16

Ивана

преди 5 години

Не ме интересува религията, но една жена като направи аборт отнема шанса на един човек да живее. Приключва животът му още преди да е видял светът. Щом са си гледали кефа и не са използвали презерватив ще си търпят последствията.

15

Анонимен

преди 5 години

Като сте се загрижили за популацията на стопяването на бялата европейска раса,направете условията за живот и създаване на деца в източна Европа по-добър,как ще отглежат деца с мизерни заплати и безработица?Самоубиват се от мизерия,камо ли за деца да мислят.И като искате деца,защо забранявате на свещениците си,да имат собствени деца,жени и семейства?

14

Декаденс до 13

преди 5 години

Кое е по-добре? Да бъдат убивани ли? Плюс това НПО-тата раздухват педофилските скандали в Църквата. Доста лицемерно като се има предвид, че те искат да натресат *** обучение в училищата и социални служби от типа на Барневернет, където пеедофлите решават бъдещето на децата.

13

Анонимен

преди 5 години

Католическа църва винаги е губела именно поради закостенелите си разбирания и когато не е в крак с времето.Така е било и в Средновековието,докато православните използват църквата и като училище,за препис на книги,наука,то католиците подтискат науката,вмъкват се лични интереси,алчност и интригантство,въвеждат инвизицията и това им носи само негативи,загубват влиянието си.Всеки има право на собствен избор,дори и право на аборт.

12

Гого Тъпото

преди 5 години

Не съм фен нито на папата, нито на католическата църква, но като християнин съм напълно съгласен, че абортът е грях и не само е равносилен на убийство, а Е убийство. Всяка жена, която абортира просто защото таке ѝ изнася е убийца и ще отговаря пред Всевишния един ден освен ако не се покае. В България от 1952г. до днес са абортирани около 6 млн деца, предимно бели българчета, а после ревем, че имало демографски срив. Ами ще има, докато ги има бг раз.поретините, които абортират.

11

Анонимен

преди 5 години

А какво да правят жените с нежеланите деца? Да ги изоставят по разни католически сиропиталища където вие да злоупотребявате с тях ли драги ми не духовни представители и също толкова отвратителни папи, закрилящи педофилите

10

Бате Гойко

преди 5 години

Католическата църква е нагрешила толкова, че трудно може да дава пример на вярващите в нея. Но... В този случай Папата е прав. Абортът е грях. Случаите описани в статията са по-скоро рядкост при абортите. Белите жени масово абортират просто защото не искат проблеми във вид на грижа за деца. Това, освен че е грях е и проблем за бялата раса, като цяло, а не само за католиците. За това, как е написана статията- no comment.

9

Анонимен

преди 5 години

Папата, описан като Лъжепророка в Библията и по-точно в Откровението, доста често започнахме да го гледаме, слушаме, четеме.. Що така тоя дъртия *** все по-често се появява? Надява се някой да му прости за гадостите, които той и неговите сатанистки *** сътвориха ли?

8

Анонимен

преди 5 години

Трудно е да се признае, че в някои общества жени, станали жертва на изнасилване, влизат в затвора заради изневяра и после трябва да родят, защото законът не им дава право на друг избор...кои точно са тези 'някои' страни? че напоследък май само празни приказки на ненормалници.

7

Анонимен

преди 5 години

По хейтърска статия не бях чел скоро. Автора бърка две различни неща и прави грешни изводи на база грешни сравнения...

6

р

преди 5 години

До Декаденспич, евреите лъжат че населението на света е 7 милиарда !ако събереш населението на 20-те най-големи Китайски града се получава около 240 милионаспоред евреите Китай е 1.5 милиарда - мислиш ли че е възможно в селските райони на Китай да живеят 1.2 милиарда а в 20-те най-големи градове само 240 милиона ?такова е положението и с Индия и с Русия - русия например е 80 милиона - една лелка от гражданското ги изнесе данните преди няколко години и я уволниха за това

5

Декаденс

преди 5 години

За какъв цинизъм става въпрос? Давате ли си сметка, че ако демографските тенденции се запазят, ЕС ще заприлича на Южна Африка след апартейда, а САЩ ще станат като Мексико и Латинска Америка?

4

Наблюдател

преди 5 години

Не е цинизъм, цинизъм е самата статия !

3

Бай Иван

преди 5 години

Аборти е разрешено да се правят само в страни с европеидна(все още ) раса ,затова сме и изчезващ вид на собствения си континент ;) !!!

2

Ставрю

преди 5 години

Папата е дрът *** дал. Той е като всеки човек. Религията е измислена за бедните за манипулиране на работническата класа. Човек трябва де се възпитава в добро и нищо повече тогава светъ ще е по добро място за живеене. Папата като не иска аборти да ги забрани на фамилията си.

1

Бате Гойко

преди 5 години

"господин Папа"?????