95

Анонимен

преди 5 години

тия хрантутници се гаврят с хората построили тази държава,гаврят се с нашите майки и бащи!!!Защо мълчим и търпим,защо?????

94

Анонимен

преди 5 години

Ще се получи единствено и само дисбаланс в джобовете ви нагли и алчни съсипници и рушители на България и на целия български народ. Съсипахте ни, съсипахте България и всичко в нея. Това е геноцид към нас, българския народ. Прогонихте голяма част от населението на България. Унищожихте всичко хубаво и свято в живота ни, и в живота на нашата прекрасна България. Подигравате се нагло и нахално в очите всеки ден с пенсионерите, с децата, с целия български народ, за да сте добре вие и пълни джобовете ви

93

Анонимен

преди 5 години

Vashta .. i mafiotite skapani

92

Реалност

преди 5 години

Само 64 казва самата истина. Повече приказки са излишни.

91

Анонимен

преди 5 години

Това на жена си и децата си дали го казва ..... ! Даже и да не е по силите на правителството, трябва да намери Уважителният тон към тези хора!!! Те не са виновни за това, че КРАДЛИВИТЕ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАРИ /имам в предвид ВСИЧКИ - няма БСП, няма ГЕРБ, СДС-та, НДСВ-та и вс. други ИЗДЪНКИ/ и тем подобни не можахме да ги ЗАДОВОЛИМ! Окрадоха де що може от изграденото, сега не спират и продължават - Евросубсидии, програми, по всички линии - НЯМА ПО-ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ в ЕС от тук! Яма без ДЪНО !!!

90

Атонимен

преди 5 години

Как тези хора да живеят с 200 лв. на месец. Може ли един човек да изкара цял месец с тази сума, в която са включени комуналти, храна, лекарства, за друго нямат право и да си помислят. Все пак и нашите родители са в това число на искащите....

89

Истината

преди 5 години

Некомпетентното правителство щом не може да даде справедливи пенсии да си ходи. Не по къщите си , а директно в затвора с мафиота си.

88

Mariec

преди 5 години

Нагли, безочливи, ненаядени непрокопсаници. Дори държава не знаете и не можете да управлявате, а сте се цопнали там, където сте най-ненужни и нежелани. А тези отворковци, които са надвили на масрафа си, могат поне да не пишат. Има знаещи, можещи, образовани, но не всеки попада на точното място в точното време. Аз честен капитализъм не знам да има а реалния убива духовноста. Има уредени държави и такива с продажни управленци.

87

Дядо Пенс

преди 5 години

Скоро и ние ще ги отрежем !!!

86

Анонимен

преди 5 години

Да им дадат по 500 лева та загубеняците да има какво да хвърлят през балкони, прозорци, огради и т.н.

85

иван IT специалист

преди 5 години

Е на българина все парите му не стигат еми като не сте учили хванете си втора работа с реване не става

84

ДЕПУТАТ

преди 5 години

""ако преди година минималната пенсия е било около 160 лв., от 1 юли 2019 г. ще е към 220 лв.Та такава сума е сметката в един средно-статистически ресторант,за обяд на 4 човека, без никакво разточителство.

83

ERICH

преди 5 години

До азззззззззззззз** А според мен, господата от парламента и не само този,а и от всички останали след 1989 трябва да бъдат разстреляни=Като това се отнася и до всички забогатели по мистериозен начин

82

азззззззззззззз

преди 5 години

Според мен ГОСПОДАТА от парламента трябва да останат без пенсии!Сега заплатите са им достатъчни.И без това после пари няма да им трябват!

81

Грую

преди 5 години

68, само като прочета "ДЗФ" ми става ясно че си партенка на гербавите и черешаря.

80

БЪЛГАРИЯ

преди 5 години

Гледай ги тези пенсионери увеличение искат ами никак не мислите за политиците че вашата пенсийка е тяхното гориво за един ден .ресторант не написах защтото техния алкохол струва колкото вашата пенсийка.

79

Анонимен

преди 5 години

БИСЕР ПЕТКОВ КОПАЕ ГРОБА НА ГЕРБ.

78

Анонимен

преди 5 години

Минимална пенсия не трябва да има. Сега заради нея, хора, които са се осигурявали на реалните си доходи, получават, колкото тези, които са укривали доходи и са се осигурявали на минимума, което е несправедливо. Щом на някой трябва да езима 100 лева пенсия, да си я взима, а не да взимат от парите на другия и двамата да получават еднаква пенсия - минималната.

77

анонимен

преди 5 години

АЙДЕ СТИГА С ОПРАВДАНИЯ. ПРЕДИ ГОДИНА ДВАМА ИКОНОМИСТИ ПУБЛИЧНО ЗАЯЯВИХА, ЧЕ ПАРИ В НОИ ИМА ЗА ПЕНСИИ НО НЕ ИСКАТ ДА ГИ ДАВАТ. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. КАКЪВ ДИСБАЛАНС БЕ ***. АМИ ДА НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, ПОЛИЦИЯ, ВОЕННИ ,МИНИСТЕРСТВА, ДЕПУТАТИ ОСИГУРОВКИТЕ ИМ СЕ ВНАСЯТ ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ А НА ТЯХ ИМ УДЪРЖАТ САМО ПЛОСЪК ДАНЪК. ЗАТОВА ЛИ ЩЕ ИМА ДИСБАЛАНС. ПРОДЪЛЖААВАЙТЕ ДА СИ ВДИГАТЕ ЗАПЛАТИТЕ ТЕ И ОСИГУРОВКИТЕ СКАЧАТ АМА НЕ ОТ ВАШИЯ ДЖОБ А ОТ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА. ХЕПТЕН ЗА БАЛЪЦИ НИ ВЗЕМАТ.

76

12345

преди 5 години

А как се индексират депутатските заплати - за тях никой дума не проронва... За тях увеличение може, за хората - не....