20

Анонимна

преди 5 години

Карате ли ги да се заклеват, че като си направят "собствен бизнес", ще позволяват и на работниците си да работят откъдето си пожелаят? Не, нали? Сякаш някой някога се е отказвал от пари или власт на тая *** планета.Дауншифтинг... трънки! Не е до количество на работата, а до качество!

19

Анонимен

преди 5 години

Ако беше убаво на село то баце още щеше да си кеси там и да си сади картофите сам!

18

Млад дърворезбар

преди 5 години

Здравейте, аз съм млад дърворезбар и искам да се реализирам велик дърворезбар,много ми харесва как през деня работят, вечер се събират и обменят опит и знания, после заедно се разхождат по планинската пътека, която води до красива поляна с цветя да берат цветя и се връщат и тогава има курс по дърворезба или керамика. Искам да попитам знае ли някой как да се свържа с дигиталната номадка Цветина за да получа по подробна информация за курса по дърворезна, а може парално и керамика да запиша. Мерси.

17

Анонимен

преди 5 години

На село трябва да имаш лопата, лаптопа не ти служи за нищо.

16

oт Cиднeй_Aвcтpaлия

преди 5 години

3. "и установяваш, че това не ти носи нищо" - ако за толкова сте работили 1000лв то верно си е нищо. Но защо мислите че другите хора не правим кинти $$$$?4. "Затова се върнах и в България" - ама Ти или Те те "завърнаха" като те изгониха?5. "Световна тенденция" - а Света знае ли?6. Приятно оскотяване. За канализация няма и да ви питам, къде се изождате, и как се къпете

15

текеесар

преди 5 години

Па на това ковъркигно едно време му викаха текеесе! А сега при демокрацията нали е лошо текеесето, нали комунисти такова, или?

14

Анонимен

преди 5 години

Успех им желая!А детска градина може да си направят и в селата,като платят на двама желаещи,една учителка и една мед.сестра или поискат от властите да им предоставят.Въпрос на организация.

13

F-E-H

преди 5 години

Ще ни се да мислим, че е така, но уви мечти. Интернета е слаб по малките места не става за работа, по селата изобщо почти го няма, мобилния не става.. Работа от вкъщи дори в IT доста рядко се предлага от фирмите на българския пазар. Така че, хубави било да би, ама надали!

12

от сидниАавстралия

преди 5 години

1. сайънс фикшън, хъб, корпоративната среда, дауншифтинг, контрапункт, бърнаут...Да говориш така на български като финландец на Сточна Гара е като да слушам боган да говори в Сидни. Казвам ви го като Австралийски гражданин, как изглеждате2. "В един момент стигаш до най-високата позиция в една компания" - ама в КОМПАНИЯТА или най-високата за твойте интелектуални възможности? Има разлика

11

Анонимен

преди 5 години

Клъцнете им интернета и ше ги видите как ше тичат боси презглава до София.

10

Предложение

преди 5 години

Предлагам по почина на дигиталната номадка Цветина на направи личен избор да напуснем работата си и да ходим на село да правиме коливинг и ковъркинг което да ни доставя удоволствие и да си изкарваме парите от това, вместо работодателите да ни изчеждат от работа и да ни използват и да стигаме до бърнаут. Хайде всички, хайде всички на село да правим дауншифтинг, ковъркинг и коливинг и да си доставяме удоволствие!

9

Анонимен

преди 5 години

И така докато не пораснат и решат, че искат и деца и тогава се сещат, че им трябват и неща като детска градина, училище, поликлиника или дори аптека (на някой места е лукс).

8

ккк

преди 5 години

най мъ радва дауншифтинга ! а бърнаута е некъв ужас чуек

7

Коливънгър

преди 5 години

Хааай гаййз, да ви кажа онестли, коливинга повече ме кефи от коукъркинга? А как е при вас, споделете?

6

Анонимен

преди 5 години

Хайде да не се лъжем! Интернета е мобилен и слаб, през нощта даже спира. Тока е нестабилен, може да изгори въпросния лаптоп или поне да му счупи батерията. Вода де има де няма. На съседа кучето така лае, че не можеш да си чуеш мислите. Улицата до най-близкия магазин не е асфалтирана от тошово време. Някакви *** хора те зяпат, чудят де дали само да те оберат или и да се позабавляват с теб...Така е във всяко българско село. Няма условия за лаптопаджии. Държавата е абдикирала.

5

сайънс фикшън

преди 5 години

Ко туй ба - сайънс фикшън? уос из фис? Накоя дума на новите господари? Старите не ни караха да използваме руски думи, всичко във вестниците беше на български.

4

hahahah

преди 5 години

"През деня работят, вечер се събират и обменят опит и знания."обменят семенна течност

3

Як ван Силен

преди 5 години

Най-якия спорт е агрофитнеса ! Най-яките биткаджии са селяните - зобят "Кюфтакс", "Пържолин" и "Ракиджос", а вечер в хоримага - свободни боеве.

2

доволен селянин

преди 5 години

на село ама с шишето или дамаджаната с лаптопо все пак се работи а я съм казал ако пипнем работа да пукнем

1

zeus

преди 5 години

Надявам се имат ограда с ток и вишка с картечница, понеже *** гласоподаватели на ГЕРБ само такива гости чакат на село.