143

А избити зъби

преди 5 години

На мутрите, набедени за бизнесмени? А шутове в задниците, докато започнат да се *** денонощно? Как не ми паднете в ръчичките, бе-ГУЛАГ ще ви се стори приказка.

142

Т.

преди 5 години

Ако искат майките да се връщат на работа, да осигуряват достатъчно места в държавните ясли и градини.

141

към "Момиче&quo

преди 5 години

Ако бях малко по-добре с парите, щях да ти предложа.

140

Анонимен

преди 5 години

Както знаем платеното майчинство в България е едно от най-дългите не само в Европа, но и в света. И тъй като проблемът с раждаемостта е факт, то би следвало да търсим причината някъде другаде. И пет години да го направят майчинството, пак ще има недоволни.Ако човек се вгледа, ще види, че има определена връзка между раждаемост и образование на населението. В държави, където не са и чували за детски градини и платено майчинство, жените раждат по минимум 5 деца и не им пука. Тъжно, но истина!

139

Бат Бойо

преди 5 години

Да го мятат бебето и в същия ден да се връщат на работа, роби спукани български загробих ви няма мърдане ..е все пак може и да ви светне някой ден ,че от вас произтича власта ,ноооо едва ли.

138

USA

преди 5 години

Хора има. Дайте им заплати за нормален живот. И от чужбина ще се приберат при заплата около 3 000 - чисто около 2 300. Много ли са 1 500 ?, ама не - НЕ РАБОТЕЩИ БЕДНИ, а РОБИ

137

Анонимен

преди 5 години

До 132Аз предлагам на бременните да се заверяват студентски книжки само от снощи.

136

Анонимен

преди 5 години

До 140Не е това което чуваш. В частната ясла градина е на час заплащането. Водиш детето в 9.30 взимаш го 16 часа. Ако яде там плащаш ако не се храни не плащаш. Ако седи три часа за три часа плащаш. Ако ти си заета и трябва да вземеш детето ти в 20.00 ч. си плащаш и учителката седи с детето и се занимава. Принципно взимат децата със кола от вкъщи и ги водят до яслата. След това пак ти го връщат с кола ако има кой да го гледа вкъщи.

135

Анонимен

преди 5 години

До 143Преди един мъж когато е силно влюбен и обича една жена. Иска тя да бъде майка на децата му. И си имат бебе. Сега мъжете дори не умеят да обичат, а влюбването им е непознато чувство. Децата се правят с много любов и обич. Ти за какво женене ... омъжването говориш? Трябва мъжа много да я иска тази жена и да сподели живота си с нея да изпитва силни чувства на обич и любов. Само тогава встъпват в брак и имат деца.

134

Анонимен

преди 5 години

За този същия бизнес, от другата статия ли говорите, този който не иска на майките да им се зачита майчинството като трудов стаж и да нямат право на полагащия се по КТ платен годишен отпуск? Май за друг бизнес става въпрос, ще да е някой добричък и честен.

133

Жоро

преди 5 години

До Z Наздраве и от мене.Боли ме за Б-я,но в тази *** само мутри могат да живеят.Резултата са фактите.Затриват държавата.

132

ахахаха

преди 5 години

закривай, смешници, после няма кой да работи, черните ше ва изядат споко

131

В подкрепа на Момиче

преди 5 години

Защо пропускате един много важен фактор?Дори и в наше време, когато много двойки не се женят официално, българките се стремят да имат опора на мъжко рамо, а децата им да бъдат отгледани и възпитани не само от майка, но и от баща.Как виждате днешните момчета-мамини лигльовци да се отделят от полата на мама, където всичко им е поднесено на тепсия и са им осигурени удобства, за да поемат тежестта на бащинството в бедно младежко домакинство?Да се лишат от разни глезотийки, за да имат дете? Абсурд!

130

Maмицатa ВИ

преди 5 години

Тези работодатели, ако продължават да наглеят, ще започнат един по един те да забременяват.

129

Анонимен

преди 5 години

Заради това,скоро другите етноси,които живеят на наш гръб, пишат се самотни майки,за да се домогнат до всякакви помощи и предимства. Жалко е положението в нашата страна. И спрете да сравнявате и обяснявате как било в Америка, в Лондон... Ние сме тук и отглеждаме децата си в тази страна, следователно трябва да се борим за правата си в нея.

128

Анонимен

преди 5 години

При положение,че искат от майките да се върнат на работа,то би трябвало да има достатъчно места в яслите. Някой ще кажат:"има и частни ясли", е да ама нормалните семейства не могат да си позволят таксата. Равносметката е,че излиза по-евтино майката да си остане вкъщи и втората година. А при някой се налага да останат и трета година, просто защото места в детската градина няма. Или по-точно има,но в Кремиковци. В случай,че се върнат на работа,се започва с болнични,заради честите боледувания.

127

анонимен

преди 5 години

ДАЙТЕ ДА ГИ ВИДИМ ТИЯ РАБОТОДАТЕЛИ КОИТО ИСКАТ МАЙКИТЕ БЪРЗО ДА СЕ ВЪРНАТ НА РАБОТА. ТОВА НОВ ВИЦ ЛИ Е??? И КАТО СЕ ВЪРНАТ И ДЕТЕТО ЗАПОЧНЕ ДА БОЛЕДУВА ГИ ИЗХВЪРЛЯТ КАТО МРЪСНИ ПАРЦАЛИ ЗАЩОТО НЕ ИМ ТРЯБВА ПЕЕРСОНАЛ КОЙТО ЩЕ ОТСЪСТВА ПО БОЛНИЧНИ ЗА ГЛЕДАНЕ НА ДЕТЕ. ПРИКАЗКИ ОТ ХИЛЯДА И ЕДНА НОЩ. ИЛИ СИ ЧЕШИТЕ ЕЗИЦИТЕ КАТО НЯМА ДРУГО КАКВО ДА ИЗМИСЛИТЕ.

126

36453

преди 5 години

"Състоянието на трудовия пазар, недостигът на хора и работна силаzashto e zatvorena Bulgaria za imigranti???

125

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 128Какво значи нищо не става от теб? Ако си следвал мечтите си, станало е нещо от теб. Тава че си възрастен не значи, че нищо не става от теб. По-скоро тези, които нищо не са постигнали от собствените си мечти се успокояват, че поне деца са направили, ако не друго, и се надяват децата им да постигнат нещо. Ама в някои случаи и децата им си надяват на техните деца, ха дано някой постигне нещо повече от очаквания на чудото

124

до Момиче

преди 5 години

Момиче, не си мисли, че след 10-тина години, когато си достигнала нужното според твоите разбирания и виждания финансово състояние за имане на дете, съдбата няма да ти поднесе изненада. Ще ти дам пример със себе си - имах хубава работа в голяма международна компания, жена ми също работеше. Не сме лишавали от нищо, нито себе си, нито децата. Но в един прекрасен ден ме съкратиха, след 15 години служба. Всичко отиде по дяволите. Ако не бяха децата, заради които живея, щях още да се самосъжалявам.