46

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 37Прав си да не се бърза, за да стигнеш. И то по-бързо. Но как да не бърза този, който си е купил кола, за да се фука колко е "богат", гуми да скърцат, та всички да го забележят? Колкото е по-юмплексиран, толкова по избива на пътя, да го видят кой е той и да му "имат страха". Къде и как може да направи на мъж, ако не по този начин? Не че няма и коубойки, дето също искат да покажат, че са най-велики. После някой, дето минал на зебра им е виновен, че им спрял полета.

45

Край

преди 5 години

До Радикалния. Браво Да живееш!! Удари ме в земята!!!

44

до 43

преди 5 години

... То пък едни закони...то пък една съдебна система, която ги прилага. Условна присъда за убийство с кола на тротоар???

43

Анонимен

преди 5 години

Балканския селянин много мрази да живее според законите. После други са му виновни.

42

Анонимен

преди 5 години

А някой някога да е чул или видял *** (турчин) в уч.кола

41

Радикален елемент

преди 5 години

Има само едно решение: В БГ се изтеглят всички коли от движение и се раздават колела и рикши. Най-мощното да е закрита триколка с багажник. Роми с гимназиално образование да теглят рикшите и такситата, а колелата да се преглеждат ежегодно от властите. Който пие, да му се взема колелото и да му се дава тротинетка. За непоправимите пиянки - кънки, да се научат да пазят равновесие. Друг начин няма, само така ще се оправим.

40

Анонимен

преди 5 години

До Край 39И с Трабантче могат да се постигнат тези "удивителни" резултати! Колите не са виновни а тези които ги карат! Просто трябва да се дерат кожи както на Запад! Вземи му колата, набутай го в панделата и след 5 години го принуди да се яви на курс за шофьори! Това е оправията!

39

Край

преди 5 години

В България трябва да се допускат до регистрация само коли които са електронно ограничени на 130 км./час. И трябва да им се премахват аварииките. И да им се маха светлинния клаксон - присветването с дълги светлини. Трябва да се забрани вноса на коли с въздушни възглавници и над 1т. защото собствениците на такива коли се мислят за безсмъртни и избиват другите па и себе си. Трябва да се забранят и марките БМВ/АУДИ/Мерцедес - карат ги основно морално-психически неуравновесени люде.

38

Анонимен

преди 5 години

Тази женица от тоя измислен Институт по безопасност на пътя говори толкова врели-некипели, ама нали пари да се точат, та му викат Институт.

37

Анонимен

преди 5 години

На пътя в бг се оцелява но трябва да имаш много сиво вещество. Ако веществото вие като на кокошка ще свършите в дървено пардесю. От 40 години съм на пътя. Слизам от Тира само да се разтъпча и да хапна. Нямам нито едно произшествие. По бай Тошово време беше по лесно но откакто до вчерашните каруцарите се качиха на автомобили стана страшно. За да оцелеете на пътя в днешно време ви трябват две неща. Движете се с безопасна скорост и не бързайте. Колкото по бързате толкова по бавно ще стигнете.

36

Анонимен

преди 5 години

докато българина не се научи, че да си дисциплиниран и точен е яко,а вярва, че да си необразована мутра с първобитно мислене е супер,няма да стане работата. ценностната система е тотално объркана.основно промиване на мозъците трябва.

35

Анонимен

преди 5 години

ами всеки си спира където му падне, я посредата на пътя, правилотоза 5м от пеш пътека ако ми покажете че някой го спазва... пешеходците като пресичат или са забили глави в телефоните или гледат в небето за самолети.винаги по презюмция шофьора е виновен. държавата на беззакониети

34

Анонимен

преди 5 години

Един наш "Кольо" го спират подпийнал и като подавал документите в сетрето имало 1000 Евро! Година и половина спа със съкафезник и сега пие само по една бира на месец! Остана му обаче в досието че се е опитвал да подкупи сложебно лице макър и "Кольо" да твърди че парите са били там - по принцип! Номерът на нашенеца на запад не минава!

33

АК

преди 5 години

До РУМЕО се завръщаКаква кирка , бе?Аз си кътам Калашник между седалките

32

Протестър

преди 5 години

Грешни кампании за предимство. грешни послания. КОЛКО ПЕШЕХОДЦИ СА ГЛОБЕНИ ЗА НЕПРАВИЛНО ПРЕСИЧАНЕ. ОТГОВОРА Е ***. НИКОЛКО. ШОФЬОРИТЕ ВЪЗПРИЕМАТ ПЪТИЩАТА КАТО ГОЛЛЯМА ЗЕБРА. ВСЕКИ СИ ПРЕСИЧА КАКТО СИ ИСКА И Е ВЪПРОС НА МАТЕМАТИЧЕСКА ЧЕСТОТА ДА СЕ БЛЪСНЕ НЯКОЙ НА ЗЕБРА. ПРИ ПОСЛЕДНИЯ СЛУЧАЙ ПЪТЕКАТА НЕ Е ПО ЗАКОН. ЗАЩО НЕ Е ВДИГНАТА?

31

до Българин

преди 5 години

В Германия са безкомпромисни. Справка коментар 25. На рискови участъци има камери, маркировката и инфрастуктората на пътя са образцови, въпреки, че за да се постигне тази маркировка и качество на пътищата се предизвикват много задръствания около по-големите градове. И най-интересното - почти не можеш да видиш полиция по пътя, но при сигнал се материализират мълниеносно.

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 27 На запад ако се напиеш и карак и на всичкото отгоре си и полицай - ЖАЛНА ТИ МАЙКА! По добре да не си. Ще ти набутат още нещо допълнително към оригиналната присъда!

29

РУМЕО се завръща

преди 5 години

Всички псевдо състезатели на пътя, на проверовъчен изпит с полигон, змейка, два часа градско курмуване до полицай и строг изпит на теория с 2000 въпроса а не като ги спирам да ми се подиграват....

28

Пеци Къцамун

преди 5 години

Чакайте сега, не е задължително всички да сте коли и да обикаляте по улиците само и само да ви видят, че сте с кола, а не пеша.

27

Анонимен

преди 5 години

Докато пияните зад волана извършват "убийство по непредпазливост" и получават по 2 години (случая с укрилия се полицай от Пловдив) или условна присъда (случая от Търново) единственото което можем да направим е да броим жертвите. Това са само два случая за два дена