20

Край

преди 5 години

Държави в които има толкова голям процент "примитивно" население има съответните наказания. Системата от наказания която е подходяща за Норвегия/Швеция и пр. не е подходяща за България, Сърбия, Румъния. В България е необходимо да има "по-примитивни" наказания - смъртно наказание, тежък физически труд в затворите, бой.Глобата, условно, пробации и пр. не работят при "примитивните".

19

ivailo

преди 5 години

Журналистчета, кой ще ви убива заради работата ви като 90 % сте му.хльовци...

18

казаХ

преди 5 години

Това същество на снимката в затвора да бъде подложено на същата жестокост и первезии на които е подложило жертвата си.

17

А дали е така?

преди 5 години

За мен, докато не излязат доказателства за обратното, случило се е следното:Някой (кой ли?) плаща на този *** да пребие (или убие?) провинилата се журналистка. Нашият съгражданин от древно индийски произход, я удря в лицето и я оставя безпомощна в дерето и си тръгва. Наблюдаващите поръчители, обаче зверски довършдат започнатото и накрая убиват журналистката.Тази версия на ухо се носи в съдебните среди, но никой и не си помисля да я каже на глас.А "основната" версия "cмърди" та се носи!

16

Анонимен

преди 5 години

Грозен ,кафеникаво ,черничък млад норвежец.С миризма на смрад,трудно и връзващ повече от едно изречение.Култура като *** от Папуа,с дъх на алкохол и ***...

15

Анонимен

преди 5 години

До КПССНе е възможно! Той се бори с мафията! Със РПГ. Не помниш ли 2003 когато изпраска Чакъра с РПГто в една къща? После държавата я осъдиха за полицейско беззаконие ама какво са 50 бона!?

14

Анонимен

преди 5 години

Прилича на лошо гледащо ***, сигурно мирише лошо и срича.Не може да смята и като чуе Елин Пелин,си мисли че е марка вино...

13

Анонимен

преди 5 години

Нещо не ми се връзва. Медиите твърде бързо го осъдиха този младеж. И той твърде бързо си призна. Нещо определено намирисва

12

Анонимен

преди 5 години

Нещо не ми се връзва. Медиите твърде бързо го осъдиха този младеж. И той твърде бързо си призна. Нещо определено намирисва

11

Анонимен

преди 5 години

"Няма доказателства за предизвикване. Грубо и брутално нападение под влияние на алкохол с цел сексуално посегателство", описа го ЦацаровЦаца, само алкохол, или? Щото след цяла нощ евтин алкохол боли глава, и коленете се подкосяват - казва се махмурлук, и хич не му е до приключения с жени.

10

Анонимен

преди 5 години

Държавата създаде прекрасни предпоставки ромският етнос да се множи като уличните *** като създаде закони стимулиращи неговата популация. .Ами то тези закони важат и за тебе. Какво ти пречи да се множиш и ти и да стимулираш собствената си популация?

9

този не е нормален

преди 5 години

просто поредният откачалник, който не е прибран о време в психиатрия. Трудно ми е да си представя това да му е първо посегателство, може би е първо с фатален край, но няма как да не е имало и други. Не е нормален, трябвало е много отдавна да го приберат за принудително лечение и да не го пускат . Като някой куку се развихри и чак тогава се сещат и започва "ама от де да знаем, че тъй ще стане!"

8

Ф.С.В.

преди 5 години

ДЪРЖАВАТА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ДА СИ ВЛЯЗАТ В ЗАДЪЛЖЕНИЯТА !!! Този нагъл лъжлив миризлив убиец - *** на обществото -баща крадец лъжец затворник и майка лъжкиня и крадла и *** ОТ такива ЗВЕРОВЕ какво очаквате да се роди ?? ЗВЯР! нахален арогантен тарикат мързеливец крадец още от 10 годишен -изнасилвач (явно и в Германия) и УБИЕЦ !!ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА Е РЕШЕНИЕТО!ТАКА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ПОВЯРВА ЧЕ ИМА ДЪРЖАВА -ЧЕ НАИСТИНА ЖИВЕЕ В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА (МОЯ СТРАНА МОЯ БЪЛГАРИЯ)

7

Ивац Игнат Канев

преди 5 години

Този грозен ром,стана звезда в интернет.Лоша хигиена и силна музика,скандали,кючеци и крадене са характерни за тази общност индивиди

6

Бай Иван

преди 5 години

20 години макс и излиза да убива и изнасилва след 10 за добро поведение ,успоредно с това комитета от Хелзинки могат да го направят и човек на годината ,да стане герой при Карбовски и т н ,с други думи да ви е честита демокрацията ;) !!!

5

Анонимен

преди 5 години

"Тази последна хипотеза досега не намира опора в доказателствата."Не, ама хич опора няма.Следмица след предаването и дни преди второто.А може би от МВР-Мето очакваха и да е показно убийство съвсем да станем за т*ак в световните медии? Много ясно, че ще бъде направено като битово както беше при руските журналисти. Видиш ли ти - чиста случайност.

4

Анонимен

преди 5 години

Държавата създаде прекрасни предпоставки ромският етнос да се множи като уличните *** като създаде закони стимулиращи неговата популация. Това са гласовете , които най-лесно се купуват от партия ГЕРБ за всички избори до сега . Когато забраниш този етнос да има повече от 2 деца , а поне единият родител да бъде роботещ и глоби над второ дете популацията ще спре. Нямаме полза от ромски гета и неграмотно население. Не може ромите да определят ще го има ли учителят или не , защото не им се учи.

3

Анонимен

преди 5 години

Бързото разкриване и професионалната работа - в резултат на добро стечение на обстоятелствата? Демек случайно!?После, защо нямало доверие в институциите! Доверие се печели, не се изисква!

2

Анонимен

преди 5 години

Е вах тази медийна зВезДа !

1

Защо

преди 5 години

не му пишете истинското име?