7

10 лева

преди 5 години

До НОЩУВКИда бе и условията ще са по лоши или ще спиш с клошарите.айде айде оферта за 10 лв на вечер .Тва да не ти е преди 20 години на бунгало да спиш.

6

гОСПОД

преди 5 години

още малко ще ги търпим тези боковски простотии! аз и жената с още една двойка на възраст 23-24 години си стягаме багажа и дим да ни няма.Жената учи в СУ и за ремонт на стаята трябваха към 1000 лева (Без труда-аз и таткото работхме) и тази скромна сума + 60 лв на месец да живее с *** .Е да ама не.България изгуби още 4 деца.Заминем ли връщане няма.Писна ни от безхаберие! Няма оправия тая ***.

5

Анонимен

преди 5 години

Трябва всичко да е лукс. Аз като започвах преди 20 години да уча, прозорецът не се затваряше. Оправиха го след месеци. Радиатор протече, смених си сам тапетите, чистех си. Гадно, ама за толкова можеха родителите ми, поклон пред труда им.Бягайте навън, ама нещо взехте да се връщате, що? Далеч не всеки заминал, е завършил, за разлика от тук :) Щото там не се преписва и не става скатавката.Сега всеки студент с кола, телефон, иска лукс, ама бачкайте, то квартири има ;)Ама по-лесно да ревем ...

4

НОЩУВКИ

преди 5 години

В България има над 1 000 000 празни жилища. Наемите вече не са високи, да не говорим, че на нощувки човек може срещу 10 лв. на ден да наеме стая с включени сметки - ток, вода, интернет, телевизия ...Стига сте ревали за тези общежития.Те са отживелица.

3

Анонимен

преди 5 години

Важното е че оня масонски папуняк ректора, излиза окичен с дрънкулки, като калайджийка на панаир.

2

Бря

преди 5 години

Също като в затвора,само площта е повече.Може би затова галено казват на пандиза "Академията"?

1

Бен Ган

преди 5 години

Цялата ни държава е такава.