87

ognyanz

преди 5 години

Това, което се вижда от приказките на Цецо, е че него го интересува само това, дали ще се събере мнозинство в Народното събрание за сваляне на правителството. Няма да се събере, това го казва и Корнелия Нинова. Но проблеми в здравеопазването има, а гербаджиите даже не искат да говорят за това. Но времето им изтича.

86

Анонимен

преди 5 години

кой че брои билетините. мен в помощното ме научиха само до десет и понеже на моите пръсти че броим, сичко за гербъвите.

85

To6

преди 5 години

ДО АНОНИМНИКА 56 МНОГО СА ВАЖНИ 4-ТЕ МЕСЕЦА КОГАТО БЯХА, ТАМАН НЕЩАТА ПОТРЪГНАТ И ИДВА герб

84

вота???

преди 5 години

Пука му на Цв.Цв, пука им на ГЕРБ за здравеопазването.Вижте го, за вота си мисли, за властта, за краденето си.Даже не се сеща, че въпроса е здравеопазване, а не вот

83

българин

преди 5 години

Всички ,които подкрепят вота са анти-българи, щото по този начин дават властта на ДПС.Този път ЩЕ ВЛЯЗАТ ГЕРБ,БСП И ДПС и тогава ще почнат да се кланят на турците ,за да направят мнозинство ,щото нито ГЕРБ ,нито БСП няма да могат самостоятелно да направят правителство и се влиза в един омагьосан кръг на избори от които губим ние.

82

Анонимен

преди 5 години

Няма да успее в Парламента! Но ще успее сред обикновените хора, които *** като мухи благодарение на здравната ви система и политика. Първи по смъртност в Европа и втори в света след Лесото! Какъв вот какви пет лева, бе наглеци!

81

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТия които са пред Парламента са други ,те се борят за единствено за пари на ръка .

80

Шопо

преди 5 години

Абе не може ли да не му слагате снимка на тоя ръб???Грозен е като нафтова печка стар модел...

79

Анонимен

преди 5 години

Хванете едните че ударете й другите. Всички носят накрая подаръци на Доган !

78

Анонимен

преди 5 години

Единствено което мога да кажа , че Цвъки е за затвора както и цялата крадлива пасмина от ГЕРБ, начело с Боце.

77

Smurf

преди 5 години

Герб и патриотите така са се вкопчили въввластта че каквото и да стане ще крепят правителството до смърт

76

Анонимен

преди 5 години

Гнусната техноимпексова използва болните деца.Колко пари е обещало БСП за болните деца?

75

До Анонимен 70

преди 5 години

Не са се качили на бърз влак-експрес е !Особено сега,след загубата на Меркел......Колелото се върти!.

74

Анонимен

преди 5 години

Колко време стоят майките на болните деца пред Парламента! Започна през лятото, сега е близо средата на есента. Подминаваха ги все едно, че ги няма, после се изнизаха като пр.... от *** и отидоха да `ваканцуват`. ТОВА Е ГЕРБ. Мерзавци и ***.И сега не е важно какво става с хората, които се нуждаят от медицинска помощ.ВАЖНОТО Е ВОТА ДА НЕ МИНЕ.НАРОДЕ?

73

Анонимен

преди 5 години

Мутрите ще застраховат за здраве. И ще сурвакат за пари. Болните нямат място в дружеството по застраховане, защото само ще точат застрахователното дружество. Здрави хора ни трябват, да ги застраховаме. Ако се разболеят, ще ги изгоним при други, по-милостиви застрахователни мутри, ако има такива балами и гглупаци.

72

Анонимен

преди 5 години

Услужливи журналисти - не питат Цветанов дали мисли, че здравеопазването е такова, каквото трябва да е, а питат дали вотът ще мине. По въпросите ще ги познаете...

71

Анонимен

преди 5 години

И да мине, и да не мине вотът, здравеопазване няма да мине. Здравеопазването се е превърнало в мафия, става дума за огромни пари и са пуснали пипала навсякъде. Нито управляващи, нито опозиция ще решат проблема - нямат желание, а и не знам дали нещата не са стигнали вече твърде далече зад чертата, когато един проблем става необратим и вече няма възможно решение.

70

Анонимен

преди 5 години

Цветаном, след като всичко е на 6 с предложения модел, защо в сметките за 2019 сте заложили толкова голям спад в броя на пенсионерите? Планов геноцид?

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен71Това твоето СКОРО е като светлиякомунизъм.Помня, че разправяше, чв скорото ще е миналия декември, после го отложи за февруари, после мина пролетта, после мина лятото. Сега пък скоро.Следващия април пак ще предричаш за предстоящата зима.Зле си в прогнозите.

68

избирател

преди 5 години

До Анонимен70А кои ще са?Минимална идея имаш ли?Някой мияч на чинии ли ще изберем за премиер?