27

вичо

преди 5 години

сутринта гледах репортаж на миролюба бенатова за хематологията в софия , покъртително , петима млади, хубави българи си отиват просто така ,като нещо съвсем обичайно в милата ни татковина ...нямам думи , и това е на фона на напълнените с държавни пари гуши на директори на болници , професори и др. подобни

26

Анонимен

преди 5 години

Оставането на ГЕРБ и ОП на власт струва всяка година по 20-30 милиарда лева откраднати от бюджета.

25

Анонимен

преди 5 години

Това означава ли, че и здравеопазването, както и всичко останало в БГ е прекрасно?! Вече си мисля, че живея в Швейцария на Балканите според ББ и Цеък

24

Анонимен

преди 5 години

Здравеопазване, мвр, съд и образование закъсват все повече и гълтат огромни пари от бюджета.

23

To6

преди 5 години

ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ, ДАЛИ ЩЕ УСПЕЕ ИЛИ НЕ ? ВАЖНОТО Е НАРОДА ДА ВИДИ ИСТИНАТА НА ТОВА КАКВО Е ПОЛОЖЕНИЕТО В Т.Н ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ !!!

22

Анонимен

преди 5 години

Къща за 2 милиона в Барселона е собственост на тенис-клуба на Бойко, той няма нищо общо...Стената по границата 1 ред излезе 4 пъти по-скъпо от двуредова в Гърция.Царските конюшни се самозапалиха.Полицията "по погрешка" арестува журналисти, опитващи се да спасят документи от изгаряне. Докато ги разпитваше, документите изгоряха.21 годишен 50 килограмов крадец на желязо уби "случайно" журналистка, разследваща далавери на властта.....

21

Анонимен

преди 5 години

ИТ експертът по "цецомобила за подслушване" бе убит с 4 куршума и 1 контролен в главата, с цел "обир".Цецо си купи 6 апартамента със спестяванията на тъща си.Председателят на Столичния общински съвет си купил 60 апартамента, със 120 години трудов стаж.Доказателствата срещу Филип Златанов (момчето за мръсни поръчки на ГЕРБ) бяха "откраднати" от колата на вещото лице.

20

Анонимен

преди 5 години

Русия - Турция 1:0

19

Всичко е Точно1

преди 5 години

Мишо Бирата - здрав и прав, умря от "инфаркт".Патологът за Белнейски и Чората се самообеси. Ваньо Танов почина внезапно като Мишо Бирата.Клошар запали тютюневите складове в Пловдив.400 хиляди бюлетини, отпечатани и подредени по градове, се оказаха "вторични суровини".Гинка от Пазаджик, със запор от НАП, намери 300 милиона, за да купи ЧЕЗ.Чакъра беше убит от Бойко Борисов с 14 изстрела с гранатомет, България бе осъдена в Страсбург за това. Бойко обаче е невинен, извън Страсбург.

18

Анонимен

преди 5 години

Няма как да успее защото ГЕРБ не искат избори.

17

Анонимен

преди 5 години

В България, както всичко друго и здравеопазването е разделено на две. За бедни и за богати. Американският посланик го беше казал по повод съдебната ни система.

16

ЛЛЛЛЛ

преди 5 години

Много нагъл човек е Цвъки, интересува се само да има за неговото семейство. Бедните хора да се оправят кой както знае.

15

Анонимен

преди 5 години

Явно от многото командировки до началниците ББ и ЦвЦв не знаят къде се намират и какви са реалностите в България! Вземете се в ръце! Положението е нетърпимо! Непоносими сте цялата политическа клика!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Ми тя отде да знае бе колега?

13

Анонимен

преди 5 години

Моля не слагайте снимката на този кааууна поставяйте примерна снимкасамо ни разваляте почивния денмислете за читателите сида не ви избягат

12

Анонимен

преди 5 години

Цуньо, как са апартаментите бе, моме?

11

Поправка 11

преди 5 години

Собственичката на Афера го вижда това същия ден след като Данчето се е правила на строга при откриването на един ремонтиран площад в София. Запомнете едно : управляващите идват от село и крадат до безобразие, безплатно СПА и нощувки и софри е най- малкото, но пък и ние сме Безумно прости и затова те са на власт. Лошото е, че взеха да Убиват невинни хора през последните години, явно доста е крадено.Сега една гражданска война ще спретнат междуетническа и се изнасят по островите.

10

Анонимен

преди 5 години

Следобед тръгвам да се прибирам от Варна към София и по пътя се отбивам да видя един приятел в хотел РИУ Правец, известен още като хотела на Валентин Златев.И кой мислите виждам удобно разположен в СПА центъра Данчето Фандъкова!! Същата, която сутринта люто се заканва на фирмата, чийто скрит собственик е същият този Златев.

9

Анонимен

преди 5 години

Ако убият някой от Бивол или интервюиращия, скандала ще е грандиозен, Баце компрометиран, ще последва падане на правителството и допълнителен мониторинг. Това със журналистката си е било замислено за сплашване на цялата журналистическа гилдия, но се е развило по друг начин. Тепърва ще има да се задават въпроси. Макар че аз не давам особени шансове за живот на ***. Ако мафията е замесена, ще го очистят. Особено ако се разприказва. Тогава верно ще стане мазало.

8

етнически турчин

преди 5 години

КАК ЩЕ УСПЕЕ, ЗНАЕЙКИ МАНТАЛИТЕТА НА БЪЛГАРИНА КОГАТО Е ПОД НУЛАТА