40

Анонимен

преди 5 години

Интернета е скапан и скъп, няма качествена мобилна връзка. Май ще се върнат в циментовите гета в София.

39

Селянин

преди 5 години

До Ееех, красиво!аз като злобен *** ще им разваля идилията като си надъня чалга и накарам кучето ми с размер на мечка да лае цяла нощ муахаххаахх

38

Анонимен

преди 5 години

Я покажете другите снимки от къщата. Такива пукнатини има, че скоро ще им падне на главите, ако продължават само с компютри и кафенца да се занимават там.

37

Ееех, красиво!

преди 5 години

Много ми хараса как вечер се събират и обменят опит и знания, после заедно се разхождат по планинската пътека, която води до красива поляна с цветя, връщат се (пак заедно предполагам), има курс по дърворезба или керамика, а може и курс по икебана да си направят. И вечерта се събират (пак заедно) пред селската сцена за джаз концерт, а може и някой квартет от Бетовен или Шуберт да им изпълнят на селската сцена. Ееех, колко красиво!

36

Анонимен

преди 5 години

"През деня работят, вечер се събират и обменят опит и знания."През деня мързелуват и разучават комютърни игри, а вечер се събират да играят мултиплейър. Важното е, че има кой да насади и прекопае доматите и да им сготви да не умрат от глад пред компютрите.

35

Аз

преди 5 години

Евала, чудесна идея има жената.

34

Питане?

преди 5 години

Преди 1989г. вестниците на руски ли пишеха?

33

Номад

преди 5 години

До АнонименИскам да видя зимата как ще се топлят и излизат от двора, напролет как ще косят тревата, как ше ремонтират къщата докато изкарват и някой лев бачкайки на лаптопа ;)

32

Мен

преди 5 години

Ех само дето за избрали грешното място. Ботевград е със затихващи фунции, пълен с ***, пенсионери и престъпници. 90% от младите са алкохолици. На снимка изглежда добре, обаче на живо е трагедия. На това село, няма какво да се прави, вечер освен да се наливаш като прасе или да отидеш да мааш гюбек в чалгаджииницата. Иначе идеята не е никак лоша, но поради локацията си е обречена на провал.

31

Анонимен

преди 5 години

Щом има някоя баба да готви, чисти и пере, не е трудно да се излежаваш на село на чист въздух и да си цъкаш на комютъра. Ама бабите след някоя и друга година ще се споминат, а младите не са научени един пирон да забият. Покрива ще им протече и няма да могат да го ремонтират.

30

Анонимен

преди 5 години

Ако статията беше написана на български, може би щях да разбера какво са написали.

29

ШибиРиби

преди 5 години

Е научиха ги как да не рабтят мноу ся ко им намерят и рабта шса исера на чис въздух.

28

Анонимен

преди 5 години

Този артикъл е фейк, но дори и да не е фейк и диджитал номадката да е направила юнити хъб за коливинг и коуъркинг в хауза на баба си, със сигурност вери суун ще се изпокарат. А на бас!

27

Дигитален "Селя

преди 5 години

... Това с изселването в някое красиво и китно Българско селце с красиви пейзажи и чист въздух ми харесва много !!! ..... Дори смятам да го направя , живи и здрави , след 10 - 15 години ... Просто там няма КОЙ да ми дава заплатата , която взимам в по - голям град !!! Ще оставя Софията на СЕ _ _ _ ДУРИТЕ , които наистина я "наводниха" и я "превзеха" изцяло !!! Да си се бутат по "кутийките" из "Люлин" и "Дружба" , да си правят "мръсно" и да наглеят там !!! ... Отивам да дишам ЧИСТ ВЪЗДУХ !!! :)

26

Пешо

преди 5 години

В Българските села е пълно със зергове, а тая като я гледам е наивна медичка

25

Анонимен

преди 5 години

Всичко е чудесно, но тези успешни млади хора трябва да си наемат тежко въоръжена охрана да ги пази от набезите на ***.Иначе има опасност коливинга да се превърне в ...

24

Иван11

преди 5 години

И преди съм го каал и ся пак ше го каа: Я га бя на село'n'цепил дръв, уан тряска се забил в моя крак, и я мноу ревъл.

23

Ха ха ха

преди 5 години

А дигиталните номади дали имат опит със селф дифенд от ***? Защото той ще им бъде зверски необходим, за да живеят в българското село!

22

Анонимен

преди 5 години

А приходите от ковъркинга как делят? На всекиму според потребностите или на всекиму според труда? Какво казва по въпроса дигиталната номадка Цвети, защо не пише?

21

Пламен

преди 5 години

До Анонимен#6: Много анонимници, ей! Дано не съм ТИ сбъркал номера. :) И така, Анонимник#6, това което казваш е вярно, с някой изключения. Принципно, всички села до 15км от градовете(окръжни най-вече) са що-годе облагородени, с канализация, училище и интернет на ниво ОТ МЕСТЕН ДОСТАВЧИК(просто националните са куха реклама). Около Лясковец, благодарение на Военният завод са оформени три-четири китни, цветущи села, с всичко необходимо. Между Г. Оряховица и Велико Търново(посока Русе) също.