56

Анонимен

преди 5 години

Никоя жена не е щастлива да прави аборт, така че по-леко с обидите. За да се реши една жена на такова нещо, явно не вижда друг избор и има сериозни причини. В 21 век има толкова начини за предпазване от нежелана бременност, че за да се стигне до аборт явно нещо се е объркало сериозно. За това не съдете, защото не знаете в каква ситуация можете да попаднете или да попадне ваша близка жена.

55

ivailo

преди 5 години

Не само католическата , но и Православната Христова Църква осъжда аборта , който очевидно си е убийство... Авторката на статията да не би да е правила аборт, и да се опитва да успокои съвестта си с глупостите дето е написала ? Самозаблудата не помага , нужно е покаяние .

54

Анонимен

преди 5 години

По принцип сегашния папа ми е симпатичен, ама хайде да не се бърка там където не му е работата. Какво ще прави или няма да прави една жена с тялото си е неин личен избор и съответно нейна отговорност!

53

Християнин

преди 5 години

Грешката в католическите църкви е че се забранява женитбата на свещено служителите. Това е не библейско като се има предвид, че нито в Стария, нито в Новия завет това се забранява. Иначе аборта си е едно убийство.

52

SS

преди 5 години

А хилядите случаи на изнасилване на деца от попове какво са , а , гадове !? Честно казано, щом ислямистите искат смърт за такива "християни", аз ги подкрепям !

51

Мен

преди 5 години

ХАХАХАХАХ дядка вярваш във всичко можещият си въображаем приятел дава акъл срещу абортите, а в същото време поповете си бъркат по дупките един на друг и на всичкото отгоре тормозят им малки момченца....

50

Тигър

преди 5 години

Не просто цинично, а непростимо е да отнемеш човешки живот чрез аборт. Толкова много жени- убийци, които си навличат проклятие в семейството.Разберете най-накрая, аборта е убиство и един ден не хора а Бог ще ви съди.

49

Анонимен

преди 5 години

На църквата и трябват дечица, желателно момченца.

48

един

преди 5 години

Либeралите атакуват: Епизод N

47

Анонимен

преди 5 години

Винаги ми е било забавно когато мъже се изказват по въпросите за забременяването и раждането. Ако са лекари-ок, ама католически свещеници, които са дали обет за безбрачие, да ми дават съвети точно по тази тема... е смешно е!

46

Анонимен

преди 5 години

Ти остави аборта, преди години Йоан Павел говореше и против презервативите и контрацепцията по принцип. Резултатът? Цяла Африка е пламнала от СПИН и всякакви други болести, защото презервативите били грях! За нежеланите деца, които гладуват да не говорим.

45

Анонимен

преди 5 години

Когато видя католически свещенник в затвора ще се замисля над думите на папата

44

Един турчин

преди 5 години

Унищожете Аврамовите религии(християнство,ислям,юдаизъм).Те са акт на най-голямата измама извършена срещу човечеството.Каноните на тези религии са античовешки и са срещу самата природа.Унищожете"БОГ".Вие станете божествени.Вие създавайте вселени.Вие осветете тъмнината!

43

Декаденс

преди 5 години

И на 3 седмици, и на 3 месеца абортът си е убийство! Той е оправдан единствено при животозастрашаващи състояния на майката, каквито са едва няколко процента от всички случаи. Не, абортът не е личен избор, защото става въпрос за отделен човешки живот. Личен избор е каква дреха да облечеш и какво да ядеш. Поддръжниците на аборта са поддръжници на упадъка на обществото.

42

Анонимен

преди 5 години

И какво му е циничното-абортът си е убийство.И тия примери за раждане от изнасилено 11 годишно момиче са абсурдни,защото надали са 0,00001 процента от всички аборти.В повечето случаи се убива здрав плод от жена,която не иска да си разваля комфорта с гледане на дете.

41

Анонимен

преди 5 години

Тя пък православната по- хубава....??Поп Киро най-големият мафиот, цигарен бос. Поне папата спазва някакво благоприличие. Еми нашите апостоли на правата вяра се извратиха от похот. Показаха си и инструментите в ефир, а един от тях си призна и се покая пред Боби Ваклинов. Навсякъде църквата е пример как не трябва да се живее!

40

към аФтора

преди 5 години

православната църква е по-хуманна, нецинична, толерантна, това ли ни внушавате с това цинично заглавие което сте плеснали? Вие тук сте свети води ненапити с мършавите и нечистоплътни попчета които мине не мине се потят по новините и се месят в светски дела които не са им работа. Хахаха...

39

Анонимен

преди 5 години

По въпроса за абортите феминистките се фокусират върху въпроса за правата и напълно игнорират въпроса за морала. Постъпват така за всичко - гледат си интереса и не ги интересуват последствията за обществото като цяло. Трябват закони срещу феминизма. Сериозни закони. С тежки присъди.

38

Анонимен

преди 5 години

90% от българите е трябвало да бъдат абортирани!

37

Анонимен

преди 5 години

Който множе да каже кога един ембрион се превръща в човек, само той може да вземе решение за аборт. Останалото е вероятно убийство.