да дават качествени личности векове.Що е така май всички знаем.Сегашните лидери и национално отговорни благородници са Бойко, Корнелия, а па представител на нац. Бизнес е Бенчо .Представлява ни Президенто.Това е представителна извадка от Бг народ който виждат отвън.Това са хора, които не знаят езици, а образованието им ..., за интелекта не отварям дума

167

Анонимен

преди 5 години

Червените *** са притеснени че никой не им иска тъпaта русия.

166

До 169

преди 5 години

Ние влезнахме в ЕС на 03.01 2007!!!!

165

Анонимен

преди 5 години

Аз имам два апартемента в Берлин и къща в околностите на Кьолн, като собсвеник не ми трябва германско граждансвто, мога да си стоя в Германия и да живея от наеми колкото си искам дори и България да не е член на ЕС.

164

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко не са руските туристи които които Путин държи затворени в Русия да не емигрират в ЕС много българи щяха да гладуват.

163

Анонимен

преди 5 години

До Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИДОБРЕ , ЧЕ ПРИ СОЦА НА ТОШО ИМАШЕ ГРАНИЦИ С БИДЛИВА ТЕЛ И КУЧЕТА , ПО КОЯТО УБИВАХА НА МЯСТО , АКО ИСКАШ ДА Я ПРЕМИНЕШ!Това не е точно така. И сега стрелят по границата, дори наскоро застреляха граничарите един турски бракониер. И днес дори в САЩ стелят на границата. А при бай Тошо Запада не пускаше българи, ако давахе визи това бяха на предатели готови да работят в някоя от радиостанциите, затова имаше изходни визи. Ни и мног хора излизаха на запад легално през КПП.

162

it depends

преди 5 години

Зависи, къде е проведено изследването. Ако е в министерствата или в централата на ГЕРБ, то 99 ,99 % ще са за оставане в ЕС. Защото благодарение на ЕС, получават двойни заплати, през месец са на разходка (ненужна и безплодна командировка за отчитане на присъствие) в държави от ЕС, ялови празнодумни срещи и конференции из български курорти, допълнителни бонуси... Но ако питат пенсионерите, бедните работещи, обезлюдените села без болници и училища, без транспорт... доста по-друг ще е резултатът...

161

Берлин

преди 5 години

Аз взех германско гражданство, така че България спокойно може да напуска ЕС и да се присъединява към Русия. :)

160

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 5 години

ДОБРЕ , ЧЕ ПРИ СОЦА НА ТОШО ИМАШЕ ГРАНИЦИ С БИДЛИВА ТЕЛ И КУЧЕТА , ПО КОЯТО УБИВАХА НА МЯСТО , АКО ИСКАШ ДА Я ПРЕМИНЕШ!АКО Я НЯМАШЕ---ДО СЕГА И БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА Я ИМА!ВСИЧКИ БЪЛГАРИ--ЩЯХА ДА ИЗБЯГАТ ОТ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ "СОЦ-КОНЦ-ЛАГЕР" ЗА ДА СЕ СПАСЯТ ОТ "РУСКИЯ КОМУНИЗЪМ"--ИСТИНСКО РОБСТВО!!!!

159

ТHE Патриот

преди 5 години

Като българин искам една много важна реформа от ЕС и обещавам да го обичам,просто да се разформирова това е:)