57

Анонимен

преди 5 години

Тези хора не разбраха ли, че достатъчно пари в пенсионния фонд няма. И това повишение е пряко сили. Разбирам да протестират хората с ниски пенсии, с които са обречени на глад и студ, но да протестираш, че 1200 лева са ти малко, звучи грозно.

56

Анонимен

преди 5 години

Пенсиите трябва да се вдигнат още от януари.

55

Анонимен

преди 5 години

До МарияТова че баба ти и дядо ти са работили на полето и в ТКЗС-то,че са произвеждали зеленчуци и плодове,с които сме снабдявали бившият СССР и половин Европа не е ли принос?А това,че отново баба ти и дядо ти,а може би и родителите ти са работили в онези огромни предприятия или са помогнали за тяхното изграждане и функциониране,какво *** пикло?

54

Анонимен

преди 5 години

Ало-у-у,Имигрантите,До сега мияч на чинии,чистач на тоалетни,дюлгерин и общ работник не са ме хранили и няма да ме хранят! Със съвсем малки изключения,всички сте аутсайдери и ще бъдете такива до живот!

53

Анонимен

преди 5 години

Никой не мрази емигрантите, това си е ваш избор, обаче не ни обяснявайте как ни храните, защото не виждам да ми превеждате пари по сметката ! Тук става въпрос, че ние тъпите родолюбци стоим тук в България и внасяме осигуровки, за да могат вашите родители да получават пенсия, а вашите деца вероятно няма да се върнат в България, за да ни върнат услугата ! Ясно е, че вашите родители са внасяли осигуровки, но и вашите родители са гласували за престъпниците, които им откраднаха пенсиите !

52

Мария

преди 5 години

ЗА СТАРИТЕ ПЕНСИИ ПО РЕД СЕРИОЗНИ ПРИЧИНИ ТАВАН ТРЯБВА ДА ИМА.ДОРИ И ТОЗИ Е ВИСОК,ЗАЩОТО НЕ ПОЧИВА НА РЕАЛЕН ПРИНОС КЪМ ОБЩЕСТВОТО.

51

Анонимен

преди 5 години

Моето поколение като пенсионира няма да може да ходи на протести като тези младежи на 60 години

50

Пенсионер

преди 5 години

Я давидим кои са тези пенсионери, дето искат да се премахне тавана на пенсиите и какво са работили? Дали поне един от тях е внасял големи пари в ЗОС коита е заработил сам или е бил на тлъста държавна служба и държавата го е осигурявала.Иван Искров с 19 5000 лв. пенсия...1 200 лв са предостатъчни за пенсионер.И защо в съдебната система няма таван на пенсиите?Сигурно защото пазят престъпниците.

49

А за пенсионерите ?

преди 5 години

А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43Знаеш ли колко милиони внасят емигрантите в Бг всяка година?Знаеш ли какво ще стане с потреблението, ако емигрантите спрат да изпращат пари на родителите си?

47

ВЪПРОС

преди 5 години

Защо не се премахне Тавана и Минималния Праг на Пенсията - Кой какво си е надробил да го Сърба .Сега едни си плащат като Попове , а други като Пурко си свирят .

46

Анонимен

преди 5 години

До House M.D.Искаш ли емигрантите да спрат да пращат пари на родителите си?Знаеш ли какво ще се случи с частния сектор, ако пенсионерите спрат да пазаруват с парите на децата си от чужбина?

45

Анонимен

преди 5 години

До азТия хора са внасяли осигуровки 40 год. Тогава им върнете всички внесени пари за 40 год. назад!

44

Анонимен

преди 5 години

37 е прав!От моите данъци в чужбина а и првежданията се хранят все българи! Озлобени, опростяли Бай *** все делят хората на групи! За това, че няма пари в Бг. са виновни тези в чужбина! Вие чувате ли се бе? На *** все други виновни! Не само 80% ами и неграмотници!

43

Анонимен

преди 5 години

Не ние трябва да плащаме пенсии , а пенсионерите имат да ни връщат пари , възпитали са предатели и изненици .. С което са ощетитили държавата с 300 милиарда

42

Анонимен

преди 5 години

До ИЗВЪН 37. Прав сте за равните права, обаче защо аз трябва да плащам за увеличение на пенсиите на вашите родители ? Аз трябва да взема от залъка на детето си, за да го дам на вашите родители ! Защо не се върнете в България, за да бъдете солидарни с нас ?

41

Анонимен

преди 5 години

Пенсионерите които са възпитали предатели да върнат парите за медицина и образование на децата си.. Щом искат своето внесли са осигуровки и ние си искаме своето 2г. майчинство , медицина и образованието на предателите до върнат , който взъпитава предатели да плаща.

40

Анонимен

преди 5 години

Стига сте искали,ами дайте да видим какво сте дали...и ако може в курс на долара....че с тези рубли не става:):)

39

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се отнемат пенсиите на родителите на предателите които работят в други държави , плащат данъци на чужди държави , хранят чужди пенсионери и бежанци черни от Африка.. Не може да изпикаят деца да ги възпитат като изменници и да искат пенсии..

38

Marie Claire

преди 5 години

Ако някой беше дал гласност на този протест, непенсионери също щяхме да се влкючим ..