94

Р

преди 5 години

Този сигурно още е във Враня. Няма ли някой съдя изпълнител да отиде да му извърши багажа и да сложи катинарите. Ей нагло Деде .

93

Granik

преди 5 години

Не съм наясно,но съдът в Страсбург би наложил санкция на България, но не може да отмени решението на български съд . Така ли е?

92

59187

преди 5 години

За какво му е на президнета да предлага такъв мазен подлизурко за конституционен съдия! Достатъчно е да се запознае човек с мнението му за имотите, към които сакскобургготски има претенции, за да схване, че и като юрист не е читав.

91

Анонимен

преди 5 години

За сведение на Герджиков, нашият цар Симеон е живял преди 1100 години. Владял е, управлявал е, но фамилията му в момента няма имоти, тъй като последният владетел от крумовата династия Петър получава инсулт заради нахлуването на руски бойни дружини, и умира. Децата му Борис и Роман са държани в плен в Константинопол, единият е убит със стрела при опит да се върне в България, другият е бил скопен.

90

Saki

преди 5 години

Който му върне имотите,си вкарва автогол и става политически труп. Второ никой не споменава ,че половината имоти ,ще вземе сестра му,която е много по злобна от него.

89

Анонимен

преди 5 години

До ни са знайВЕКОВНАТА ЗЛОБА НА РОБА.....................Няма ли да измрете най-сетне!--------Само за тези думи,може и нищо да не получи накрая и да плати данъци.

88

1

преди 5 години

Дайте му имота,дори и да не е негов,защото ще го разсипят политическите хуни!По-добре той да го държи,за да се запази за поколенията.

87

1

преди 5 години

Тези имоти не са на царя и той обяви гласно и твърдо,че няма материални и имуществени претенции.Но ако Цвъ или други от герберите искат тези имоти,по-добре да си останат на царя,макар и да не са негови.Защото най-много да ги бетонират или ги разсипят.

86

възмутен

преди 5 години

До кога ще ни занимавате с тоя лъжец,с тоя безсрамник.Да беше дошъл само да си потърси имотите е едно но не и да излъже толкова народ че ще го оправи за 800 дни.А Герджиков стига е *** а да му купи със свои средства един имот и да му го подари.Мошеници

85

1

преди 5 години

Царят няма абсолютно никакви документи за тези имоти.Представя едно старо писмо,с което майка му е искала 3 милиона от Русия и не се знае дали са дадени изобщо и ако са дадени дали с тях са платени тези имоти.Има един списък с отнетите имоти в държавна полза,който не е нотариален акт и в който е включен двореца(интендантството),но де факто те са живяли в този дворец,преди да си заминат и затова пише че е отнет от тях.Но ако Цвъ иска

84

Анонимен

преди 5 години

Какъв цар е този *** ,ние сме република 70 г .Царят е тотален измамник дошъл за бащиният си която е отнета при смяната на форма на управлението .Това е юридически акт защото Герджиков тоя цар е имал имотите си защото са придобити следствие на монархическата форма на управление ,а не са купени от него и баща му и дядо му !Всичко отпада след като ставаме република .

83

ни са знай

преди 5 години

ВЕКОВНАТА ЗЛОБА НА РОБА.....................Няма ли да измрете най-сетне!

82

Анонимен

преди 5 години

Турците, гърците и сърбите му взеха имотите. Да събира войска от каролевци и герджиковци за освобождение на имотите си.

81

гкхб

преди 5 години

Поредния лакей на царя.Чудя се само де е ония къв бешееее....а сетих се Каролев че не е ревнал още и той за царя.Ми Герджик, от де да има собственост тоя бе???Нали фамилията му дойде с един куфар у Българията. Кво донесе с тоя куфар че да има сега некви претенции за собственост. Да не говорим че навремето преди да се върне се изтъпани пред цяла България и заяви че нема никви материални претенции към държавата а сега реве кът набодено мече за имоти.То бива бива наглост ама туй вашто граници нема.

80

MEN

преди 5 години

AMI,MOZE-ZASHTOTO MU SE SLU4I NESHTASTIETO DA BADE ZAR NE NA SHVEDITE NAPRIMER,AMI NA BALGARITE. SEDNALI DA UMUVAT ZA ZARJAT!? AMI IMOTITE S VSI4KI IZPRANI PARI NA MUTRI I TEM PODOBNI...ZA TJAH OSHTE LI UMUVATE.SRAM I POZOR,NO TOVA E POZNATATA KARTINA V BALGARIJA,OT KOJATO NIKOI,ZA SAZALENIE NE SE SRAMUVA.

79

Анонимен

преди 5 години

Браво Герджиков-само истината!

78

Анонимен

преди 5 години

Правилното е европейския съд да затвори устата на гладните нерези в БГ! И на джендърите оплюващи всичко и всички!

77

От кадя на кадя?

преди 5 години

Ами може,Герджиков!Може!Малко са комарджиите,които имат имоти!А наш дедо Мони Горскио също има.Чамкорията дето изсече до корен е негова,нищо че вече прилича на лунен пейзаж.

76

Пет

преди 5 години

Тогава ще сложи пазачи мрежи и навсякъде ще касира пари за вход и ще направи увеселителни паркове тип Октобер фест! Ще събира и всички покерджии като в Лас Вегас! Варианти много..може и Ваканционно село и къмпинг да сложи!Вие само му дайте имотите които бедния бг народ е Подарил на дядо му!

75

Анонимен

преди 5 години

Не само Симеон и фамилията му са "господствали в политическия живот". В политическия живот е господствал Тодор Живков и фамилията му - каква собственост трябва да признаем на наследниците на Т. Живков по същата логика?