47

Анонимен

преди 5 години

Вотът на недоверие е от всички разумни и мислещи българи! Сигурност, образование, здравеопазване няма заради тези, които купуват избори и онези, които си продават гласовете. За 10 г. съсипаха и държава, и народ.....

46

Анонимен

преди 5 години

Какъв вот на недоверие.?25 милиона на Доган и 45милиона на Гергов.БСП и ДПС имат пълно доверие на Борисов.

45

СКОРО

преди 5 години

КАКТО ЗНАЕМ, КОЛЕЛОТО СЕ ВЪРТИ. ТЕЗИ КОИТО СА БИЛИ ГОРЕ ОТИВАТ ДОЛУ.И ТОГАВА СЕ ЧУВА ПЛАЧ И СКЪРЦАНЕ СЪС ЗЪБИ И ВСЕКИ СИ ПОЛУЧАВА ЗАСЛУЖЕНОТО СПОРЕД ДЕЛАТА.

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - Какво мнозинство, бе... ГЕРБ управлява с 18 % от гласовете на всички избиратели...Да сте гласували , бе! Очакваш Спасителят да кацне от небето ли! Тези, които гласуваха управляват! Това, нека ти е за урок! Изглежда обаче, слабаците не вдявате уроците!

43

Анонимен

преди 5 години

За да бъде сигурен този субект, е повече от ясно, че всичко е предварително режисирано по план от Герб и геноцодът върху нас българите продължава... Само за тази година колко увеличения цените на всички стоки и услуги тихомълком направиха, а догодина колко още ще направят...??!

42

ГЕРБ - СУДЖУЦИ

преди 5 години

Хлебари, месари, кога ви раздават суджуците - два пъти месечно или всяка събота?

41

Анонимен

преди 5 години

Какво мнозинство, бе, педерсон.ГЕРБ управлява с 18 % от гласовете на всички избиратели и в това число са 300 000 ромски гласа.

40

Анонимен

преди 5 години

След 100 години учителка води децата и им показва надгробни могили в казанлъшкото поле:- Тази могила деца е на Бойко Борисов, а тази е на Красимир Каракачанов. - Госпожо, а къде е могилата на Цветан Цветанов? - Той има шест могили, но се водят на тъща му - отговаря учителката.

39

Анонимен

преди 5 години

Този Анани май скоро ще го помолят да си даде оставката? Тоя е неадекватен и само каши може да забърка, а после пак герберите невинни, а виновен Анани. Ще стане заместник-министър за наказание. Да работи ангария на новия министер.

38

Ерма

преди 5 години

Здравеопазването в България за нищо не става и всеки го знае.

37

1

преди 5 години

Мили Цоко и Боко, колкото сте окрали - толкова да платят децата ви, цялата карма дето сте я натрупали още 20 поколения от вашето няма да могат да изплатят, ами ще се раждат , за да се мъчат само. Това дето сте откраднали никога няма да си го харчите, а хората дето затрихте сигурно с нетърпение ви чакат в отвъдното. В природата има баланс те първа започват вашите ядове.

36

Хлебаря

преди 5 години

До лебара. Е да де, ама не е само той, а още стотици хиляди, даже над милион българи. И четири пъти поред ГЕРБ печели парламентарните избори. Дали е случайно, а? Като са толкова лоши, защо мнозинството все ги избира, бе галлош червен?

35

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Сиреч ... ГЕНОЦИДЪТ продължава.

34

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Цецко Помощното за тази вечер е обещал тройна надница на неговите хора!

33

Нема такава държава

преди 5 години

Тоя лопатар и от здравеопазване ли почна вече да разбира ?! Явно много грехове сме натрупали българите, щом тоя кретеноид и шефът Му ни определят съдбата вече 10 г.

32

Анонимен

преди 5 години

Оставането на ГЕРБ и ОП на власт струва всяка година по 20-30 милиарда лева откраднати от бюджета.Това е тотален туш - 20 - 30 милиарда лева! То да не е 2-3 лева - от 20 милиарда до 30??Нито е посочен източникът, нито автора. Просто "хвърлен" фейк, нищо повече! Лъжи лъжи и пак лъжи!

31

лебара

преди 5 години

До месараГласувай и си поддържай ГРОБ и стига се плюнчи.

30

Байфидан

преди 5 години

До 28 червен анонимник. Глуппости, краденето на милиарди и нищоправене е патент на кликата БСП/ДПС - доказано от историята.

29

НАГЛЕЦ ПРОТИВЕН ЦВЪК

преди 5 години

И ЖАЛКО, МНОГО ЖАЛКО, ЦЕЦО КРАДЕЦО НЕЩАСТЕН, АКО ВОТЪТ НЕ МИНЕ. ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА АГОНИЯ НА ХОРАТА И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ПЛАЩАТ, ЗА ДА БОЛЕДУВАТ И УМИРАТ. А ТОЯ МУТРОМИЛИЦИОНЕР С ПИПОНЕСТАТА КРАТУНА ЩЕ СЕ ХИЛИ ДОВОЛЕН. ДРУГАТА МУТРА, ОНЯ ОТ БАНКЯ ИМ ГО КАЗА:"АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ И "ЗАТОВА МЕ ИЗБИРАТЕ". И ЩЕ Е ТАКА, ЗАЩОТО СТЕ ЛОШ МАТ'РЯЛ".

28

месара

преди 5 години

партията дето съсипа държавата България, да организира протести, да иска оставки, да агитира хората към дестабилизация , да иска вот на недоверие,..........., това ако не е цинизъм!