127

Анонимен

преди 5 години

До 127Не съм престъпни, *** да знак ко носят Тея..

126

До 3

преди 5 години

"Важното е че оня масонски папуняк ректора, излиза окичен с дрънкулки, като калайджийка на панаир." Абе, ти от Гетото ли изскочи, че не знаеш какво е официалното облекло на Ректора на СУ? За какви дрънкулки говориш, неграмотнико???Сигурно не знаеш и, че съдиите и прокурорите носят тоги?

125

Вечния студент

преди 5 години

Хей селяци ***, няма да Ви настаняваме за без пари тук в София, пък и после не можем да ви изгоним обратно. Ние като ходим по квартири на морето си плащаме по пазарни цени нали така. Всички селяви вън от София. Били студенти ама още не могат да пишат правилно, да не говорим за мецане и мекането им.

124

Щерю

преди 5 години

Майко, мила - привличат младите хора на България да останат...

123

ААА

преди 5 години

"Докъде стигнахме - да сме 2018 година и да сравняваме общежития и казарма", възмущават се студенти. Няма място за чудене и разсъждаване. И при нас беше така през 2000 година. Купихме материали и с общи усилия и помощ от родител, приведохме стаята в подобаващо място за живеене. Действайте, не се вайкайте. Би било редно средствата за материали да се поемат съответната институция.

122

До 116

преди 5 години

"Фактите са такива, държавата няма пари да отпусне за ремонт." Държавата няма нищо общо с ремонтите на общежитията на ВУЗ-овете. Всеки ВУЗ решава кога и как да ремонтира общежитията си и как да харчи парите си, с които държавата ги субсидира. Това си е тяхно задължение. Те са автономни. Преценката е самостоятелна на всеки ВУЗ.На който нему харесва, просто да не се настанява. За без пари - толкова за момента.

121

Един от Северозапада

преди 5 години

Колко милиона прилапаха фирмите на Герб за саниране? Или милиарда бяха? *** са, като гъдулка, и гербаджиите, и от кметството, а и ръководещите общежитията. За едно лято можеше дасирано да се ремонтират най-тежките блокове, после-другото лято -другите, третите, и проблемът е решим за няколко години само. А при напускане на стаята-комисия я пиема така, както са я получили, иначе не се издават дипоми, докато не се оправи, или включва клауза, ако я оправи сам студента, да я ползува няколко месеца г

120

Анонимен

преди 5 години

Битовият ни корпус в казармата беше доста по-добре от това, което виждам на снимките. То пък не може всички у Софията, може би наистина за тези млади хора ще е по-добре да се реализират в чужбина, не виждам причина да слугуват на мафията за 300-500 евро след 2 години.

119

МНЕНИЕ

преди 5 години

Кампусите и Гетата трябва , да се изнесат извън населените места .Така е в ЕС .

118

До 117

преди 5 години

И аз мисля така, че СУ е ремонтирал доста от общежитията си. А защо от статията се разбира, че това се случва в СУ? Ако снимките са от други ВУЗ-ове, нека да пише кои са те. И въпреки това, всеки Университет си ремонтира сам общежитията, в зависимост от ресурса, който има за целта.

117

До 117

преди 5 години

СУ прави ежегодно ремонти. към момента повече от половината база на университета е ремонтирана изцяло. Останали са няколко семейни блока. Това са стаи на други университети и то си е написано даже. Не ми се прави на компетентен.В никоя стая на СУ няма подобни на снимките условия. Ако има такава стая тя няма да съществува в системата и няма да бъде настанен студент там.

116

До 116

преди 5 години

Не си адекватен. Не си в час. Не пишеш по темата. СУ трябва да си ремонтира имотите - общежитията, но е успяла да реновира само няколко. Догодина - още.

115

Анонимен

преди 5 години

Това не са стаи на СУ, а на други ВУЗ-ове. Моля, прочетете.Фактите са такива, държавата няма пари да отпусне за ремонт. Има ресурс само да дава разрешения за застрояване на този Студентски град. Там жилищни комплекси никнат като гъбки. Интересно докога? София ще расте още малко, имайки предид застаряващото население и ниската раждаемост. За какви студенти говорим, за какви нови жилища и кооперации? А старите?

114

Анонимен

преди 5 години

Махни ги тези избрали са най-лошото за снимките.. Сина тамън завърши ТУ много добро общежитие с ламинат , пласмасова дограма , сравнително нови мебели .. Неприятно е само теснотията по 3-*** човека..

113

Анонимен

преди 5 години

За наем 50-60лв. какво искате ..

112

Наемател

преди 5 години

Колко е наемът на човек за месец за общежитие в Студентски град?

111

Анонимен

преди 5 години

Мухалът в ст.общежития се дължи на мухала в парламента.а мухалът в парламента се дължи на мухала в народа

110

Анонимен

преди 5 години

що да се прави бе майна,парите не стигат, на първо място комисионните,за отпусналите поръчката,за мен,пък и за работницита и от къде за ремонт и материали

109

До 76

преди 5 години

"Подобен мухъл се появява, когато има спукана тръба в сградата." Глупости. Ако има спукана тръба, има теч. Мухъл се появява при липса на вентилация на помещенията. Колко бани имат мухъл, само защото не се вентилират добре. Има безброй препрати срещу мухъл, но трябва да има желание да се направи нещо. За без пари, всеки би трябвало да си подреди къщичката сам, ако иска да му е добре. Явно, че след като Университетът вече реновира няколко общежития, няма пари за повече. Поне тази година.

108

Анонимен

преди 5 години

епа то за тези цени на наемите какво искате !