198

Анонимен

преди 5 години

Чете коментарите човек и се чуди,за ЕС ли става дума ,или за пореден вой срещу Русия!Да,Русия ни е много виновна - просто не трябваше да я има Освободителната война и нямаше да има въобще държава България,а вилает в Новоосмания,като при кюрдите!И вместо да има неблагодарна българска ***,щеше да има процъфтяващ вилает ,с "народ",добре изучил новомайчиния си турски език и Корана!!!И никой нямаше да лае срещу Русия,а да хвали султан Ердоган!!!Това заслужаваме ние,неблагодарното племе!!!

197

я па тия

преди 5 години

полуруснаците да си взимат майките рускини и да си отиват там откъдето са избягали

196

боа

преди 5 години

докато москва ни командваше,комунистите бяха доволни и не пишеха нищо за това,а сега само *** ,че америка и ЕС ни командват.по-добре те отколкото дивите азиатци.и запомнете-историята върви напред,никога не се връща назад.

195

ANONIMEN

преди 5 години

Dori rezultatite na porednoto manipulirano prouchvane ne uspqhte da predstavite korektno igramotno.

194

Съвет

преди 5 години

До Гробокопач 199 Абе Гробокопач , що не вземеш да се самозакопаеш?Не ти ли минава през ум?

193

Бананоберач

преди 5 години

Един, единствения начин тук да има правосъдие е три пъти по-силно влияние на ЕС в нашите ширини!

192

АГ.Медиана

преди 5 години

Мисля че трябва да се проведе един истински референдум за излизане от НАТО и ЕС! Няма нужда от спекулации и популизъм! Резултатите сами ще покажат иска ли българина НАТО и ЕС или не! Ама май не им стиска на управляващите да го организират, че то не им изнася резултата който ще получат а той е слаб 2!

191

До 208

преди 5 години

До ГробокопачБе леле-леле да не е довод, ама Леле-Мале си е довод и то голям! Та ако не беше ЕС тия сегашните дето ни ОПРЯВЯТ ЕЖЕДНЕВНО, от де мислиш щяха да КРАДЪТ!? Аз ше ти кажа от нашите данъци! А те не са кой знае колко големи! Та за нас нямаше да остава НИЩО! Та да е жив и здрав ЕС, че инак може а ти се наложи да работиш АНГАРА, за кабинета и парламента! Само и само да изплащаш яхти манекенки и прочие, на оправниците ни! И тогава ше има Леле-Мале! Та така!

190

Пецката

преди 5 години

Доста задръстeняци има измежду нас. Пречил им ЕС... Леле-леле...

189

Шопо

преди 5 години

"..58% от всички български граждани застават срещу идеята на Будапеща мигрантите, които са вече на територията Европейския съюз, да бъдат връщани в държавата, която ги е приела."Какво лицемерие! Германия ги поска, за да си реши проблема с работната ръка, а сега иска да ни трупоса онези от тях, които за нищо не стават. Ето против това са българите! Ние такива "индианци" си имаме много!

188

опааа

преди 5 години

Факт "социолозите" Тренд които са на хранилка към "америка за Българи"я ни разказват весели приказчици от хиляда и една нощ. :)

187

Анонимен

преди 5 години

До Анонименпри огромната инфлация в последните месециколко е огромна бе бастyн червен? 1% 2% ?

186

Калеко Алеко

преди 5 години

До Гробокопач ... Бяга от кинефа който остана след съвеЦкото господство, но никой неще да ходи в Сибир, а гробари като тебе искат да ни го довелекат пак тука ... !!!

185

Анонимен

преди 5 години

Факт: Мислите на българина са как да изкара месеца с 400 евро заплата при огромната инфлация в последните месеци, а за Европата му е през онази работа!!!

184

Калеко Алеко

преди 5 години

Това е положението другари и товарищи, Българинът си иска Европата, а рушофилът си иска Сибир ... !!!

183

реалист

преди 5 години

помня как долърт бе 3000лв, минута разговор 5 лв, дори и законови ограничения нямаше над мафиотите които ни управляват---добре , че е ЕС. И да, без ЕС - Европа е само Албания,Турция и СССР/ доколкото тази азиакска губерния е в Европа/. Който е за Туция и СССР е против ЕС.

182

Някакъв европеец

преди 5 години

Масово се внушава че Европа, това е ЕС и без ЕС няма Европа. Ето и тук се започва че българина иска Европа (което е правилно) и веднага ни се внушава че видите ли, българите одобряват ЕС. За сведение: ЕС означава просто Европейски Съюз. А Европа е нещо много повече, и нещо съвсем друго. Да, българите одобряват Европа, и искат да се разбере че България също е част от Европа. Но това не значи че искаме така наречения ЕС да остане в сегашния му вид. Защото всички виждат какво причини той на Европа.

181

Анонимен

преди 5 години

Обезвредена е бомба пред дома на Сорос в САЩ. Аааха аа, скоро ще го изпратят в отвъдното заедно с цялата му рода

180

Анонимен

преди 5 години

До 199 ПотакЕй ! Рано днес си се надрусал бе ! Няма ли да ходиш на работа или драскането тука ти е работата ?

179

Потак

преди 5 години

Хайде да излезем пък да видим какво се случва. Нека им се сбъдне мокрия сън на всички русофили. Да ни опънат олигарсите и мафиотите ама така яко като за последно да ни пояздят, че бъбрек не ами червата да си продадем на завод за луканки. Четете малко, мишки заспали ама не само олигофренската фашистка бг медия. Четете малко какво пишат доверените преси.