75

Анонимен

преди 5 години

Абе някой да е чул политик да каже,че от увеличаванията на политици,управляващи и администрация,ще се получи някакъв дисбаланс?!Правят си ги и хич не им пука от никакъв "дисбаланс",защото,ако се зададе такъв,управляващите,без да им мигне окото,тайничко и в потайна доба,си тегят заеми и "ги усвояват по предназначение,от компетентните органи"!Точка,пенсионерци!!!Точка и толкова!А утре,пак отивайте и гласувайте за Партийната мафия,без да има значение,коя партия управлява - пипало на Октопода!!!

74

Анонимен

преди 5 години

До 73Грешката е моя-на толкова е изчислена!

73

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68Пресмятането на увеличението на пенсиите е твърде лесно,ако знаеш основните параметри.Тези които съм пропуснал са трудов стаж-към дата на пенсионирането 50г. приравнени към трета категория+още почти седем години от тогава до сега непрекъснат стаж отново трета категория. Индексиране през годинити от 2012 до 2018 в проценти го има навсякъде!Ако можеш да смяташ,седни и виж,какво се получава!

72

до 64

преди 5 години

Ей я кажи как така ти порасна за 6 години двойно пенсията и как вземаш 1028 като тавана е 910. Нещо май найстина лъготиш.

71

Работещ

преди 5 години

Дайте им, бе! Вземете ми още от заплатата, от хляба на децата ми, дайте им! Пък те да хвърлят парите през балкона на разни *** измамници.Обаче да не се забравя, че натрупването на техните пенсии започна СЛЕД хиперинфлацията на Жан Виденов. А И. Костов им даде пенсии, натрупвани от нашите вноски. Сега те ще вземат нещо, а ние след време? Балъците, останали в БГ, плащаме и пенсиите на родителите на онези зад граница.Дерат ни кожите с данъци, осигуровки и пр.

70

Анонимен

преди 5 години

От сайта ми трият коментарите, когато напиша, че тук е пълно с платени тр.олове. Намесиха Турция, Ив. Костов, Орешарски, комунистите, написаха еднотипни постове- "При ГЕРБ пенсията ми стана голяма. Баща ми получава хубава пенсия при ГЕРБ. Комунистите и толкова не ви дадоха. При ГЕРБ работих много и ще получавам хубава пенсия".Пак ме изтрийте! Важното е пропагандата да върви.

69

Анонимен

преди 5 години

До един другПожелавам ти, един ден да живееш с толкова пари, с колкото живее майка ми, непрокопсанико,и да се чудиш хляб ли да си купиш, лекарства ли, или да си платиш тока!

68

До 56

преди 5 години

Стари и безсмислени лафове-просто не вървят!Има обаче една подробност: Влизам,в който магазин искам и купувам без да се чудя и да си правя сметки,колко време остава до заплата! А по-голяма част от тези с претенциите,че ръцете ви не са наврени,там където не им е мястото,ще има още дълго да подсмърчате по форумите и говорите,че гроздето е кисело!

67

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 64То бива бива лъжи но нали знаеш, че на лъжата краката са къси? Това теоретически е абсолютно невъзможно нали го знаеш , а лъжльо?

66

един друг

преди 5 години

Евала, един пенсионер да си признае реалните пари. Браво на 64. А останалите платени червени каскети, които твърдите, че пенсиите са ви по 250 лева - замислете се защо са ви такива пенсиите и дали нещо изобщо сте внасяли през годините.

65

привет от Германия

преди 5 години

Продължение от предния коментар -Вижте какво казва турчина с червената фланелка седнал на пейката - недоволен е от Ердоган ! Казва ,че Ердоган говори от името на целия народ - моя народ ,моята държава ! Сяшаш държавата е негова и народът е той ! И прави всичко възможно да отклони вниманието на хората от кризата която самият той докара в Турция !

64

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияНаивно е да смяташ, че хората като не знаят турски и ще гледат тези интервюта. За Турия е ясно, нещата отиват на зле.Радвам се, че има турци, които гледат Acik Ekran.

63

Анонимен

преди 5 години

Пенсионер съм от 2012,а определената ми пенсия тогава беше 658 лв. До сега с работа и ежегодните увеличения пенсията ми стана 1028 лв.,като в това число влизат и около 120 лв. прехвърлени от ДЗФ.Не съм фен на Борисов,но на практика неговите правителства направиха много положителни неща в пенсионата сфера!

62

гост

преди 5 години

Е от джоба си ги дава премиера,цял живот пестил пари от закуски които получавал от полковника от държавна сигурност.

61

привет от Германия

преди 5 години

Продължение от предния коментар -Дори една 66 годишна турска пенсионерка споделя пред камерата ,че е принудена да работи за да оцелее ! Гледайте клипа и вижте колко са недоволни хората в Турция ! Не е нужно да знаете турски език , достатъчно е да обърнете внимание на жестовете на хората ,как негативно си въртят главите ! А журналистката задава само един и същи въпрос - до 2023 г.Турция би ли станала супер сила ?Къде са онези пишман ердоганофиловци да ми обяснят защо турците са недоволни ?!

60

А за пенсионерите ?

преди 5 години

А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?

59

до 59

преди 5 години

инфлация - официална 3.9% статия от вчера. Инфлация има при това се усеща тази година значително.Не официално и не стъкмено е много повече.

58

привет от Германия

преди 5 години

В Турция пенсиите са по-високи ,но каква полза от това след като инфлацията е всекидневна ! В България пенсиите са по-ниски ,но няма инфлация ,пенсионерът знае какво може да си купи с пенсията !В YouTube една журналистка задава на хората следният въпрос - до 2023 г. Турция би ли станала супер сила ? Хората отговарят негативно , отчаяни са от всекидневната инфлация ! Дори да не знаете турски само по жестовете ще ги разберете ! Ето и заглавието на клипа -TURKIYE 2023-TE SUPER GUC OLUR MU ?

57

anonimen

преди 5 години

премиерът дава 150 млн ллеваь откъдеги адава, от джоба му сиг

56

10

преди 5 години

Петков,защо нашите мизерни увелечения,които искаме ще увеличат дисбаланса в системата, а вашите тлъсти заплати няма да го увеличат?Вие с двойни стомаси и двойни м.а д.у р.и ли сте,некадърници такива?Вън ГЕРБ от властта!И ние искаме да живеем!Край с вас!