107

майорски

преди 5 години

Завършил съм СУ точно преди 20 години.5 Годинсъм живял в 42 блок, той беше добре, таман отремонтиран, 41 бе по зле, подобни стай съм виждал и с нищо не ме учудват. Но както се казва: "викаш Неволята за помощ " и за 2-3 дена всичко се оправя. Боядисванетук тамее измазване из атваряне на дупки с гипс и айде .. живей ! Все пак да не забравяме, че сме в България, и не може да се изискват европейски стандарти... колкото и да ни се иска да е така !Някой неща просто трябва да се приемат ..сори!

106

Анонимен

преди 5 години

Едно време и моята стая беше нещо подобно, но вместо да се оплакваме, седнахме, изчистихме, боядисахме, измазахме, сменихме душ и батерия. Вече за жалост с *** не можахме да се справим, защото това си беше епидемия в цялата сграда, но им свикахме в един момент. С това искам да кажа, че не е нужно да чакате на готово, а като нещо не ви харесва - запретнете ръкави и го ремонтирайте. Ние тогава похарчихме около 80лв прекосили за всичко.

105

Анонимен

преди 5 години

Ми вървете да учите в Англия, то и без това в Европа вече отдавна се мръщят на българските дипломи.

104

Анонимен

преди 5 години

СУ Е ДЪРЖАВЕН УНИВЕРСИТЕТ, НО Е АВТОНОМНА САМОУПРАВЛЯВАЩА СЕ СТРУКТУРА. ДЪРЖАВАТА НЕ СЕ МЕСИ В УПРАВЛЕНИЕТО МУ, САМО ДАВА ПАРИ.СЪЩО КАТО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА.

103

Анонимен

преди 5 години

Тези стаи някога са били ремонтирани, а в това състояние са ги оставили техните обитатели - студенти.Освен това отдавна е ясно, че както броят на университетите, така и броят на студентите по държавна поръчка е прекалено голям.

102

До 86

преди 5 години

Университетите са на самоиздръжка. Сами си ремонтират общежитията. Не чакат държавата.Младите да учат и да работят и да си плащат квартира. Ние като следвахме във ВИАС, освен, че ходехме редовно на лекции и упражнения (за 3 отсъствия не заверяваха семестър), така и работехме доброволно в различни проектантски бюра. Работехме до сутринта, а после на лекции в 8.Хем трупахме опит в практиката, хем си изкарвахме парички. В цял свят студентите работят на 1-2 места, за да облекчат родителите си.

101

Бай Ганьо баш търтей

преди 5 години

До 99Нетъртея вече пише 50ти коментар с един и същи словоред в работно времи, ще да е ного ПРЕУСПЕЛ.

100

Анонимен

преди 5 години

До 99Ай тихо, висшиста дет не знае, че СУ е държавен университет.Смени плочата, тва с търтеите 10 пъти го четем, не събираш лайковете на публиката.

99

Анонимен

преди 5 години

Бил съм в общежитието на Симеоново преди 20-тина години-беше нещо подобно! Чаршафът едва покриваше половинота легло,вратата на *** не се затваряше и я опъвахме отвътре с едно въже,календарът беше от 1988 г,някой редовно ходеше по голяма и малка нужда в коридора,ама го преживяхме!

98

Анонимен

преди 5 години

До Бай *** разбирачаОтваряй го гугъла, но виждам, че хем си проста, хем те мързи и се съмнявам да прочетеш нещо. Такива като теб знаят само да вият, колко са ощетени, а като им кажеш да се оправят сами озверяват - с този манталитет на търтей цял живот те чака мухъл и мизерия, но кой каквото си търси, това и намира.

97

Анонимен

преди 5 години

До До 66Ууууууу ЕВАЛА КЪЦИИИИИИ

96

Анонимен

преди 5 години

До 95Свинчо се изложи и взе да обижда щот му се изчерпа запаса от аргументи.

95

Бай Ганьо разбирача

преди 5 години

До 93Имало ректорат, малиии, вие знаехте ли ги тия ралти

94

Анонимен

преди 5 години

Когато чакаш на държавата, получаваш това, но търтеите и това си заслужават, даже им е много.

93

Бай Ганьо разбирача

преди 5 години

До 93Преди да се излагаме е хубу да проверим в гугъл, за да не ставаме за смехххх.

92

Анонимен

преди 5 години

Няма такова понятие като държавен университет в България - другарите да си прочетат домашното. СУ получава държавна субсидия, но събира и такси, как ще изразходват средствата си е изцяло тяхно решение, има си ректорат, академичен съвет и общо събрание, там се решават подобни въпроси. Много е досадно да обяснява на кухи *** на кой свят живеят.

91

Анонимен

преди 5 години

До До 52Как не ми е длъжна държавата, а университета, като университета е държавен. Прос ли сте? :(

90

Бай Ганьо баш търтея

преди 5 години

До 90Малиии, *** тя направо всичко това прави таз държава, ве. И реда пази, хич не четем за убийства и безредици всеки ден. И инфраструктура прави и прави ремонт на ремонта постоянно. И образованието ни пръска, учителки в пенсия преподават за по 600 лева. *** то рай бе. Кво повече да искаш. Тука мафия нема, кеф ти да платиш данък.

89

Анонимен

преди 5 години

Данъци за информация на *** розови *** тук, за да се обезпечи функционирането на държавата, а нейните основни функции са осигуряване на обществен ред, сигурност, правораздаване, разширяване и поддържане на обществена инфраструктура и осигуряване на общодостъпно начално и средно образование. Всичко останало е в сферата на болните фантазии на търтеите.

88

Анонимен

преди 5 години

До До 66Когато си толко ОГРАМОТЕН и толко много си СЛЕДВАЛ, че не знаеш, че СУ е държавен университет.