154

Gorskiq

преди 5 години

Toz smeshnik da si pali pashmagite i dim dago nqma.

153

Анонимен

преди 5 години

истинска ***

152

Модерното

преди 5 години

А Герджиков не се ли терзае за обикновенните български граждани? Роми им завземат къщите. Общините и държавата обслужват определени райони - частни квартали и държавни около частните? Той участва активно в създаването на закони в ущърб на населението. И има наглостта да изразява публично мнение!

151

Анонимен

преди 5 години

Има как - като проиграеш всичко по казината в Монако :)

150

Анонимен

преди 5 години

Гражданинът(като всички нас-или поне така се води по конституция) е свободен да се включи на пазара на имоти по всяко едно време :)

149

Анонимен

преди 5 години

Царят е гол

148

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно правомерно и справедливо ще е Симеон да осъди държавата в Страсбург , защото казуса с Врана си беше истинска гавра, достойна за най-мрачните години на комунизма. Да не говорим какъв срам и позор ще е това за страната ни в международен аспект. И много моля главочите тук, преди да изръсят поредния тъпизъм, да вземат малко да се запознаят с факти и събития и да прочетат Търновската конституция. Ако не, да си седят там в гьола и да си сърбат ракията...!!

147

Джеф

преди 5 години

ДС викнаха царя за да свалят Костов. И сега и Костов и царя са прецакани. Така че сделка с ДС е сделка с дявола. Нашето царче ще се сети.

146

Анонимен

преди 5 години

Половината седесари си бяха монархисти. Сега вече няма СДС, няма и монархисти. Има шепа царедворци като Герджиков и крадливите юпита, все деца на комунистическата номенклатура.Само съживяването на Белене в края на 2002 г. показва чии интереси защитава Кобурга.

145

Мрънкащо старче

преди 5 години

Да си построи дворец

144

Анонимен

преди 5 години

Цялата им фамилия само национални катастрофи,кръв,мъчения,убийства,кражби донесоха!И за капак ни домъкна тиквата и диктатура в страната,никакви имоти няма да получиш,България е ПРОДАДЕНА заради теб и любимата ти тиква!https://bultimes/tova-e-dogovorat-za-zaem-ot-8-miliarda-evro-s-tozi-dogovor-direktno-se-vkarva-borisov-goranov-i-tseliya-gerb-v-zatvora/Ще хванеш на Марко топките.

143

Анонимен

преди 5 години

България няма цар и един юрист трябва да знае това. България е република с парламентарно управление. Позорно е, че слугите му още тровят пространството, даже след толкова години. На подобни хора не бива да се дава трибуна.

142

некой си

преди 5 години

цара да духа супата да си търси имотите в казината и пъбовете на мадрид

141

Анонимен

преди 5 години

Подробности може да прочетете в книгата на проф. Вл. Петров "Необходимата истина за царската институция"

140

историк

преди 5 години

Последният български цар е Борис 3, Симеон НИКОГА не е интронизиран, за какъв цар става дума?

139

Анонимен

преди 5 години

За тези имоти той няма никакъв натурален акт или документ.Имотите,които са му дадени е било под натиск и изнудване върху лица от които е зависило това,а не по законен ред,като той е следял непрекъснато процеса и е присъствал на решенията.Двореца Враня е бил на интендантството,но когато навлизат руските войски,Симеон и семейството му са настанени да живеят там,охраняват ги български военни,руснаците не са имали достъп до там.Подробносто може да прочетете в книгата "Необходимата истина за царскат

138

стар комунист

преди 5 години

А бе, Герджиков много си се закахърил за тоя мадридски пройдоха?Тоз некадърник цял живот не събрал никакъв имот и сега на стари години се сетил, че може и той да издои България като поредния грабител и крадец .Хайде ,престанете да се занимавате с него и си го пратете по живо по здраво в любимите му казина! Да беше работил щеше да спести като всеки нормален човек ,а не да се прави на интересен тук.

137

ВЕСЕЛЯКА

преди 5 години

Герджиков малко да се засрами-той най-добре знае какви кражби бяха извършени по време на управлението на г-н Кобурготски-основния мотор на кражбите бяха министърчетата му,ръководени от сина му

136

Връл червен комунист

преди 5 години

Ей тъй може!Стига рефтуни Симба Сакси!Има една мера ама треба мотика... ако искаш на концесия?!

135

пишман цар

преди 5 години

Как може Бай Тодор поне един завод да няма? Аре писна ми от този Симеон!