33

Анонимен

преди 5 години

Колко жени са убити по време на джогинг в парка или в горички! Много лесна цел са за изнасилвачите, убиват ги, за да не ги разпозная после. Има вече камери в повечето паркове на запад. Пазете се, не влизайте в устата на вълка сами. Никога сами на джогинг, никога сами в непознат квартал, на тъмно, не се качвайте на стоп с непознати и подозрителни личности. Във Франция задържаха сериен убиец, който е качвал жертвите си на стоп, и оттам нататък те изчезват. Млади момичета и момчета.

32

Анонимен

преди 5 години

"...за България се говори като за Малта и Словакия." ха-ха-ха ще ти се нали?

31

Дръндер

преди 5 години

С ГЕРБ-ав *** и радио не се спори! Само ще изгубиш време! А Вебер и Бойко са ми ясни-***!

30

Анонимен

преди 5 години

Имах си аз,патологичните лъжци да не са излъгали и замотали,че тези "чудовищни неща" за България не са вярни.Всички бягат от България,даже и бежанците и самите българи.

29

ДО 18-Анонимника

преди 5 години

ТИ страхливи анонимникоТази пиеса я пишете вие т.р..о.л.о.ве и хейтъри АНОНИМНИЦИ, със стотиците измишльотини и небивалици.Вижте форумите че приличат на стени на гаров нужник.Такава слободия и безнаказани злобни обиди никога не е имало.За такива думи колко народ си отиде много преди 10 години мушморок невръстенКолко народ беше изтрепан.Ти ще говориш за жертви..Какви мъже сте вие бе,*** манипулатори подвластни на една озлобена вечно лъжеща и създавайки интриги жена.Антибългари!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Вебер му казал 'Конграчулейшънс Борисов'! А Ердоган му - 'Аншкоолсун ефенди'! WTF!Абе тия вече за мезе ни взеха!

27

Анонимен

преди 5 години

Tръмп вече пътува към Банкя за да се извини лично от името на всички западни медии

26

Анонимен

преди 5 години

Юруш позитанци на амбразурата :)

25

Анонимен

преди 5 години

Да не се бърза със заключението за хванатия убиец. Да не се окаже, че заподозряният се е натъкнал на жертвата и от липса на акъл е гепнал портфейла и очилата на жената. Всичко ще зависи от резултатите на ДНК-то.

24

кой е виновен ...

преди 5 години

Снегоринчо видимо е мераклия ,но е бил и много *** ,този сигурно и на у-ще не е ходил ,много първосигнален --от тяхната боя в момента има много такива изтървани от обществото ,просто такава ни е държавата--етноса е изоставен на самотек и то здраво...пари се дават по програми ,фондации ,но на практика не стигат точно до тези за който са предназначени ,някъде по-горе изчезва ,държавата да си оправи нещата . !0 г ГЕРБ управлява носят си вината ,не че са само те, но 10 г управляват.

23

Анонимен

преди 5 години

Конгречулейшънс Борисов.

22

Голям принос

преди 5 години

Отново ние , българите имаме голям принос към историята.В миналото сме имали цар-свинар , а сега имаме цар-тиква.

21

Радо

преди 5 години

Убиеца хвана убиец.

20

Радио Ереван

преди 5 години

До Анонимен Относно култа-има култ ,но няма личност.Има само празна крадлива тиква.

19

Анонимен

преди 5 години

Ето, знаех си! Щом извършителят е от малцинствата, за Европа няма никакъв проблем, даже ще завалят поздравления, че всичко в държавата е наред.

18

Шушляк

преди 5 години

На фона на предните туитовете на Вебер, това сега ми звучи иронично.

17

Скапала консерва

преди 5 години

Бах ти и цирка. ЕС се управлява като цирк. Медиите са едно ***. Бах ти живота.

16

Анонимен

преди 5 години

Има ли още действия от тази пиеса, режисирана от Герб? Лоша постановка, слаби актьори пак.Жалко само за жертвите през последните десет години!

15

в тъмната нощ...

преди 5 години

Снощи гледах мадама да тича към полунощ със слушалки на ушите точно в Пловдив покрай горичката Лаута и си викам --тази много смела,предпорагам ,че като Северинчо има много не им помагайте...

14

Анонимен

преди 5 години

А Меркел защо закъснява с поздравите?! Нали му е лична приятелка. :)