17

Край

преди 5 години

Пенсиите на всяко поколение реално се изработват от следващото - така е навсякъде по света. Всички напуснали страната които са се образовали безплатно да се осигуряват мин. 10г. в България иначе за родителите им пенсиите няма кой да ги изкара. В момента те осигуряват пенсиите на Гюнтер/Джон/ Франсоа/Хорхе и пр.

16

Възмутен

преди 5 години

Боже, Боже пак използват народеца, за своите си цели! Защо тези хорица вярват, че ще им вдигнат пенсиите като няма таван? Някакви хитреци си плетат кошницата използват простолюдието, използват го и за политическите си цели! А народа живее с надежда, че ще му се увеличи пенсията или заплатата. Блажени са вярващите! Е ,пък нека да поизлязат, малко за развлечение! Та дано помогнат на политици и на тези с големите пенсии, да им станат още по-големи пенсиите! Да им е ЧЕСТИТО!

15

Футуролог

преди 5 години

А мятат хиледарки през балконаНо гласоподавателите на ГЕРб са още по-тъпиЧервеният милиционер от БКП ще им построи държаваБойко1...Бойко2....Бойко3ОПАСЕН ЧАР отвсякъдеКаратанчева обвиняваше Бойко в п"едофилия ама този комунунист успя да мине целия *** и задръстен български народОсвен Джамбазки джендъра да приложи химическа кастрация на Бойко БорисовЕ няма толкова *** народ да гласува за антикомунист от БКП

14

Анонимен

преди 5 години

Ако падне тавана, да падне и прага, да се вземат реалните суми кой с колко е допринесъл за системата и тогава като се окаже, че партията майка ги е осигурявала на смешни суми и сега трябва да получават по 50 лева пенсии, дъртите *** сполираните мозъци да се самоизядат и да се приключва. Писна ми да работя за да издържам армии от търтеи - то не бяха инвалиди, то не бяха пенсионери, то не бяха майки, то не бяха социално слаби, то не беше мързел и простотия!

13

двойни стандарти

преди 5 години

Държавните служители,полицай,военни и пр. търтей не плащат данъци и осигуровки?!?!?но получават големи пенсии!!!благодарение на това обикновените хора получават малки пенсии защото в НОИ има дупка в бюджета.

12

привет от Германия

преди 5 години

Продължение от предния коментар -Вижте какво казва турчина с червената фланелка седнал на пейката - недоволен е от Ердоган ! Казва ,че Ердоган говори от името на целия народ - моя народ ,моята държава ! Сяшаш държавата е негова и народът е той ! И прави всичко възможно да отклони вниманието на хората от кризата която самият той докара в Турция !ХОРА НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ! ГЛЕДАЙТЕ КЛИПА И ВИЖТЕ КАК В ТУРЦИЯ ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДОРИ 2 ИЛИ 3 КГ. ЗЕЛЕНЧУК ДА КУПЯТ !

11

аз

преди 5 години

след 30 се сетиха, сами са си виновни.. спаха ама децата им ги накараха да мигрират а сега нямало пари! за това който няма деца по малкйа пенсия, а ако са му в чужбина на половина. няма такъв народ чиято мечта на родителите е децата му да емигрират

10

ПЕНКО

преди 5 години

5 ШЕФОВЕ НА ТСБ /ТУРИСТ СПОРТ БАНК ,КОЯТО С ФАЛИТА СИ УНИЩОЖИ 5 ПРЕДПРИАТИЯ В МОЯ ГРАД -ПЕРНИК / СА СЕ ОСИГУРЯВАЛИ НА МАКС-МАКС !!! 3 *** СА СИНОВЕ НА БИВШИ "ВЕЛИЧИЯ И 2 *** ОТ ДС ...... ВМЕСТО ДА ГИ ЗЯКОЛЯМЕ ,ЩЕ ИМ ДАВАМЕ ПЕНСИИ ОТ 10 000 ЛВ. ...НЕ ПО-ДОБРЕ ДА ГИ ЗАКОЛЯМЕ !!!!!!!!!!

9

лудост

преди 5 години

Какъв геноцид,хора с малки заплати издържат и плащат разходите на над 100 000 държавни служители,който не внасят нито лев в НОИ а после получават големи пенсии?!докога ще продължава това?

8

българина

преди 5 години

врумъния плана е до 2023 да се удвоят пенсиите, т.е на година с по 20 процента, тук с 20 скача само тока.... и рейтинга на бб и цц

7

привет от Германия

преди 5 години

Продължение от предния коментар -Дори една 66 годишна турска пенсионерка споделя пред камерата ,че е принудена да работи за да оцелее ! Гледайте клипа и вижте колко са недоволни хората в Турция ! Не е нужно да знаете турски език , достатъчно е да обърнете внимание на жестовете на хората ,как негативно си въртят главите ! А журналистката задава само един и същи въпрос - до 2023 г.Турция би ли станала супер сила ?Къде са онези пишман ердоганофиловци да ми обяснят защо турците са недоволни ?

6

месара

преди 5 години

айде пак протест, другарката "истината" нинова не спира с провокациите! тоя народ как не проумя че, това което му е взето, или не му се дава, е благодарение на бсп (бкп) и сдс. другарката дето организира протестите дава обещания, дето знае че няма как да се изпълнят. на нея и трябват гласове за да може да се докопа до властта!

5

привет от Германия

преди 5 години

В Турция пенсиите са по-високи ,но каква полза от това след като инфлацията е всекидневна ! В България пенсиите са по-ниски ,но няма инфлация ,пенсионерът знае какво може да си купи с пенсията !В YouTube една журналистка задава на хората следният въпрос - до 2023 г. Турция би ли станала супер сила ? Хората отговарят негативно , отчаяни са от всекидневната инфлация ! Дори да не знаете турски само по жестовете ще ги разберете ! Ето и заглавието на клипа -TURKIYE 2023-TE SUPER GUC OLUR MU ?

4

Роб на влаЗта

преди 5 години

Платени стачки...от заблудени пенсионери ...вземат по 450лв.и си мислят че когато падне тавана ще вземат повече....глупави са били и в лошите години ,глупави са и сега.Големи пенсии ще вземат депутати,министри,банкери,директори на държавни служби с една дума-хрантутниците....

3

Анонимен

преди 5 години

Преди тавана на пенсиите трябва да падне националният предател Борисов.

2

L.

преди 5 години

То, по-скоро ще падне таванът на лятното кино, ама тези дето протестират ме съмнява да вземат високи пенсии, че да имат полза от падането на му. Май се преброяват колко са останали.

1

Анонимен

преди 5 години

Дано един ден всички министри и депутати да взимат най-големите възможни пенсии и всичко що имат да го дават за лекарства.