114

а

преди 5 години

Може ли цар да е премиер на демократична република? - Такова нещо по света няма, но в България се случи! Достойно за Гинес! Мадридският комарджия продаде ордените на дядо си, а сега иска да придобие нещо, което не му принадлежи и може би да го продаде!

113

men

преди 5 години

върнете му ги бе. тоя боклок нема пари да си плати да му окосят ливадата камоли да ги подържа. най вероятно както и с вековните гори, ще събори бараките и ще продаде земята и ще отиде на ротативките на централна гара.

112

Анонимен

преди 5 години

"Симеон: Нямам материални имуществени претенции към България"https://youtube/watch?v=U1wkeWjAniI

111

Гьонсурат е!

преди 5 години

Чете ни коментите и не трепва - презира ни поне колкото дедо си Фердо! И Кеворкян го жили като стършел - този само примигва на интервали..А с каква вяра и любов го срещаше народеца преди 20 години?! Наистина - поне в гьонсуратлъкът е истински ЦАР!

110

Анонимен

преди 5 години

"Герджиков се терзае: Как може Царя да няма никаква собственост?"Не съм убеден, че няма никаква собственост. Освен ако не искаш да ни кажеш, че през последните 70 години е живял на улицата... :D

109

Анонимен

преди 5 години

"Престолонаследникът", "царя", "министър-председателя", "премиера"... почнах да се сбърквам.

108

ЕВО

преди 5 години

През цялото управление на Царя,с неговите юпита и голтаци,днес е видно,че Царят не е гол,Царят е беден,гол и бос!Царю честити,какво остана за този български народ?Засрами се изеднико!

107

Анонимен

преди 5 години

Никой не го е гонил,както той се опита да манипулира и лъже.Наяде с маса пари,с имоти,изсече горите,не мисли за народа,а за личните си интереси и алчност,а и е прахосник,като дядо си,а не създател.Нищо против нямам да живее в България,но стига вече да точи и смуче от държавата,да си купи личен имот с лични пари или да си построи сам,а може и тези които крадоха покрай него да му построят.Държавата няма пари за пенсионерите,децата и гладуват,това никога не го е трогвало.

106

extremist

преди 5 години

Как може Царя да няма никаква собственост? - ?????? КЪВ ЦАР, НЕ ЗНАМ БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ТАКИВА НАПОСЛЕДЪК

105

Мнение

преди 5 години

Помощ, ограбиха Царя..!

104

Гошо

преди 5 години

Когато идваш за да оправиш БЪЛГАРИЯ за 800 дни,а и нямаш никакви имотни претенции иднес си едва ли не последния голтак то какво ли остава - НАПРАЗНО СИ СЕ БОРИЛ ЗА СВОБОДА,ОСТАВА ДА ТИ ВЯРВА И НАРОДА,май за това идва реч!Наглец!

103

ined

преди 5 години

Единствената придобивка която заслужава да отнесе "царя" е як ритник в ГЗ.А на целия му слугинаж който го докара и забогатя покрай него - конфискация на имуществото и по два ритника в ГЗ

102

Анонимен

преди 5 години

Първо царчето не е спечелило още никакво дело дори и в Страсбург, така че госин професоре си заври сълзите където искаш.Второ, като си се затъжил видите ли останал без никаква собственост, ами вземи и му дари цялата своя движима и не движима собственост, аз се наемам да платя таксите по прехвърлянето.

101

хахаха

преди 5 години

До АнонименИнтересно, а как стои въпроса с имотите на Иван Асен II,или поне на Шишман-------Така е,ако и ние се върнем в миналото и искаме имотите на цар Иван-Асен втори,целия Балкански полуостров трябва да поискаме,защото е бил негов и на България.

100

Анонимен

преди 5 години

Някой още живее в отминалите мрачни фашистки години и не разбира,че отдавна сме република!РЕПУБЛИКА,републиканци сме,така е записано и името на държавата - Република България.

99

Анонимен

преди 5 години

Интересно, а как стои въпроса с имотите на Иван Асен II,или поне на Шишман.

98

Анонимен

преди 5 години

Гврджиков - конституционен съдия? Идеално, пак могат да му сложат същия бутафорен компютър, пардон "телевизор", и пак нямаше да разбере цял мандат как се включва.

97

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли как е взел тези имоти?Когато е бил министър-председател е висял на главата на хората от които зависи даването на имотите,те са се принудили да му ги дадат,защото той е държал властта и службите в ръцете си.Не по закон,а по принуда,чрез изнудване.По-страшното е обаче,че с даването на тези имоти искат да отпадне закон,който осъжда дядо му и баща му за извършени маса кървави престъпления.

96

Анонимен

преди 5 години

Къде е роден и какъв е произхода на прадядото на Симеон Сакскобургота? Защо България е дадена на германска княжеска династия потомци на саксонски род Ветини? Това никога не се е дебатирало или учило в училище.Ето затова сме сега в такива срамни ситуации ,народа вместо да избере демократично западно общество сме избрали монархо диктаторско чуждо владичерство!Българският народ му помогнали да се освободи , но робското мислене останало .

95

Тътен

преди 5 години

В Гърция, Румъния не върнахана изгонените крале имотите. Също.и в Италия наследниците на Виктор Емануил не получиха и едно парче земя. Не сме единствените, които като република правим отказ, само че у нас веднъж му дадоха имотите.