14

Андрешко

преди 5 години

Само си чешете езиците, вижте какво се случва в медиите. До ден два и бебетата в държавата ще казват, че ромчето е убиец .. вероятно може и да е така ... да кажем 0.01 % но и да е така със сигурност има поръчители. Поръчителите са хора които не биха се спрели да ликвидират семейството ме а и са дали някой лев Освен това може да го изкарат болен и психопат ... и да отиде в психиатрия и след време тайно да замине на някъде или просто да се самоубие осъзнавайки какво е направил. Проста работа !

13

Анонимен

преди 5 години

Продавам зеле и други зарзавати.

12

Съдът в Страсбург

преди 5 години

Настояваме за хуманна присъда и излежаване на присъдата в строг хотелиерски режим в синхрон с европейските ценности.

11

ДжуджанкаG

преди 5 години

Сега ще излезе Марковски да го защитава.

10

до 10

преди 5 години

Смешно е да се говори за неуки, при условие, че ти името си не можеш да напишеш правилно... Жокер- десетки хиляди евро са пари за автомобил. Не за нов живот или какъвто и да било лукс...

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Защото са знаели къде се намира, след като българските полицаи им са казали, къде се укрива.

8

Бау

преди 5 години

Ако му лепнат само 20, ще излезе на 40 и ще е напълно луд. Ще бъде бит и изнасилван всеки ден. Като излезе ако не убие още хора пък на ... Доживотна!

7

Анонимен

преди 5 години

Обикновен комплексиран ***. Преди 5 години дядо ми простреля двама същите, като тоя. Нагиздени, мислещи се за велики. Жал му било да ги убие. На 85 години човек все пак. Осъдиха го условно за тежка телесна повреда на повече от едно лице при превишаване на неизбежната самоотбрана. В момента ми козируват, когато ме видят (дядо ми почина). Имам възрожденска къща, поддържат я.

6

АнонимеН

преди 5 години

ПЪЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА!!НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕ: СЕВЕРИН СЕ ФУКА С ПАЧКИ И КУПОНИ!ИМА СНИМКА НА 10-КИ ХИЛЯДИ ЕВРО НА МАЙКА МУ КОЯТО РАБОТИ В ЧУЖБИНА ОТ ГОДИНИ!!! МОЖЕЛ ДА ИМА ЖЕНИ КОЛКОТО ЩЕ!САМО НЕУКИТЕ БАЛАМИ ЩЕ СЕ ВЪРЖАТ НА БОРИСОВ И СЛУГИТЕ МУ КОЙТО ГРЪМКО ГО НАБЕДИХА ДА ОТБИЯТ НОМЕРА И ДА СЕ СВЪРШИ С ТОЗИ СЛУЧАЙ!

5

Хелзинския комитет

преди 5 години

Бъдете по-внимателни, това е новият ни кандидат за "Човек на годината", все пак е убил българка.

4

Анонимен

преди 5 години

Доживотна без право на замяна и да е жив и здрав.

3

Анонимен

преди 5 години

Ай стига с тази боза!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Кой е бил вторият, и защо е освободен веднага ?

1

Анонимен

преди 5 години

в 12ч. получават съобщение за него, а в 20:15 вече е закопчан. Гераманците са над 80 милиона, плюс незнайно колко ей такива от*реп*ки. Въпрос към Боко и прехваленото ни МВР: Защо при 80 и няколко милиона ги арестуват след половин ден, а при 5,5-6 милиона не могат?