60

нина

преди 5 години

Хора,полудяхте с тези конспиративни теории,все едно е първото отвратително престъпление,извършено от орка!!!Ама слаб бил,надрусан,пиян,как така можете жело да стане-така,може,радвайте се,че не е вашата жена,майка,дъщеря на мястото на клетото момиче,да почива в мир!

59

Анонимен

преди 5 години

Ще стане като в Нови Хан. Ще ни упойват с приказки от `1001 нощ`, после или ще затихне всичко, а него ще го обвинят за невменяем, или ще го `самоубият` в затвора.

58

Анонимен

преди 5 години

Усещате ли как медиите започнаха да вменяват вина на хората, съмняващи се в официалните версии. Че трябвало да имаме доверие на институциите, бла бла. Сякаш пък институциите са го заслужили това доверие.

57

Предложение

преди 5 години

Предлагам да сменим Бойко с Корнелия!

56

Анонимен

преди 5 години

"Примитивно съзнание, примитивен нагон..."Чудесно описание на poмляните като цяло.

55

Анонимен

преди 5 години

"Примитивно съзнание, примитивен нагон..."Чудесно описание на *** като цяло.

54

Анонимен

преди 5 години

Кастрация-парче по парче,без упойки.

53

Анонимен

преди 5 години

По скоро В гроб

52

Да бе?

преди 5 години

Бойко до гроб

51

Анонимен

преди 5 години

Страшен натиск да приемем рома за извършителя. Вчера на първа страница на всеки вестник с петсантиметрови букви се дерат да ни обработват какъв изверг е. Но до момента де са обявили даже едно смислено доказателство за, че точно той е извършителят.Били открили дрехи на жената в къщата му? На записите от камерите се вижда, че нищо не носи бягайки от местопрестъплението.Всичко е мижи да те лажем. Той е най-удобния престъпник, който урежда властта.

50

Бау

преди 5 години

Ох .. големи конспирации голямо нещо :D Да обобщим - журналистка прави едно предаване за еврофондовете, което представлява да покани няколко човека и да ги покажат по местна телевизия - поръчват я т.к е супер опасна за властта. Наемат 21 годишен ром да я изнасили и убие, но са сигурни, че той няма да каже да никого, че е нает. Т.к е пълен професионалист :D Има много загубени хора ей ...

49

909

преди 5 години

Няма нищо по-жалко от платен ***!Тези хора осъзнават ли изобщо какво вършат!?

48

до 50

преди 5 години

не ми говори с пълна уста с ДНК мат'рял, не е възпитано

47

българина

преди 5 години

древно създание бацилоолигофренус, със 7 букви, започва с ц и завършва на н, неподлежащо на ъпгрейд, само на даунгрейд..

46

Анонимен

преди 5 години

До 1"офффф, незнам, но този нейн бивш мъж ми е доста съмнителен, гледах някакво интервю с него в събота - ами той такъв самарянин се изкара, едва ли не убитата си е убита, но ние да правим добро."--------------Да, много си права да знаеш, съмнително е, нито бившият и мъж нито близките и съскаха злоба и жажда за отмъщение, това не е нормално за нас българите.

45

Анонимен

преди 5 години

Спонтанно нападение,въобще има ли такова определение-прилагателно за нападенията в тази област на нападенията по НК или закон както го наричат,като нападението по него закон е с отрицателен,негативен характер как начин на действие,ако може да се каже спонтанно нападение то е за някаква спортна игра или почти всички включени за спортни прояви по първенства-спонтанно проявили инициатива,желание след възможното прихващане на атака,нападение на противниковия отбор спонтанно да преминат в контраатака

44

от сиднеиAaвстралия

преди 5 години

*** тоз психопрофил на *** ли направи? До сега в кома ли беше 20 години е?

43

някой

преди 5 години

Гореизброените качеста са характерни за 99% от етноса.Това го знаем, само не знаем защо се толерират от всички власти, за да се множат и издевателстват безконтролно.

42

1

преди 5 години

офффф, незнам, но този нейн бивш мъж ми е доста съмнителен, гледах някакво интервю с него в събота - ами той такъв самарянин се изкара, едва ли не убитата си е убита, но ние да правим добро.

41

Анонимен

преди 5 години

До 45За съжаление си прав, като се започне от примитивния ни министър председател с примитивен изказ, примитивни министри, които представа си нямат как се правят реформи и как ке управлява държава, примотивни хора, които търпят безобразията на политиците и ги избират отново и отново и примитивно се чудят защо живота им не се променя, примитивни *** като този изверг, които си мислят, че примитивните ни закони няма да ги накажат тежко и ще продължават да вършат престъпленията си.