83

34654567

преди 5 години

Значи държавата се стреми да върне майките на работа и какво прави?1. Замразява доходите им (най-лесното)2. Няма друго.Аз пък предлагам да инвестират малко повече в инфраструктура и педагози, за да има къде да си оставим детето догодина. Защото на 1 годинка са още много малки, ние с едно се справяме трудно, а една жена с 20 в яслата как да се справи? И после да ми се правят на интересни такива като тоя министър ***.

82

до 75

преди 5 години

Въпрос на приоритети. За някои прогрес е да възпитат читави деца. За други приоритет да работят до тъмно. За трети приоритет е да си правят пластични операции. Всеки си има приоритети. Твоите на се най-важните за никой друг, освен теб.

81

Анонимен

преди 5 години

До ЖенаАма мечтата й е да роди в Монако и да бъде принцеса

80

Анонимен

преди 5 години

До 90Бачкат всички, които искат да изкарват истински пари. Останалите хленчат по БГ форумите, че държавата не им снасяла достатъчно парички, за да си стоят в къщи.

79

Анонимен

преди 5 години

Бачкате емигрантките. За това сте отишли, това правите. Т пъке затова са ви взели. Няколко пъти написах местните. А и за САЩ гпиша, не за Англия. там не знам как ви викат.

78

Анонимен

преди 5 години

До МайкаЕх мечти... в коя фирма е това и какъв процент от жените в съответната държава се облажават от тия придобивки?

77

Анонимен

преди 5 години

До до 75Викаш мястото и е у пещерата по цял ден да сменя памперс. Къде ми е хукнала тая да се развива и да прогресира..

76

Анонимен

преди 5 години

До 84Живея в Англия, глупи. Позволи ми да знам по-добре от теб. Аз от филми изводи не се вадя- съветвам те да направиш същото. Тук жените, които разчитат на държавата да им снася бенефитс са най-долната прослойка от обществото и всички гледат на тях с лошо око. Останалите бачкаме. Така е прието.

75

до 75

преди 5 години

Не ги чета, с очите си ги виждам. Жена, която работи от зор с малко дете вкъщи, се нарича гарбидж.

74

Жена

преди 5 години

Чета ви коментарите и изпадам в ужас. Какви са тия жени, на които мечтата им е 'таткото' (кой би наричал изобщо мъжа си по този начин, доста гнусно) да ги издържа и да си стоят в къщи 3 години... Нямате ли хобита, работа, амбиции?

73

Анонимен

преди 5 години

До до 75Това в кой филм или сън си го гледал? Е, има големи фирми или организации като ЕС, които могат да си позволят това, но определено не е за всички. Фантазиите "на Запад всички са богати" би трябзало да са отмрели с поколението живяло само при комунизма

72

до 80

преди 5 години

Именно де, който не иска да гледа деца, тръгва на работа. ама такива са не повече от 50% от жените. и не от зор, като тук, а за социално развитие.

71

Анонимен

преди 5 години

До до 75Къде ги четете тия глупости?

70

до 75

преди 5 години

Точно в Америка местна започва работа, като най-малкото и дете стане на десетина години. На останлите им викат гарбидж.

69

Анонимен

преди 5 години

До до 75Ужас, що за ретро разбирания.В Европа жените работят наравно с мъжете и изкарват наравно с тях според позицията, която заемат в дадената фирма. Какви татковци, какви пет лева, какъв е тоя сексизъм.

68

Анонимен

преди 5 години

До до 75Къде е това 'там'? В Америка жените на третия месец са обратно на работа, защото няма менталност, че 'таткото' е длъжен да хрантути мамата. Там жените имат желание за кариерно развитие и отдавна са надскочили ориенталските разбирания, че мястото на жена е бременна до печката.

67

до 75

преди 5 години

Точно така. Там не чакаш детето да стане на 3 години и да ходи до тоалетната само. Там заплатата на таткото обикновено стига да си гледаш спокойно 2-3 деца, заедно с помощите или данъчните облекчения. половината жени даже не си и помислят да тръгнат на работа за друго, освен за социални контаткти. Тук и две заплати не стигат да гледаш спокойно 1-2 деца.

66

Анонимен

преди 5 години

Не искам данъците ми да се снасят в джобовете на някакви мързелани, за които топ стремеж в живота е да отварят краката и да раждат. Как пък не съм чул дори една работеща и развиваща се майка да хленчи за тия работи...

65

???

преди 5 години

Така и не разбрах защо не си внесат работници от ЕС, а рекетират майките да работят? ЕС е голям, работници много, да си наемат немци, французи, гърци, австрийци и т.н.

64

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам, но да очакваш да си стоиш 2 години в къщи и някой да ти снася кинти за това е меко казано нелепо и не се случва никъде по развитите държави.