80

Няма Ум Този

преди 5 години

Този не е знаел че тя се задушава като и строшил носа и тя да неможе да диша през него. И той и запушил устата и какво стана? Той си мисли че тя ще диша запушваъки и устата. Смятайте за какъв тъ.анар става на въпрос. Вие като му гледате физуномията не можете ли да прецените че е глу.оват и тъ.анар. Не е интелигентен.

79

северин-сайладин

преди 5 години

Изпотерпаха се да убеждават обществото как един пиян и надрусан ром, задължително сам, че повече не могат да намерят, е нападнал, ударил в носа, затиснал устата че да не може да извика, 1 час се гаврил в дере до оживено място, в събота, посред бял ден, а после побягнал и на видео с лошо качество се виждал бежов кaлъф на нейния телефон - що ли не си го е мушнал в джоба при бижутата. Полицията си има хора, когато 'спешно" и трябва престъпник . Вероятно за това и този отрича "пазари се".

78

ОНУФРИЙ

преди 5 години

спрете с простотията най-накрая... цяла България знае, че пеевски я уби заради нейните разследвания срещу него и негови фирми

77

Анонимен

преди 5 години

Този не е за трудов лагер, виж в Белене какви са били лагерниците, има голям списък в уикипедия - политици, министри, икономисти директори на заводи, генерали, юристи... Тоя си е за затвора.

76

Анонимен

преди 5 години

Meeeee Momcheto nqma vina za obistvoto vsichkite isledvani ya falshivi.tose pokazva ybieza koie potochno nemojahteli da razberete .che ubiezat e bivshiq i maj toi znae zqlata i afto biografiq i dori momcheto napravil falshif profil da publikova.ce ako kaje istenata ybieza koi e tochno stese proshtava sas jivotasi.izatova momcheto sresto 300 hillyadi leva poema vinata.zastoto ste go ybiyat ako priznae istenata ste postrada momcheto ima falshif profil dorigo prochetoh tova koeto e pisal samiya.

75

Анонимен

преди 5 години

абе да върнат трудовите лагери и да ги пратят такива да копаят тунела под шипка за 10 години ! после ако е послушен и се е подобрил да го пускат ако ли не ...да продължава да копа тунела под Обзор ...за пътя Варна Бургас ...стига сме се правили на хуманисти .... писна ми !нормални хора работят по 2-3 месеца да съберят пари за подарък за жена си ...а такива като този за една вечер ги обират ! ПИСНА МИ !!!!!

74

Анонимен

преди 5 години

Този е наш продукт на всички,които бачкаме и крепим държавата на раменете си.Трябва да намерим тези ,които крадат от нашият труд и парите ги дават на майката на *** за да го роди и захвърли.Този има ли някакъв принос към обществото и държавата?Знае ли какво е това труд?.Като него са хиляди.Социалните трябва да бъдат орязани яко.

73

Ъъъ

преди 5 години

Уби. А разследване на злоупотребите с еврофинансиране, изнесени в телевизионното предаване на Вики, ще има ли?Или щом горката журналистка е мъртва - дотук беше?

72

Чичо

преди 5 години

Според мен, момчето не е виновно. Сицко е нагласено, за да може истинската причина да не излезе няве.

71

Анонимен

преди 5 години

Нинче, просто спри да пишеш глупости.Дрехи може да е нямало, но на видеото видели телефон.Ходи да си получиш тролската дажба. Все такива ви избират умствено недостатъчни.

70

До 72 Всезнайко

преди 5 години

Не приятелю,Северин е плод Германия. От дълги години живее там, само че не посегна на човек там,защото знае какво го чака след това.А тук всички знаем какво правосъдие го чака.

69

нина

преди 5 години

#77Това,че някъдее пишело за дрехи,въобще не значи,че е истина.Аз прочетох,че е взел бижута-жената сигурно е имала пръстен,обици на себе си.На видеото,на което бяга дреха в ръцете му не се вижда,но са видели телефона й.

68

Анонимен

преди 5 години

В медиите нищо не пише за бижута. За какво му е ключ от колата, нали веднага скача в своята и духнал за Германия? Глупости, глупости и пак глупости.Шараните да има за какво да мислят.А за дрехите пише навсякъде.

67

Анонимен

преди 5 години

Я клоуните от американското посолство да си обновят клипа от кампанията "Силата е в теб", в която агитират за ромска интеграция и вместо ромски цигулари да го сложат тоя в клипа си, или пък махалата дето нападна полицаите оня ден.

66

нина

преди 5 години

И кой е казал,че е носил дрехи на жената в бърлогата си??Бижутата,телефона й,ключовете за колата й,обира каквото може.

65

Анонимен

преди 5 години

Даже самият факт, че толкова силно ни натискат да приемем точно тази версия за истината, е съмнителен.Според международните закони всеки е невинен до доказване на противното. Доказателствата до сега поне не са в полза на версията за вината на Северин.

64

Galipoly1915.....

преди 5 години

Gnusna gad...Shte ti prusnat halkata v CSF! Mamenceto ti tcigansko....Shte gniesh...vseki den yeban I boy..

63

Анонимен

преди 5 години

АХК (антибългарския хелзински комитет) защо още не е осъдил деянието на питомеца си? Или в момента му подготвят кандидатурата за наградата "човек на годината"?

62

Анонимен

преди 5 години

И за какво му е да носи дрехи на жената у дома си? Спокойно можеше да ги хвърли в някоя кофа за ***. Ако толкова искаше да се отърве от тях.Всичко е съшито с бели конци.

61

Врр

преди 5 години

Ае стига вече с тоа сериал бре! Изнасилване и убийство...Да отива до живот в пандиза и това е! От случая до сега сигурно има няколко изнасилени баби в някое село от на този братовчедите ама за тях няма да четем по новините...